Wat kun jij doen?

Op diverse manieren kun jij concreet van betekenis zijn voor kwetsbare vrouwen! De opties voor je op een rij:


Wandel of ren mee
Wandel mee met één van de sponsorwandeltochten van Vrouwen lopen voor Vrouwen! Of doe mee met de ladiesrun 'Ren voor haar leven!'. Je bent van harte welkom. Een overzicht van alle wandeltochten en hardloopevents


Geef een gift
Als je zelf niet meewandelt of rent kun je toch de vrouwen en kinderen steunen voor wie we in beweging komen: met een gift! 

  • Steun een team of deelneemster met een donatie via deze website.
  • Maak een algemene gift over aan de projecten van Vrouwen lopen voor Vrouwen door online te doneren.
  • Of maak een gift over op rekeningnummer NL.06.INGB.00.0038.38.38 t.n.v. Stichting Vrienden van De Hoop, o.v.v. Vrouwen lopen voor Vrouwen. 


Organiseer het zelf
Zelf een Vrouwen lopen voor Vrouwen wandeltocht of ladiesrun organiseren is dankbaar werk. Je draagt bij aan een bijzonder evenement met een dubbele opbrengst: een gezellig en sportief samenzijn terwijl er geld wordt ingezameld voor kwetsbare vrouwen en hun kinderen! Lijkt het je leuk om zelf, met je kerk, met je vrouwenclub of met vriendinnen in jouw regio een eigen Vrouwen lopen voor Vrouwen wandeltocht of ladiesrun te organiseren? Lees dan snel verder!


Promoot Vrouwen lopen voor Vrouwen
Promoot Vrouwen lopen voor Vrouwen in jouw omgeving. Bijvoorbeeld door posters op te hangen of flyers uit te delen. Je bent van harte welkom om mee te helpen! Neem voor meer info contact met ons op.


Nodig ons uit
Nodig Vrienden van De Hoop uit om een presentatie te geven over Vrouwen lopen voor Vrouwen. Wij komen graag langs bij jouw team, in jouw kerkelijke gemeente, bij je vereniging of bedrijf; bijvoorbeeld samen met een cliënte die haar persoonlijke verhaal vertelt. Meer informatie

 
Bid mee
Je kunt bidden voor:

  • het werk van Stichting De Hoop en Terwille en voor de kwetsbare vrouwen waar we voor lopen
  • voor de organisatie van de sponsorwandeltochten en hardloopevents.


Help mee als vrijwilliger
Wandel of ren je niet mee met een tocht, maar vind je het wel leuk om aanwezig te zijn bij dit mooie evenement? Help dan als vrijwilliger op de dag zelf! Er zijn verschillende taken te doen. Neem contact met ons op voor meer info. 


Lees meer over:


En laat je inspireren hoe andere deelneemsters het aangepakt hebben: