Wandeltochten 2020

Jij kunt als vrouw van betekenis zijn voor andere vrouwen! Bijvoorbeeld door mee te doen met één van de wandeltochten van Vrouwen lopen voor Vrouwen! Heerlijk wandelen door de natuur, bijvoorbeeld gezellig samen met je vriendinnen, zussen, of buurvrouw, en tegelijk omzien naar anderen: klinkt goed toch?! Je wandelt namelijk voor het goede doel: vrouwen die los willen komen van verslaving of uit de prostitutie willen stappen. Schenk jij jouw tijd om deze kwetsbare vrouwen te helpen? Dankzij jouw inzet kunnen zij een nieuwe start maken! 

Tochten 2020

We zouden het geweldig vinden als jij - voor het eerst of opnieuw – mee gaat wandelen! Je bent van harte welkom bij één van de volgende tochten:Voor 2020 hebben we ook weer leuke wandelingen voor je in petto! Bekijk hier alle tochten en schrijf je in.


Kom ook in beweging!

  • Wat: afwisselende wandelroutes dwars door de natuur
  • Afstand: van 10 tot 23 km - Voor welke uitdaging ga jij?
  • Na afloop: genieten we met elkaar van een welverdiende lunch of high tea!
  • Sponsorgeld: minimaal € 50 (bestemd voor vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille
  • Inschrijfgeld: € 20 (bestemd voor de tocht)
  • Inschrijven: individueel of als team via deze link

 


Lees meer over:

 

Blijf op de hoogte
Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief. En volg ons via Facebook!