Wandeltochten 2017

Jij kunt als vrouw van betekenis zijn voor andere vrouwen! Bijvoorbeeld door mee te doen met één van de wandeltochten van Vrouwen lopen voor Vrouwen! Heerlijk wandelen door de natuur, bijvoorbeeld gezellig samen met je vriendinnen, en tegelijk omzien naar anderen: klinkt goed toch?! Je wandelt namelijk voor het goede doel: kwetsbare vrouwen die los willen komen van verslaving of uit de prostitutie willen stappen. Schenk jij jouw moment om deze kwetsbare vrouwen te helpen? Dankzij jouw inzet kunnen moeder en kind bij elkaar blijven. Want moeder en kind horen bij elkaar!


Kom ook in beweging!

  • Wat: afwisselende wandelroutes dwars door de natuur
  • Afstand: van 10 tot 20 km - Voor welke uitdaging ga jij?
  • Na afloop: genieten we met elkaar van een welverdiende high tea!
  • Sponsorgeld: minimaal € 50 (bestemd voor vrouwen die samen met hun kind zijn opgenomen bij De Hoop en voor vrouwen die los willen komen van prostitutie en geholpen worden door Terwille en Bright Fame) 
  • Inschrijfgeld: € 20 (bestemd voor de tocht)
  • Inschrijven: individueel of als team via deze link

 

Aan welke tocht doe jij mee?
We zouden het geweldig vinden als jij - voor het eerst of opnieuw – mee gaat wandelen! Je bent van harte welkom bij één van de volgende tochten: 

 

Een aantal tochten zijn al geweest! Lees een verslag van de tochten:


Lees meer over:

 

Blijf op de hoogte
Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze gratis digitale nieuwsbrief (dit kan onderaan deze website). En volg ons via Facebook!