Voorwaarden om te kunnen starten

Algemene voorwaarden
Voordat je je inschrijft om mee te wandelen met één van de sponsortochten van Vrouwen lopen voor Vrouwen is het belangrijk om eerst de algemene voorwaarden goed te lezen. Door mee te doen ga je akkoord met deze voorwaarden.

Inschrijfgeld
Om mee te kunnen doen betaal je € 20 aan inschrijfkosten. De inschrijfkosten betaal je direct bij je digitale inschrijving. Na betaling is je inschrijving definitief.

Wat krijg je voor die € 20 inschrijfkosten?

  • Een super leuke en gezellige dag
  • Een goed georganiseerde wandeltocht: gratis parkeren, een mooie route
  • Na afloop staat er een heerlijke lunch of high tea voor je klaar
  • Een heel goed gevoel. Want dankzij jouw sportieve prestatie kunnen we kwetsbare vrouwen helpen een nieuwe start te maken
  • Een indrukwekkend levensverhaal van één van onze cliënten, zodat je weet voor wie je in beweging bent gekomen
  • Als dank voor jouw inzet krijg je een bedankje mee naar huis.

Aanmelden als team of individu
Je kunt kiezen of je individueel of in teamverband wilt deelnemen aan een wandeltocht. Bedenk dus van te voren goed of je als team óf als individu wilt wandelen. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op.

Inschrijven voor een wandeltocht

Heb je hulp nodig bij het inschrijven? Of is het inschrijfgeld voor jou een probleem, maar wil je toch graag mee wandelen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel (078-6111355) of mail ons (info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl). 

Een nieuw team inschrijven
Wil je een nieuw team inschrijven? Klik op de button ‘Inschrijven’ op de homepage. Maak eerst een teampagina aan. In hetzelfde formulier kun je vervolgens direct je eigen persoonlijke pagina als teamlid aanmaken.

Willen er meer vrouwen mee wandelen in jouw team? Dan melden deze mensen zich persoonlijk aan door op jullie teampagina te klikken op de knop ‘Ik wil in dit team’. Iedere deelneemster betaalt bij inschrijving haar eigen inschrijfgeld en krijgt een persoonlijke actiepagina met eigen inlogcode.

 
Jezelf aan een bestaand team toevoegen
Wil je graag meewandelen met een team dat al is aangemeld op deze website? Dat kan! Je kunt jezelf inschrijven door de pagina van het team waar je bij wilt aan te klikken en vervolgens te klikken op de knop ‘Ik wil in dit team’. Vervolgens betaal je je eigen inschrijfgeld en krijg je een persoonlijke actiepagina met eigen inlogcode.
 

Annuleren
Heb je je ingeschreven, maar kun je onverhoopt toch niet mee doen met de wandeltocht? Dan wordt het inschrijfgeld wat je al betaald hebt als gift bestemd voor de goede doelen van Vrouwen lopen voor Vrouwen. Wil je het wel even doorgeven via info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl als je niet meewandelt?


Het goede doel
We wandelen voor vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop, Terwille en Bright Fame. Meer informatie
 

Sponsorgeld
Tijdens de wandeltocht ga je de uitdaging aan om 10 of 20 kilometer te wandelen. Een tweede uitdaging is het werven van sponsorgeld. Iedere deelneemster werft vóór de start van de wandeltocht minimaal € 50 aan sponsorgeld voor de goede doelen waarvoor we wandelen. Dit zijn bijvoorbeeld vijf mensen in je vriendenkring die elk € 10 geven. Maar we gaan natuurlijk voor meer dan € 50! Want hoe meer geld we met elkaar ophalen, hoe meer kwetsbare vrouwen in nood we kunnen helpen.

Fondsenwerven vraagt om actie; wij helpen je graag op weg met deze tips!

 

Inschrijven voor een wandeltocht