Voorwaarden om te kunnen starten

Algemene voorwaarden
Voordat je je inschrijft om mee te wandelen met één van de sponsortochten van Vrouwen lopen voor Vrouwen is het belangrijk om eerst de algemene voorwaarden goed te lezen. Door mee te doen ga je akkoord met deze voorwaarden.

Inschrijfgeld
Om mee te kunnen doen betaal je € 20 aan inschrijfkosten. Dit bedrag betaal je direct bij je digitale inschrijving. Na betaling is je inschrijving definitief.

Wat krijg je voor die € 20 inschrijfkosten?

  • Een super leuke en gezellige dag
  • Een goed georganiseerde wandeltocht: gratis parkeren, een mooie route
  • Na afloop staat er een heerlijke lunch of high tea voor je klaar
  • Een heel goed gevoel. Want dankzij jouw sportieve prestatie kunnen we kwetsbare vrouwen helpen een nieuwe start te maken
  • Een indrukwekkend levensverhaal van één van onze cliënten, zodat je weet voor wie je in beweging bent gekomen
  • Als dank voor jouw inzet krijg je een bedankje mee naar huis.

Inschrijven als team of individu
Je kunt kiezen of je individueel of in teamverband wilt deelnemen aan een wandeltocht. Bedenk dus van te voren goed of je als team óf als individu wilt wandelen. 
Meer informatie over hoe het inschrijven in zijn werk gaat

 

Per e-mail op de hoogte blijven 
Met je inschrijving geef je toestemming dat we je per e-mail op de hoogte houden van Vrouwen lopen voor Vrouwen. 
Mocht je geen nieuwsbrief meer willen ontvangen kun je je hier op elk gewenst moment voor uitschrijven.
Meer informatie hierover lees je in de algemene voorwaarden.  


Annuleren
Heb je je ingeschreven, maar kun je onverhoopt toch niet mee doen met de wandeltocht? Dan wordt het inschrijfgeld wat je al betaald hebt als gift bestemd voor de goede doelen van Vrouwen lopen voor Vrouwen. Wil je het wel even doorgeven via info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl als je niet meewandelt?


Het goede doel
We wandelen voor vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Meer informatie
 

Sponsorgeld
Tijdens de wandeltocht ga je de uitdaging aan om 10 tot 20 kilometer te wandelen. Een tweede uitdaging is het werven van sponsorgeld. Iedere deelneemster werft vóór de start van de wandeltocht minimaal € 50 aan sponsorgeld voor de goede doelen waarvoor we wandelen. Dit is heel goed te doen. Als er bijvoorbeeld vijf mensen in je vriendenkring je elk voor € 10 sponsoren, dan ben je er al! Maar we gaan natuurlijk voor meer dan € 50! Want hoe meer geld we met elkaar ophalen, hoe meer kwetsbare vrouwen in nood we kunnen helpen.

Fondsenwerven vraagt om actie; wij helpen je graag op weg met deze tips!

 

Inschrijven voor een wandeltocht