€ 10 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Nog 5 maanden te gaan Startdatum: 14-07-2018
0% Start Finish
€ 0
€ 10.000

Op zaterdag 14 juli houden we weer een zomerwandeling in Zwolle!Tijdens deze zomerwandeling kun je genieten van de prachtige omgeving van Zwolle. Vervolgens wordt je heerlijk in de watten gelegd met een high tea. Kortom, een heerlijk dagje uit om gezellig samen te beleven, bijvoorbeeld met je vriendinnen, zussen, wandelmaatjes of buurvrouw. 


Het kernteam Zwolle is achter de schermen bezig weer een mooie tocht te organiseren. Zodra er meer informatie bekend is over bijv. het programma en het aantal kilometer dat je kunt wandelen, plaatsen we het op deze website. 


Met elkaar gaan we verschil maken door in beweging te komen voor kwetsbare vrouwen die geholpen worden bij Terwille en Stichting De Hoop.


Dus vrouwen uit Overijssel, Drenthe, Gelderland of Flevoland, meldt je aan voor deze mooie dag!Reserveer 14 juli in je agenda en schrijf je vast in:

Inschrijven wandeltocht Zwolle

24/01/201820:07 uur
€ 5

Anoniem

Aan: Gezond leven
23/01/201821:26 uur
€ 5

Becky

Aan: Gezond leven

Vrouwen lopen voor Vrouwen

info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl

0786111355

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!