€ 1.190 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Nog 13 dagen te gaan Startdatum: 08-07-2017
11% Start Finish
€ 0
€ 10.000

Op zaterdag 8 juli gaan we wandelen in Zwolle! We zijn heel blij met deze nieuwe Vrouwen lopen voor Vrouwen tocht, want Zwolle heeft een prachtige omgeving waar je heerlijk kunt wandelen. Dus vrouwen uit Overijssel, Drenthe, Gelderland of Flevoland, meldt je aan voor deze mooie dag!


12 km
Om 9.30 uur starten we de dag met elkaar. We hebben één route voor je uitgezet van 12 km afstand. Tijdens deze zomerwandeling kun je genieten van de prachtige omgeving van Zwolle. Vervolgens wordt je heerlijk in de watten gelegd met een high tea. Kortom, een heerlijk dagje uit om gezellig samen te beleven, bijvoorbeeld met je vriendinnen, zus, wandelmaatje of buurvrouw. 


Samen een hart voor prostituees!
De opbrengst van deze dag gaat naar hulp en opvang van kwetsbare vrouwen die geholpen worden bij De Hoop, Terwille en Bright Fame.

Locatie
De startlocatie waar je wordt verwacht is de Verrijzeniskerk, Bachlaan 150, 8031 HL in Zwolle. Je bent van harte welkom! 

Schrijf je in voor deze tocht

Lees verder:

25/06/201720:33 uur
€ 25

Bep

Aan: Met elkaar, voor elkaar
24/06/201721:54 uur
€ 25

Gea

Aan: vrouwen in actie
24/06/201721:41 uur
€ 12

Anneke

Aan: Met elkaar, voor elkaar
23/06/201723:17 uur
€ 50

Christal

Aan: Geld maakt wel gelukkig als je het weggeeft Wat ben je toch een gave collega.
23/06/201722:38 uur
€ 5

Femmie

Aan: Met elkaar, voor elkaar

Vrouwen lopen voor Vrouwen

info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl

0786111355

Hier vind je het programma van 8 juli:

 

9.30 uur 
Zaal open en ontvangst deelneemsters 
(koffie / thee) 


10.00 uur
Vertrek wandelaarsters voor de 12 km tocht


13.00 - 14.00 uur
High tea 


14.00 uur
Middagprogramma
(spreekster van Terwille, getuigenis van oud-cliënte, en samenzang)


15.00 uur
Bekendmaking opbrengst


15.15 uur
Afsluiting 

 

Inschrijfgeld 
Om mee te kunnen doen betaal je € 20,- inschrijfkosten. De inschrijfkosten betaal je direct bij je inschrijving. Na betaling is je inschrijving definitief.

Wat krijg je voor die € 20,- inschrijfkosten?

  • Een super leuke en gezellige dag
  • Een goed georganiseerde wandeltocht: gratis parkeren, een mooie route
  • Na afloop staat er een heerlijke lunch of high tea voor je klaar
  • Een heel goed gevoel. Want dankzij jouw sportieve prestatie kunnen we kwetsbare vrouwen helpen een nieuwe start te maken
  • Een indrukwekkend levensverhaal van één van onze cliënten, zodat je weet voor wie je in beweging bent gekomen
  • Als dank voor jouw inzet krijg je een bedankje mee naar huis.


Het goede doel
We wandelen voor vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop, Terwille en Bright Fame. Meer informatie

 

Sponsorgeld
Met Vrouwen lopen voor Vrouwen ga je de uitdaging aan om een bepaalde afstand te wandelen. Een tweede uitdaging is het werven van sponsorgeld. Iedere deelneemster werft vóór de start van het hardloopevent ten minste € 50 aan sponsorgeld voor de goede doelen waarvoor we in beweging komen. Dit is heel goed te doen, als er bijvoorbeeld vijf mensen jou sponsoren voor € 10 dan ben je er al! Dus laat het sponsorgeld je niet weerhouden om mee te doen, want 80% van de deelneemsters heeft haar sponsorgeld al binnen na het versturen van één mailtje naar vrienden en bekenden!
We gaan natuurlijk voor meer dan € 50 :-). Want hoe meer geld we met elkaar ophalen, hoe meer kwetsbare vrouwen in nood we kunnen helpen!

Fondsenwerven vraagt om actie; wij helpen je graag op weg met deze tips!

 

Inschrijven voor deze wandeltocht 

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen en kinderen die hulp krijgen bij Stichting De Hoop. Want moeder en kind horen bij elkaar! Ook lopen we voor vrouwen die los willen komen van prostitutie en geholpen worden door Terwille en Bright Fame. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen deze vrouwen een nieuwe start maken!