Wat hebben we genoten van de prachtige herfstwandeling in Vries! Zaterdag 10 november was de laatste Vrouwen lopen voor Vrouwen tocht dit jaar. Bijna 40 wandelaars liepen maar liefst 15 kilometer op met name onverharde paden door het bosrijke gebied en de kleurrijke heide rondom Vries en langs verschillende natuurgebieden en landerijen.

Theeschenkerij
Na de wandeling door de herfstbladeren en langs de prachtige kleuren van de Drentse heide, stond er een heerlijke lunch klaar bij Visio De Brink, waar we gastvrij werden ontvangen. Ook vertelde een ex-prostituee haar indrukwekkende levensverhaal. 

Met elkaar haalden de wandelaars € 4900 op voor de veilige opvangplekken van Terwille Verslavingszorg en De Hoop ggz. Bedankt wandelaars, sponsors en organisatieteam! Samen een hart voor kwetsbare vrouwen!

Zie voor een inpressie de slideshow hierboven of bekijk het fotoalbum!

 19/11/201820:15 uur
€ 25

Anoniem

Aan: Samenloop Goed gedaan Jolanda! Sorry ben altijd een beetje slecht met dit soort dingen maar beter laat dan nooit toch? Groetjes Annet
12/11/201821:50 uur
€ 25

Anoniem

Aan: Leerhuis Drenthe team
12/11/201820:09 uur
12/11/201819:30 uur
€ 15

Miesje

Aan: Leerhuis
12/11/201818:38 uur
€ 25

Anoniem

Aan: Miranda's tocht

Vrouwen lopen voor Vrouwen

info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl

0786111355

Adres:
Het start- en eindpunt van de tocht is het Diggelhoes van Visio De Brink. Het adres is Veenweg 20, 9481 TH Vries.


Programma: 


09:00 uur: Zaal open 
Ontvangst deelneemsters. Koffie en thee staan voor je klaar. Wil je zorgen dat je uiterlijk 09.15 uur aanwezig bent?


09:30 uur: Ochtendprogramma
Welkomstwoord en warming up

 

10.00: Start wandeling
Geniet van de 15 km wandeltocht door het prachtige bos- en heidegebied rondom Vries

 

13:00 uur: Lunch
Tussen 13:00 en uiterlijk 13:30 uur word je weer terug verwacht bij de finish en kun je lekker bijkomen onder het genot van een heerlijke lunch.

 

14:00 uur: Middagprogramma
Met een getuigenis van een vrouw die uit de prostitutie stapte, zodat je weet voor wie je in beweging bent gekomen. Ook maken we de totaalopbrengst bekend.

 

14.30 uur: Afsluiting
Als dank voor je inzet krijg je een goodiebag mee naar huis.

De herfstwandeling gaat door het bosrijke gebied en de kleurrijke heide rondom Vries in Drenthe. Je komt langs verschillende natuurgebieden en landerijen. Vries ligt tussen Groningen en Assen, vlak aan de A28. 

De wandeling voert langs diverse kleine natuurgebieden zoals 'de Welterberg', een klein heidegebied tussen Donderen en Vries. De wandeling is erg afwisselend: je geniet van landerijen, stukjes heide, een beetje bos én leuke dorpen.

Het grootste deel (70 %) van de wandelroute is onverhard. Trek daarom goede wandelschoenen aan en neem droge sokken mee!

 

 

 

  

 

Om mee te kunnen doen betaal je € 20,- inschrijfkosten. Dit bedrag betaal je direct bij je inschrijving. Na betaling is je inschrijving definitief.

Wat krijg je voor die € 20,- inschrijfkosten?

• Een super leuke en gezellige dag!
• Een goed georganiseerde wandeltocht: gratis parkeren, een mooie route.
• Na afloop van de wandeltocht staat er een heerlijke en uitgebreide lunch voor je klaar.
• Een heel goed gevoel. Want dankzij jouw sportieve prestatie kunnen  kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken.
• Een indrukwekkend levensverhaal van één van onze cliënten, zodat je weet voor wie je in beweging bent gekomen
• Als dank voor jouw inzet krijg je een goodiebag mee naar huis.


Het goede doel

We wandelen voor vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Meer informatie


Sponsorgeld
Met Vrouwen lopen voor Vrouwen ga je de uitdaging aan om een bepaalde afstand te wandelen. Een tweede uitdaging is het werven van sponsorgeld. Iedere deelneemster werft vóór de start van de wandeltocht ten minste € 50 aan sponsorgeld voor het goede doel waarvoor we in beweging komen. Dit is heel goed te doen, als er bijvoorbeeld vijf mensen jou sponsoren voor € 10 dan ben je er al! Maar we gaan natuurlijk voor meer dan € 50. Want hoe meer geld we met elkaar ophalen, hoe meer kwetsbare vrouwen in nood we kunnen helpen!
Ideeën nodig? Wij helpen je graag op weg met deze tips!

 

Actie: Win een midweek of weekend weg in een vakantiehuis!
Voor de deelneemsters aan de herfstwandeling hebben we een gave winactie: de deelneemster die op 10 november het meeste sponsorgeld heeft ingezameld wint een midweek of weekend weg in een vakantiehuis in Kootwijk! Het vakantiehuis biedt plaats aan max. 4 personen en staat op Landgoed Kerkendel (op de Veluwe). Het park ligt direct naast de grootste zandverstuiving van Europa. Het vakantiehuis wordt belangeloos beschikbaar gesteld door De Koning Vakanties. Kijk voor meer informatie op www.koningvakanties.nl.

Medewerksters en partners van medewerkers van Terwille, Vrienden van De Hoop en De Hoop ggz zijn uitgesloten van deze actie. 


Deze winactie is een extra reden om mee te lopen 10 november en een mooi bedrag in te zamelen! 
 
Schrijf je in voor de herfstwandeling

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!