€ 1.211 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Nog 22 dagen te gaan Startdatum: 10-11-2018
12% Start Finish
€ 0
€ 10.000

Op 10 november 2018 kun je meedoen met onze allereerste herfstwandeling in het mooie Drenthe!
Na een geslaagde ladiesrun eerder dit jaar kunnen we nu gelukkig ook een mooie wandeltocht van Vrouwen lopen voor Vrouwen bekendmaken in het noorden van het land.


15 km

De herfstwandeling gaat door het bosrijke gebied en de kleurrijke heide rondom Vries. Je komt langs verschillende natuurgebieden en landerijen. De afstand van de wandeltocht is 15 kilometer.


Theeschenkerij

We starten de dag bij het Diggelhoes, op het terrein van Visio in Vries (Veenweg 24, 9481 TJ Vries). Bij het restaurant is ook een leuke Landwinkel met natuurproducten, een theeschenkerij en een kinderboerderij, die worden gerund door mensen met een visuele beperking.
Tip: zie de slideshow hierboven voor een kleine impressie van deze sfeervolle locatie.


Samen een hart voor kwetsbare vrouwen

Met elkaar komen we in beweging voor kwetsbare vrouwen die geholpen worden bij Terwille en De Hoop. Na de wandeling door de herfstbladeren en langs de prachtige kleuren van de Drentse heide, staat er een heerlijke lunch voor je klaar! Ook zal een ex-prostituee haar verhaal vertellen en krijg je te horen hoeveel geld er die dag is opgehaald.


Kom ook in beweging!

Save the date. En schrijf je in voor deze mooie tocht. Als je je vriendinnen, kennissen, zussen of buurvrouwen enthousiast kunt maken om mee te lopen, zou dat ook geweldig zijn. Samen staan we sterk!

Inschrijven wandeltocht Vries


Verder lezen:Downloads
We zouden het tof vinden als er veel vrouwen meedoen met de herfstwandeling! Wil jij anderen hiervoor uitnodigen? Dan kun je deze downloads gebruiken:

Wil je liever flyers of posters per post ontvangen? Stuur dan een mailtje met je adresgegevens naar info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl.

19/10/201819:56 uur
€ 25

Andries en Lucie

Aan: Deze 2 lopen ook mee! Succes dames, als jullie de route twee keer lopen verdubbelen wij de bijdrage 😎
19/10/201819:42 uur
€ 5

Familie

Aan: Deze 2 lopen ook mee! Succes, jullie kunnen het!
19/10/201819:40 uur
€ 6

Familie

Aan: Deze 2 lopen ook mee!
19/10/201813:40 uur
€ 25

Anoniem

Aan: Deze 2 lopen ook mee!
18/10/201821:33 uur
€ 25

Anoniem

Aan: Deze 2 lopen ook mee!

Vrouwen lopen voor Vrouwen

info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl

0786111355

Adres:
Het start- en eindpunt van de tocht is het Diggelhoes van Visio De Brink. Het adres is Veenweg 24, 9481 TH Vries.


Programma: 
(nog even onder voorbehoud)


09:00 uur: Zaal open 
Ontvangst deelneemsters. Koffie en thee staan voor je klaar.


09:30 uur: Ochtendprogramma
Welkomstwoord en warming up

 

10.00: Start wandeling
Geniet van de 15 km wandeltocht door het prachtige bos- en heidegebied rondom Vries

 

13:00 uur: Lunch
Tussen 13:00 en uiterlijk 13:30 uur word je weer terug verwacht bij de finish en kun je lekker bijkomen onder het genot van een heerlijke lunch.

 

14:00 uur: Middagprogramma
Met een getuigenis van een vrouw die uit de prostitutie stapte, zodat je weet voor wie je in beweging bent gekomen. Ook maken we de totaalopbrengst bekend.

 

14.30 uur: Afsluiting
Als dank voor je inzet krijg je een goodiebag mee naar huis.

De herfstwandeling gaat door het bosrijke gebied en de kleurrijke heide rondom Vries in Drenthe. Je komt langs verschillende natuurgebieden en landerijen. Vries ligt tussen Groningen en Assen, vlak aan de A28. 

De wandeling voert langs diverse kleine natuurgebieden zoals 'de Welterberg', een klein heidegebied tussen Donderen en Vries. De wandeling is erg afwisselend: je geniet van landerijen, stukjes heide, een beetje bos én leuke dorpen.

Het grootste deel (70 %) van de wandelroute is onverhard. Trek daarom goede wandelschoenen aan en neem droge sokken mee!

 

 

 

  

 

Om mee te kunnen doen betaal je € 20,- inschrijfkosten. Dit bedrag betaal je direct bij je inschrijving. Na betaling is je inschrijving definitief.

Wat krijg je voor die € 20,- inschrijfkosten?

• Een super leuke en gezellige dag!
• Een goed georganiseerde wandeltocht: gratis parkeren, een mooie route.
• Na afloop van de wandeltocht staat er een heerlijke en uitgebreide lunch voor je klaar.
• Een heel goed gevoel. Want dankzij jouw sportieve prestatie kunnen  kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken.
• Een indrukwekkend levensverhaal van één van onze cliënten, zodat je weet voor wie je in beweging bent gekomen
• Als dank voor jouw inzet krijg je een goodiebag mee naar huis.


Het goede doel

We wandelen voor vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Meer informatie


Sponsorgeld
Met Vrouwen lopen voor Vrouwen ga je de uitdaging aan om een bepaalde afstand te wandelen. Een tweede uitdaging is het werven van sponsorgeld. Iedere deelneemster werft vóór de start van de wandeltocht ten minste € 50 aan sponsorgeld voor het goede doel waarvoor we in beweging komen. Dit is heel goed te doen, als er bijvoorbeeld vijf mensen jou sponsoren voor € 10 dan ben je er al! Maar we gaan natuurlijk voor meer dan € 50. Want hoe meer geld we met elkaar ophalen, hoe meer kwetsbare vrouwen in nood we kunnen helpen!
Ideeën nodig? Wij helpen je graag op weg met deze tips!

 

Actie: Win een midweek of weekend weg in een vakantiehuis!
Voor de deelneemsters aan de herfstwandeling hebben we een gave winactie: de deelneemster die op 10 november het meeste sponsorgeld heeft ingezameld wint een midweek of weekend weg in een vakantiehuis in Kootwijk! Het vakantiehuis biedt plaats aan max. 4 personen en staat op Landgoed Kerkendel (op de Veluwe). Het park ligt direct naast de grootste zandverstuiving van Europa. Het vakantiehuis wordt belangeloos beschikbaar gesteld door De Koning Vakanties. Kijk voor meer informatie op www.koningvakanties.nl.

Medewerksters en partners van medewerkers van Terwille, Vrienden van De Hoop en De Hoop ggz zijn uitgesloten van deze actie. 


Deze winactie is een extra reden om mee te lopen 10 november en een mooi bedrag in te zamelen! 
 
Schrijf je in voor de herfstwandeling

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!