€ 625 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Nog 28 dagen te gaan Startdatum: 16-09-2017
12% Start Finish
€ 0
€ 5.000

Op zaterdag 16 september zal er voor de vierde keer een wandeltocht gehouden worden in Zeeland! We gaan wandelen in de mooie, oude binnenstad van Vlissingen en langs de kustlijn van Walcheren. Je bent van harte welkom om de 15 kilometer mee te wandelen!


Hulp in Zeeland
De tocht in Vlissingen wordt door Sta op Zorg georganiseerd. Sta op Zorg is een afdeling van Stichting De Hoop en biedt in Zeeland christelijke volwassen ggz en verslavingszorg. De opbrengst van deze wandeltocht gaat naar Inloophuis 'het Anker' van Sta op Zorg.


High tea

Na afloop van de tocht kun je genieten van een welverdiende high tea, verzorgd door vrijwilligers van het Inloophuis. Dus houd je van wandelen én wil je je inzetten voor kwetsbare mensen in onze samenleving? Kom dan samen met je moeder, vriendinnen, (schoon)zussen of buurvrouw in beweging en doe gezellig mee!  


Schrijf je in!
De startlocatie voor deze wandeltocht is Inloophuis 'het Anker' aan de Badhuisstraat 60 te Vlissingen. Je bent van harte welkom! We starten om 10.00 uur. Meer informatie over het programma volgt later. Je kunt je al wel vast inschrijven voor deze tocht!


Lees verder:

 
Inschrijven voor deze wandeltocht

19/08/201720:20 uur
19/08/201712:20 uur
19/08/201710:55 uur
€ 20

Anoniem

Aan: Lopen in vrijheid voor vrijheid
19/08/201709:14 uur
€ 5

Familie

Aan: Lopen in vrijheid voor vrijheid
17/08/201720:12 uur
€ 10

Simone

Aan: Lopen in vrijheid voor vrijheid

Vrouwen lopen voor Vrouwen

info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl

0786111355

 

9.30 uur

Zaal open en ontvangst deelneemsters. De startlocatie waar je wordt verwacht is het inloophuis 'het Anker' van Sta Op Zorg aan de Badhuisstraat 60 in Vlissingen.

 

9.45 uur

Welkom, openingsgebed

 

10.00 uur

Start wandeltocht 15 km. We wandelen langs de kustlijn van Walcheren en door de mooie, oude binnenstad van Vlissingen. We zullen ook een stop maken bij het Museum Scheldewerf 'de Oude Verbandkamer', die kan worden bezocht en waar je een voetmassage kan krijgen à € 2,50 voor het goede doel.

 

13.15 uur

High tea

 

14:15 uur

Getuigenis van een gast van het inloophuis

 

15.00 uur

Afsluiting

In Zeeland wordt de wandeltocht Vrouwen lopen voor Vrouwen in het bijzonder gehouden voor het Inloophuis van Sta Op Zorg in Vlissingen. Bij Inloophuis Het Anker kan iedereen terecht die daar behoefte aan heeft.


Samen een hart voor bezoekers  van het Inloophuis!
Inloophuis Het Anker is open op maandag en vrijdag van 10.30 - 15.30 uur. We bieden koffie/thee, soep, een luisterend oor en gezelligheid, en een gratis warme maaltijd van 12.00 - 13.00 uur. Op dinsdagavond bieden we een pastorale cursus. Inloophuis Het Anker is een veilige en warme plek van hoop en liefde, waar al veel trouwe bezoekers een thuis hebben gevonden (met inmiddels meer dan 10.000 bezoeken). Voel je je eenzaam of heb je zorgen? Je kunt bij ons terecht.

“Ik besloot gewoon een keertje te gaan kijken. In het begin vond ik het wel spannend, maar ik vond het mooi dat ze altijd iets over het Evangelie vertellen. Nu ga ik eigenlijk altijd als het open is. Het Inloophuis helpt me om clean te blijven. Je komt mensen tegen die hetzelfde hebben meegemaakt. Je heb niet gelijk heel diepe gesprekken met ze, maar met sommigen uiteindelijk wel. Je hebt het gevoel dat je er niet alleen voor staat,”
vrouwelijke gast van het Inloophuis

 

Voor God is ieder mens kostbaar
Als team van vrijwilligers zoeken we naar het welzijn en het herstel van hen die ons bezoeken. We gaan respectvol om met de verschillende achtergronden van onze bezoekers. Als er problemen en zorgen zijn denken we mee voor mogelijke hulp. We helpen ook op weg naar onze professionele hulpverlening bij Sta Op Zorg of andere instanties.


Het Inloophuis is geheel afhankelijk van giften. Help je mee? Geef je dan op voor de Vrouwen lopen voor Vrouwen sponsorwandeltocht in Zeeland!

Inschrijven voor deze wandeltocht

 

 

 

Inschrijfgeld 
Om mee te kunnen doen betaal je € 20,- inschrijfkosten. De inschrijfkosten betaal je direct bij je inschrijving. Na betaling is je inschrijving definitief.

Wat krijg je voor die € 20,- inschrijfkosten?

  • Een super leuke en gezellige dag!
  • Een goed georganiseerde wandeltocht: een mooie route en een versnapering voor onderweg.
  • Na afloop staat er een heerlijke high tea voor je klaar.
  • Een heel goed gevoel. Want dankzij jouw sportieve prestatie kunnen we kwetsbare mensen helpen die het Inloophuis van Sta op Zorg bezoeken.
  • Een indrukwekkend levensverhaal van één van onze cliënten, zodat je weet voor wie je in beweging bent gekomen
  • Als dank voor jouw inzet krijg je een goodiebag mee naar huis.


Het goede doel
We wandelen voor bezoekers van het Inloophuis van Sta op Zorg. Het Inloophuis is geheel afhankelijk van giften. Het Inloophuis  is een veilige en warme plek van hoop en liefde, waar al veel trouwe bezoekers een thuis hebben gevonden.
Lees meer over het doel waarvoor we in beweging komen.

 

Sponsorgeld
Met Vrouwen lopen voor Vrouwen ga je de uitdaging aan om een bepaalde afstand te wandelen. Een tweede uitdaging is het werven van sponsorgeld. Iedere deelneemster werft vóór de start van het hardloopevent ten minste € 50 aan sponsorgeld voor de goede doelen waarvoor we in beweging komen. Dit is heel goed te doen, als er bijvoorbeeld vijf mensen jou sponsoren voor € 10 dan ben je er al! Maar we gaan natuurlijk voor meer dan € 50. Want hoe meer geld we met elkaar ophalen, hoe meer kwetsbare mensen in nood we kunnen helpen!

Fondsenwerven vraagt om actie; wij helpen je graag op weg met deze tips!

 

Inschrijven voor deze wandeltocht 

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen en kinderen die hulp krijgen bij Stichting De Hoop. Want moeder en kind horen bij elkaar! Ook lopen we voor vrouwen die los willen komen van prostitutie en geholpen worden door Terwille en Bright Fame. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen deze vrouwen een nieuwe start maken!