€ 0 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Nog 3 maanden te gaan Startdatum: 16-09-2017
0% Start Finish
€ 0
€ 10.000

Op zaterdag 16 september zal er voor de vierde keer een wandeltocht gehouden worden in Zeeland! We gaan wandelen in de mooie stad Vlissingen en langs de kustlijn van Walcheren. Je bent van harte welkom om de 10 kilometer mee te wandelen!


Hulp in Zeeland
De tocht in Vlissingen wordt door Sta op Zorg georganiseerd. Sta op Zorg is onderdeel van Stichting De Hoop en biedt in Zeeland verslavingszorg en volwassen ggz: o.a. hulp bij trauma, angst- en stemmingsklachten, persoonlijkheidsproblematiek en/of verslaving. De opbrengst van de wandeltocht gaat naar Inloophuis 'het Anker' van Sta op Zorg.


High tea

Na afloop van de tocht kun je genieten van een welverdiende high tea, verzorgd door vrijwilligers van het Inloophuis. Dus houd je van wandelen én wil je je inzetten voor kwetsbare mensen in onze samenleving? Kom dan samen met je moeder, vriendinnen, (schoon)zussen of buurvrouw in beweging en doe gezellig mee!  


Schrijf je in!
De startlocatie voor deze wandeltocht is Inloophuis 'het Anker' aan de Badhuisstraat 60 te Vlissingen. Meer informatie over het programma volgt later. Je kunt je al wel vast inschrijven voor deze tocht!

 

Vrouwen lopen voor Vrouwen

info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl

078 - 6111355

Inschrijfgeld 
Om mee te kunnen doen betaal je € 20,- inschrijfkosten. De inschrijfkosten betaal je direct bij je inschrijving. Na betaling is je inschrijving definitief.

Wat krijg je voor die € 20,- inschrijfkosten?

  • Een super leuke en gezellige dag!
  • Een goed georganiseerde wandeltocht: gratis parkeren, een mooie route.
  • Na afloop staat er een heerlijke lunch of high tea voor je klaar.
  • Een heel goed gevoel. Want dankzij jouw sportieve prestatie kunnen we kwetsbare vrouwen helpen een nieuwe start te maken.
  • Een indrukwekkend levensverhaal van één van onze cliënten, zodat je weet voor wie je in beweging bent gekomen
  • Als dank voor jouw inzet krijg je een bedankje mee naar huis.


Het goede doel
We wandelen voor vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop, Terwille en Bright Fame. Meer informatie

 

Sponsorgeld
Met Vrouwen lopen voor Vrouwen ga je de uitdaging aan om een bepaalde afstand te wandelen. Een tweede uitdaging is het werven van sponsorgeld. Iedere deelneemster werft vóór de start van het hardloopevent ten minste € 50 aan sponsorgeld voor de goede doelen waarvoor we in beweging komen. Dit is heel goed te doen, als er bijvoorbeeld vijf mensen jou sponsoren voor € 10 dan ben je er al! Maar we gaan natuurlijk voor meer dan € 50. Want hoe meer geld we met elkaar ophalen, hoe meer kwetsbare vrouwen in nood we kunnen helpen!

Fondsenwerven vraagt om actie; wij helpen je graag op weg met deze tips!

 

Inschrijven voor deze wandeltocht 

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen en kinderen die hulp krijgen bij Stichting De Hoop. Want moeder en kind horen bij elkaar! Ook lopen we voor vrouwen die los willen komen van prostitutie en geholpen worden door Terwille en Bright Fame. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen deze vrouwen een nieuwe start maken!