€ 15 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Nog 6 maanden te gaan Startdatum: 22-09-2018
0% Start Finish
€ 0
€ 10.000

 Yes, ook dit jaar komt er een Vrouwen lopen voor Vrouwen tocht op het eiland Goeree Overflakkee! Andere keren genoten we van de omgeving van Middelharnis, op 22 september 2018 gaan we Ouddorp verkennen! Prachtige polders, duinen en veel gezelligheid!

Met elkaar gaan we verschil maken door in beweging te komen voor kwetsbare vrouwen. We hopen met elkaar een heerlijke dag te hebben: we gaan 15 km wandelen door de natuur en samen genieten van een lekkere high tea. En dat alles… omdat we andere vrouwen willen helpen en ondersteunen in de moeilijke situatie waarin zij zitten.

We hebben één afstand van 15 km. Het kernteam Ouddorp is achter de schermen bezig een mooie tocht te organiseren. Zodra er meer informatie bekend is over bijv. het programma, plaatsen we het op deze website. 

Meer informatie volgt.... Save the date. En schrijf je vast in!

13/03/201821:45 uur
€ 15

Laura

Aan: Yes ik ga er voor

Vrouwen lopen voor Vrouwen

info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl

0786111355

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!