Lekker weer… check! Sportieve vrouwen… check! Gezelligheid… check!

Allemaal ingrediënten die ervoor zorgden dat we met elkaar een heerlijk dag hebben gehad, op zaterdag 10 juni in Middelharnis. We begonnen de dag met gebed, Annemieke deelde een stukje aan de hand van ons thema ‘Je bent waardevol’. Heerlijk hoe God ons ziet, we zijn mooi… we tellen mee… Hij vindt ons waardevol!

Daarna hebben de vrouwen heerlijk 10 of 20 km door de polders van Goeree Overflakkee gelopen. We hebben weer nieuwe plekjes zijn ontdekt, schaapjes zijn geaaid en een heerlijke verse bolus werd uitgedeeld… Verrassing! 

 

Na afloop van de wandeling was het tijd voor welverdiende ontspanning… Met elkaar hebben we een heerlijke high tea genuttigd, verzorgd door ‘De Snoeperij’ uit Dirksland. Dat was genieten.

Elle vertelde haar levensverhaal, hoe De Hoop bij mocht dragen aan haar herstel. Bijzonder dat haar grote levensles is dat ze waardevol is, ze mag er zijn… En dat gaf zij in haar getuigenis de andere vrouwen ook mee! Dit sloot geweldig aan bij het thema.

Doe je volgend jaar ook (weer) mee? 

In de slideshow hierboven vind je een aantal mooie foto's van deze tocht. Tip: check ook het foto-album op Facebook! 

 

06/07/201721:51 uur
23/06/201720:16 uur
12/06/201716:13 uur
€ 20

Anoniem

Aan: Vrouwen lopen voor vrouwen
12/06/201711:55 uur
€ 1.017,81

Anoniem

Contant sponsorgeld, opgehaald door deelneemsters tocht Middelharnis
12/06/201711:24 uur
€ 25

Anoniem

Aan: Samen lopen voor dit goede doel om anderen te helpen! Het is net wat laat maar fijn dat je, ondanks dat ik nog niet had gestort, de tocht toch hebt uitgelopen ;-) Lieve groet Jeannette (MKC)

Vrouwen lopen voor Vrouwen

info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl

0786111355

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen en kinderen die hulp krijgen bij Stichting De Hoop. Want moeder en kind horen bij elkaar! Ook lopen we voor vrouwen die los willen komen van prostitutie en geholpen worden door Terwille en Bright Fame. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen deze vrouwen een nieuwe start maken!