€ 390 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Ongeveer een maand te gaan Startdatum: 21-09-2019
5% Start Finish
€ 0
€ 7.500

3 keer is scheepsrecht :-)! Op zaterdag 21 september wordt er voor het derde jaar op rij gewandeld in Maassluis, en jij kunt er bij zijn! Kom genieten van de prachtige wandeling die we voor je hebben uitgestippeld. En laat je na afloop heerlijk in de watten leggen. Een geheel verzorgd dagje uit, bijvoorbeeld voor jou samen met je vriendinnen, zus of wandelmaatjes! 

Samen een hart voor kwetsbare vrouwen
Met elkaar gaan we verschil maken door in beweging te komen voor kwetsbare vrouwen die worden geholpen bij De Hoop en Terwille. We hopen met elkaar een heerlijke dag te hebben: we gaan wandelen door de natuur en samen genieten van een lekkere high tea. En dat alles… omdat we andere vrouwen willen helpen en ondersteunen in de moeilijke situatie waarin zij zitten.


10 of 20 km

De tocht leidt door de polders, bossen en waterpartijen van het pittoreske Maassluis. We hebben twee mooie routes voor je uitgezet: van 10 en 20 km. Maassluis is de enige wandeltocht waarbij je kunt kiezen hoeveel kilometer je wilt wandelen. Voor welke uitdaging ga jij?! 


Kom ook in beweging!

Wandel je ook mee op 21 september? Je bent van harte welkom! Gun jezelf deze mooie dag en wandel gezellig samen met je vriendinnen, zussen, buurvrouw of wandelmaatjes! Schrijf je in via deze link:

Inschrijven wandeltocht Maassluis

 

Lees meer:

11/08/201922:24 uur
€ 50

Anoniem

Aan: One Møre Step Ik kom je aanmoedigen. Samen met Edwin op de duo fiets dat is weer eens een andere fiets voor Edwin de fietser van de cycle for hope.
11/08/201908:22 uur
€ 50

Lenie

Aan: Samen voor een ander
07/08/201909:54 uur
€ 50

Anoniem

Aan: Een Hoop Geloof en Liefde
06/08/201908:30 uur
€ 5

Cynthia

Aan: Een Hoop geloop en Liefde Mooi initiatief, veel wandelplezier!
06/08/201907:55 uur
€ 10

Nic

Aan: Een Hoop geloop en Liefde Lieve Suus, wat goed van je dat je dit doet!! Natuurlijk sponsor ik je. Veel succes! Xnic

Locatie
Het start- en eindpunt van de tocht is bij de Evangelische gemeente Maranatha. Het adres is: G.A. Brederodelaan 49, 3141 CC Maassluis. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig.

Programma
08:15 uur:   zaal open. Koffie en thee staat voor je klaar.

08:30 uur:  ontvangst deelneemsters 20 km
09:00 uur:  vertrek wandeltocht 20 km

10:00 uur:  ontvangst deelneemsters 10 km
10:30 uur:  vertrek wandeltocht 10 km

12:30 uur: eerste deelneemsters arriveren. Je ontvangt een goodiebag als dank voor je inzet. 

Als iedereen binnen is, beginnen we aan de high tea.

14:15 uur: middagprogramma met bekendmaking opbrengst
en getuigenis van cliënte De Hoop, zodat je weet waarvoor je gelopen hebt.


14:45 uur: afsluiting

 

Schrijf je in voor deze mooie dag!

 
Inschrijven wandeltocht Maassluis


Lees meer:

Hou jij van natuur, van rust en groene polders? Dan kun je bij deze wandeltocht je hart ophalen! Op 21 september laten we je de mooiste plekjes rondom Maassluis zien.

Maassluis is een pittoresk plaatsje en ligt aan de Nieuwe Waterweg. We maken een mooie, afwisselende wandeling door de polder. 

Bloemen en vogels
De bloemen bloeien er uitbundig. Bekijk een bloem eens van dichtbij! En geniet van de vogels die op warme dagen het hoogste lied zingen. 

Je kunt kiezen tussen een afstand van 10 of van 20 kilometer. 

Kom ook genieten van de polders, bossen en waterpartijen rondom Maassluis en meld je aan voor deze tocht!

Inschrijven wandeltocht Maassluis

 

Lees meer:

 

Omdat we de giften volledig aan de projecten willen besteden, dragen we de kosten voor de wandeltochten met elkaar. Hiervoor vragen we je € 20 aan inschrijfkosten. Wat krijg je voor dit bedrag?

  • Een super leuke en gezellige dag
  • Een goed georganiseerde wandeltocht: gratis parkeren, een mooie route
  • Na afloop staat er een heerlijke en uitgebreide high tea voor je klaar.
  • Een heel goed gevoel. Want dankzij jouw sportieve prestatie kunnen we kwetsbare vrouwen helpen een nieuwe start te maken
  • Een indrukwekkend levensverhaal van één van onze cliënten, zodat je weet voor wie je in beweging bent gekomen
  • Als dank voor jouw inzet krijg je een bedankje mee naar huis.


Inschrijven als team of individu

Het inschrijfgeld betaal je direct bij je digitale inschrijving. Na betaling is je inschrijving definitief.
Je kunt kiezen of je individueel of in teamverband wilt deelnemen aan een wandeltocht. Ga jij voor heerlijk alleen of gezellig met een team?


Geld ophalen voor het goede doel
Tijdens de Polderwandeling Maassluis ga je de uitdaging aan om 10 of 20 kilometer te wandelen. Een tweede uitdaging is het inzamelen van giften. We wandelen voor vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille.
Meer informatie

 

Iedere deelneemster haalt vóór de start van de wandeltocht een giftbedrag op van minimaal € 50 voor De Hoop en Terwille. Voor sommige vrouwen is het ophalen van sponsorgeld een drempel om mee te doen. Wij kunnen je uit ervaring vertellen dat het echt reuze meevalt. Als er bijvoorbeeld vijf mensen in je vriendenkring je een donatie geven van € 10, dan ben je er al! Maar we gaan natuurlijk voor meer dan € 50. Want hoe meer geld we met elkaar ophalen, hoe meer kwetsbare vrouwen in nood we kunnen helpen! 

Ideeën nodig? Wij helpen je graag op weg met deze tips!


Kom ook in beweging!

Schenk jij jouw tijd om kwetsbare vrouwen te helpen? Dankzij jouw inzet kunnen vrouwen bij De Hoop en Terwille een nieuwe start maken! Doe ook mee met de Polderwandeling in Maassluis en schrijf je in via deze link:


Inschrijven wandeltocht Maassluis

 

Lees meer:

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!