€ 0 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Nog 4 maanden te gaan Startdatum: 26-05-2018
0% Start Finish
€ 0
€ 10.000

Op zaterdag 26 mei wordt er weer gewandeld in Maassluis, en jij kunt er bij zijn!
In 2017 werd er voor het eerst een tocht gehouden in Maassluis. Deze prachtige dag smaakte naar meer en daarom komt er een vervolg... 


Met elkaar gaan we verschil maken door in beweging te komen voor kwetsbare vrouwen. We hopen met elkaar een heerlijke dag te hebben: we gaan wandelen door de natuur en samen genieten van een lekkere high tea. En dat alles… omdat we andere vrouwen willen helpen en ondersteunen in de moeilijke situatie waarin zij zitten.

 

Het kernteam Maassluis is achter de schermen bezig weer een mooie tocht te organiseren. Zodra er meer informatie bekend is over bijv. het programma en het aantal kilometer dat je kunt wandelen, plaatsen we het op deze website. 

 

Kom ook in beweging!
Wandel je ook mee op 26 mei? Je bent van harte welkom! Gun jezelf deze mooie dag en wandel gezellig samen met je vriendinnen, zussen, buurvrouw of wandelmaatjes!

Reserveer 26 mei in je agenda en schrijf je vast in:

Inschrijven wandeltocht Maassluis

Vrouwen lopen voor Vrouwen

info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl

0786111355

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!