Terugblik Biesboschtocht
Prachtige route, mooie gesprekken, blije gezichten


Het was een genoegen om alle wandelaars zaterdag 11 september op Dorp De Hoop. Wat gaaf om te merken hoe enthousiast jullie waren over de route, de high tea, de gezellige sfeer en alle activiteiten rondom Dag van Hoop. Het verhaal van Mirte raakte velen van jullie. Met 65 deelnemers hebben we meer dan 10.000 euro opgehaald, een prachtige opbrengst!
Bekijk de foto's

Zon of regen, jullie bleven enthousiast. 'Afzien? Nee, hoor, dit is geen afzien! Een beetje regen, dat hoort er toch bij?' Aldus één van de wandelaars onderweg. Jullie genoten van de afwisselende route door de Nieuwe Dordtse Biesbosch. De high tea lieten jullie je goed smaken. Daarna snuffelden jullie tussen de kraampjes, luisterden naar Gerald en Nelinda Troost en Jannica van Barneveld. Tussen het publiek van het lofprijsevent zagen we heel wat roze shirts!


Opbrengst: 11.575 euro!
Alle deelnemers en sponsors: Hartelijk bedankt!

 

Prijswinaars: Willian, Annemieke en Gerdiene

Willian, Annemieke en Gerdiene wisten de meeste sponsors te vinden en wonnen een prijs! Willian won het weekend/midweek in een vakantiehuisje in Kootwijk, aangeboden door De Koning Vakanties. Annemieke won een paar geweldige teensokken, aangeboden door wandelsok.nl en Gerdiene een mooi sieraad aangeboden door Adaja Jewels. Gefelicitieerd!

Dank je wel voor je inzet!

Sponsors, vrijwilligers en deelnemers: Jullie maken dit mogelijk

We willen alle deelnemers, sponsors en vrijwilligers hartelijk bedanken! Zonder jullie was deze tocht niet mogelijk. We kijken er naar uit jullie volgend jaar weer te ontmoeten!

 

 

Biesboschtocht op 11 september 2021

Wandel op 11 september mee dwars door de Nieuwe Dordtse Biesbosch, een prachtige (en vaak onontdekt!) natuurgebied. Met jouw deelname maak je een groot verschil voor kwetsbare vrouwen. Je kunt kiezen uit twee afstanden: 12 of 23 kilometer. Voor welke uitdaging ga jij? 

Er zijn nog een paar plekjes over tot maximaal 70 deelnemers, schrijf je dus snel in! Inschrijven voor deze wandeltocht. Maandag 6 september is een email verstuurd met praktische informatie. Bekijk de praktische informatie.

 

Weidse uitzichten en high tea

Naast de 12 km hebben we ook een tocht om je tanden in te zetten: de 23 km (zo'n 5 uur wandelen!). Kies wat bij jou past en geniet van de weidse uitzichten in de Nieuwe Dordste Biesbosch. Na de tocht kun je genieten van een heerlijke high tea.

 

Een wandeltocht met veel extra's

Na afloop van deze wandeltocht is er van alles te beleven op Dorp De Hoop. Een optreden van Gerald Troost en Jannica van Barneveld. Nelinda Troost spreekt inspirerende en bemoedigende woorden. Slenter langs gezellige kraampjes met leuke en lekkere producten. Lees meer

 

Kom ook in beweging!

Wandel je ook mee? Je bent van harte welkom! Gun jezelf deze mooie dag en wandel gezellig samen met je vriendinnen, zussen, buurvrouw of wandelmaatjes!

 

Inschrijfgeld: €20,-  (Voor de tocht) Lees meer.
Sponsorgeld: minimaal €50,- (voor vrouwen die geholpen worden bij De Hoop en Terwille) Lees meer. 

 

Ik wil mij inschrijven

 

Deze tocht voldoet aan de corona-maatregelen

We houden rekening met de dan geldende maatregelen vanuit de overheid. Dat betekent dat we voorbereid zijn op verschillende scenario’s. Voor de tocht ontvang je een email met praktische informatie met o.a. de corona-maatregelen die gelden op zaterdag 11 september. Lees meer.

Samen starten? Schrijf je in als team!

LET OP: Vanwege maatregelen m.b.t. het corona-virus bestaat de mogelijkheid dat we de deelnemers verdelen in kleine startgroepen. Wil je samen starten met één of meerdere personen? Schrijf je dan in als team! 

Heb je een gluttenintollerantie of allergie, geef dit dan aan ons door via info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl.

Lees meer over de tocht in Dordrecht

24/09/202122:12 uur
€ 25

Anoniem

Aan: In beweging voor vrouwen in nood!
15/09/202112:15 uur
€ 10

Anoniem

Aan: In beweging voor vrouwen in nood!
15/09/202110:14 uur
€ 90,50

Anoniem

opbrengst standverkoop VlvV
15/09/202110:10 uur
€ 115

Anoniem

Aan: als vrouw voor vrouwen contant
14/09/202120:37 uur

Nieuwe Dordtse Biesbosch

Op het Eiland van Dordrecht ligt de Nieuwe Dordtse Biesbosch, een gevarieerd natuur- en recreatiegebied dicht bij de stad Dordrecht. De route gaat vooral over verharde paden, maar je komt ook graspaden en vlonders tegen. Open vlaktes en begroeiing wisselen elkaar af. Je hebt een weids uitzicht over waterplassen waar je veel verschillende vogels kunt tegenkomen. 

Schrijf je in voor deze afwisselende wandeltocht

 

Lees meer over de tocht in Dordrecht
Locatie
Het start- en eindpunt van de tocht is op Dorp De Hoop, aan de Provincialeweg 70 in Dordrecht. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig.

Programma
08.15 uur - zaal open, koffie / thee ontvangst deelneemsters 23 km

08.45 uur - ochtendprogramma met getuigenis oud-cliente De Hoop, bekendmaken opbrengst en warming up.

10. 00 uur - zaal open, koffie / thee ontvangst deelneemsters 12 km

10.30 uur - ochtendprogramma met getuigenis oud-cliente De Hoop, bekendmaken opbrengst en warming up.

11.00 - vertrek wandeltocht 12 km

12:00 - 15:00 uur - afsluitende high tea

 

Lees meer over de tocht in Dordrecht

Sponsors zoeken voor kwetsbare vrouwen

We wandelen voor vrouwen dakloos zijn, vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen ontvangen hulp bij De Hoop en Terwille, bij projecten die afhankelijk zijn van giften.

Je houdt van gezellig wandelen en doet graag mee met een tocht voor het goede doel. Aarzel je om je in te schrijven omdat je er tegenop ziet om giften te vragen in je omgeving? Wees gerust, deze gedachte is herkenbaar voor veel deelneemsters. En zij kunnen je uit eigen ervaring vertellen dat het uiteindelijk reuze meevalt! Meestal is een appje in een paar app-groepen al genoeg om het gewensde bedrag van 50 euro op te halen. En veel sneller dan je denkt!  Daarnaast is het ontzettend leuk om te ontdekken dat vrienden en familie jou graag steunen.

 


Maak kans op mooie prijzen:

Voor de deelnemers die de meeste sponsors weten te vinden hebben we mooie prijzen. Wat dacht je van een weekend/midweek in een vakantiehuisje in Kootwijk, aangeboden door De Koning Vakanties. Of een paar geweldige teensokken, aangeboden door wandelsok.nl. Of een mooi sieraad aangeboden door Adaja Jewels
Doe je best om veel sponsors te benaderen en wie weet geniet jij straks van een van deze mooie prijzen!

 Wat kan jou helpen?

  • Stuur een appje aan familie, vrienden of collega's. Als vijf mensen uit jouw netwerk 10 euro geven ben je er al!
  • Het kan helpen om iets in ruil te geven. Verkoop bijvoorbeeld taarten of doe een klusje voor de ander.
  • Het helpt om te bedenken dat je de gift niet voor jezelf vraagt, maar voor vrouwen die hard hulp nodig hebben.
  • Wij helpen je graag op weg met deze tips!

 

Ik meld me aan!

 

 Lees meer over de tocht in Dordrecht

 Het is bijna zover! Zaterdag 11 september komen we met elkaar in beweging voor vrouwen in nood! Je loopt voor Wilma We hopen met elkaar een heerlijke dag te hebben. Daarnaast loopt je ook voor het goede doel, voor het ophalen van giften voor kwetsbare vrouwen. Met jouw inzet worden vrouwen geholpen die in de knel zijn gekomen door prostitutie of verslaving en ondersteun je hen in de moeilijke situatie waarin zij zitten. Wilma is een van deze vrouwen. Bekijk haar verhaal en ontdek waarom zij ontzettend blij is met jouw hulp! Bekijk het filmpje van Wilma   Het doel is om gezamenlijk € 20.000,- op te halen. We zitten op het moment van schrijven op ruim € 8.000,-. Met elkaar kunnen we het doelbedrag halen!   Win een weekendje weg! Wij hebben een mooie extra motivatie om je te laten sponsoren! Voor de deelnemers die de meeste sponsors weten te vinden hebben we mooie prijzen. Wat dacht je van een weekend/midweek in een vakantiehuisje in Kootwijk, aangeboden door De Koning Vakanties! Als tweede en derde prijs win je een paar geweldige teensokken, aangeboden door wandelsok.nl. Of een mooi sieraad aangeboden door Adaja Jewels.   Doe je best om veel sponsors te benaderen en wie weet geniet jij straks van een van deze mooie prijzen! Adres Het start- en eindpunt van de wandeltocht is Dorp De Hoop, Provincialeweg 122, 3329 KP Dordrecht. Wil je de route naar ons adres weten? Plan dan je route via deze link. Kom je met het openbaar vervoer? Gebruik dan deze link om je reis te plannen.   Starttijd – programma De deelnemers van de 23 km:    8.15 zaal open, koffie en thee staat klaar                                                     8.30 start programma De deelnemers van de 12 km:    10.15 zaal open                                                     10.30 start programma Bij terugkomst staat er een heerlijke high tea voor je klaar! De Hoop organiseert aansluitend aan de high tea een Dag van Hoop. Hierbij ben je ook van harte welkom! Bekijk het programma.     Glutenvrij of allergie? Geef het zo snel mogelijk door! Heb je een allergie of glutenintolerantie? Meld het uiterlijk a.s. woensdag door een e-mail te sturen naar info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl.   Contant sponsorgeld: Heb je contant sponsorgeld ontvangen? Doneer het aan jezelf op je persoonlijke actiepagina. Eventueel kun je het ook contant meenemen op 11 september. Stop het in een dichte envelop met daarop het bedrag en je naam en geef het af bij de inschrijftafel.   Dresscode: De dresscode mag ROZE! Hoe kan het ook anders J. Bij binnenkomst is er ook een stand aanwezig waar je kaarten, hippe tassen en roze Vrouwen lopen voor Vrouwen poloshirts kunt kopen. De poloshirts kosten € 15 per stuk en zijn verkrijgbaar in de maten S t/m XL. Let op: Er kan alleen met contant geld of met een machtigingskaart betaald worden. De opbrengst van de verkoop gaat naar onze projecten.   Aansprakelijkheid en toestemming foto’s (AVG) Bij je inschrijving via de site ben je akkoord gegaan met onze algemene voorwaarden. Hierin staat onder andere dat je deelname aan deze tocht op eigen risico is. Vrouwen lopen voor Vrouwen/Stichting Vrienden van De Hoop kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige vorm van schade, het zoekraken of beschadiging van persoonlijke eigendommen, noch voor enig opgelopen persoonlijk letsel. Ook geef je door je deelname ons als organisatie toestemming voor het maken en publiceren van foto’s of beeldmateriaal die tijdens het evenement door de organisatie worden gemaakt en waarop je als deelneemster zichtbaar bent. Je kunt de algemene voorwaarden hier (nogmaals) lezen: https://www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl/algemene-voorwaarden.   Belangrijke tips Zorg voor geschikte kleding. Een deel van de wandeling is over onverharde paden, dus trek goede sport- of wandelschoenen aan en neem droge sokken mee. Check het weerbericht een dag van tevoren. Is het een prachtige dag met veel zon? Breng dan vooral zonnebrandcrème, een zonnebril, een petje en voldoende drinken mee! Gaat het regenen? Dan is een regenjas erg handig. Heb je snel last van blaren? Neem dan pleisters mee. Je hebt speciale pleisters voor blaren die heel goed werken. Neem je mobiele telefoon mee zodat je bereikbaar bent. Zet het nummer van de hulplijn vast in je telefoon: 0634247045 (alleen voor de dag zelf). Voor noodgevallen bel je 112. De tocht is coronaproof We willen zorgen dat de wandeltocht zo goed en veilig mogelijk verloopt. Daarom hebben we een aantal extra maatregelen getroffen.   Houd je aan je starttijd. Kom niet te vroeg of te laat. Dan is er een goede doorstroming en kunnen we voldoende afstand waarborgen. Blijf thuis bij klachten zoals hoesten, verhoging, keelpijn! Was vaak je handen met water en zeep, zo mogelijk met de aanwezige desinfectiemiddelen. Daarna handen goed drogen. Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog. Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg. Schud geen handen. Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen. Zorg ook dat je onderweg, bij de start-, finish- en de pauzeplaats onderling 1,5 meter afstand houdt. Binnen onze locatie is er voldoende ruimte om de 1,5 meter te waarborgen. Buiten zijn er looproutes en plekken om je handen te ontsmetten. Indien door Vrouwen lopen voor Vrouwen gebruik gemaakt wordt van bestaande horecagelegenheden dan gelden de regels van de plaatselijke horeca. De locaties zijn ruim genoeg en er zijn zo nodig looproutes binnen de locaties. Er kan geen publiek aanwezig zijn bij de start en de finish van de tochten. Vooraf doen we een gezondheidscheck.   Wij zien ernaar uit je te mogen ontmoeten en wensen je een goede voorbereiding toe! Vragen? Stuur een e-mail naar info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl.   Groetjes van het Vrouwen lopen voor Vrouwenteam   Simone Schuil, Froukje Swinkels & Ellen van de Polder

Lees meer

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!