€ 2.473 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Ongeveer een maand te gaan Nog te gaan: 11-09-2021
12% Start Finish
€ 0
€ 20.000

Wandel op 11 september mee dwars door de Nieuwe Dordtse Biesbosch, een prachtige (en vaak onontdekt!) natuurgebied. Met jouw deelname maak je een groot verschil voor kwetsbare vrouwen. Je kunt kiezen uit twee afstanden: 12 of 23 kilometer. Voor welke uitdaging ga jij?

 

Schrijf je in! Inschrijven voor deze wandeltocht.

 

Weidse uitzichten en high tea

Naast de 12 km hebben we ook een tocht om je tanden in te zetten: de 23 km (zo'n 5 uur wandelen!). Kies wat bij jou past en geniet van de weidse uitzichten in de Nieuwe Dordste Biesbosch. Na de tocht kun je genieten van een heerlijke high tea.

 

Een wandeltocht met veel extra's

Na afloop van deze wandeltocht is er van alles te beleven op Dorp De Hoop. Een optreden van Gerald Troost en Jannica van Barneveld. Nelinda Troost spreekt inspirerende en bemoedigende woorden. Slenter langs gezellige kraampjes met leuke en lekkere producten. Lees meer

 

Kom ook in beweging!

Wandel je ook mee? Je bent van harte welkom! Gun jezelf deze mooie dag en wandel gezellig samen met je vriendinnen, zussen, buurvrouw of wandelmaatjes!

 

Inschrijfgeld: €20,-  (Voor de tocht) Lees meer.
Sponsorgeld: minimaal €50,- (voor vrouwen die geholpen worden bij De Hoop en Terwille) Lees meer. 

 

Ik wil mij inschrijven

 

Deze tocht voldoet aan de corona-maatregelen

We hopen van harte dat de tocht ‘gewoon’ door kan gaan. Natuurlijk houden we rekening met de dan geldende maatregelen vanuit de overheid. Dat betekent dat we voorbereid zijn op verschillende scenario’s. Lees meer.

Samen starten? Schrijf je in als team!

LET OP: Vanwege maatregelen m.b.t. het corona-virus bestaat de mogelijkheid dat we de deelnemers verdelen in kleine startgroepen. Wil je samen starten met één of meerdere personen? Schrijf je dan in als team! 

 

Lees meer over de tocht in Dordrecht

30/07/202115:05 uur
€ 10

Anoniem

Aan: In beweging voor vrouwen in nood! Zet em op kanjer, dit past je als een jas! Succes en hugs Xxx Y
30/07/202108:56 uur
28/07/202122:26 uur
€ 50

Anoniem

Aan: Spring-Time
28/07/202122:21 uur
€ 15

Anoniem

Aan: In beweging voor vrouwen in nood! Goed bezig Annette...succes met het lopen.
28/07/202121:45 uur
€ 15

Esther

Aan: In beweging voor vrouwen in nood! Wat geweldig dat jij dit gaat doen! Heel veel suc6 en zegen!!

Nieuwe Dordtse Biesbosch

Op het Eiland van Dordrecht ligt de Nieuwe Dordtse Biesbosch, een gevarieerd natuur- en recreatiegebied dicht bij de stad Dordrecht. De route gaat vooral over verharde paden, maar je komt ook graspaden en vlonders tegen. Open vlaktes en begroeiing wisselen elkaar af. Je hebt een weids uitzicht over waterplassen waar je veel verschillende vogels kunt tegenkomen. 

Schrijf je in voor deze afwisselende wandeltocht

 

Lees meer over de tocht in Dordrecht
Locatie
Het start- en eindpunt van de tocht is op Dorp De Hoop, aan de Provincialeweg 70 in Dordrecht. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig. Zorg je dat je 9:00 uur aanwezig bent?

Programma
08.30 uur - zaal open, koffie / thee

09.00 uur - ontvangst deelneemsters 12 en 23 km

09.00 uur - ochtendprogramma met getuigenis oud-cliente De Hoop, bekendmaken opbrengst en warming up.

09:30 uur - vertrek wandeltocht 12 of 23 km

12:00 - 15:00 uur - afsluitende high tea

 

Lees meer over de tocht in Dordrecht

Sponsors zoeken voor kwetsbare vrouwen

We wandelen voor vrouwen dakloos zijn, vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen ontvangen hulp bij De Hoop en Terwille, bij projecten die afhankelijk zijn van giften.

Je houdt van gezellig wandelen en doet graag mee met een tocht voor het goede doel. Aarzel je om je in te schrijven omdat je er tegenop ziet om giften te vragen in je omgeving? Wees gerust, deze gedachte is herkenbaar voor veel deelneemsters. En zij kunnen je uit eigen ervaring vertellen dat het uiteindelijk reuze meevalt! Meestal is een appje in een paar app-groepen al genoeg om het gewensde bedrag van 50 euro op te halen. En veel sneller dan je denkt!  Daarnaast is het ontzettend leuk om te ontdekken dat vrienden en familie jou graag steunen.

Wat kan jou helpen?

  • Stuur een appje aan familie, vrienden of collega's. Als vijf mensen uit jouw netwerk 10 euro geven ben je er al!
  • Het kan helpen om iets in ruil te geven. Verkoop bijvoorbeeld taarten of doe een klusje voor de ander.
  • Het helpt om te bedenken dat je de gift niet voor jezelf vraagt, maar voor vrouwen die hard hulp nodig hebben.
  • Wij helpen je graag op weg met deze tips!

Ik meld me aan!

Lees meer over de tocht in Dordrecht

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!