€ 50 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Nog 3 maanden te gaan Startdatum: 14-04-2018
0% Start Finish
€ 0
€ 20.000

Zaterdag 14 april wordt de eerste Vrouwen lopen voor Vrouwen tocht van 2018 gehouden! En wel in Dordrecht, de oudste stad van Holland. Vorige edities hebben we genoten van de Biesbosch. Dit jaar doen we het helemaal anders en gaan we de historische binnenstad verkennen!


Verrassingstocht 

Niet alleen de route is anders, ook het programma! Tijdens de stadswandeling maak je een paar keer een culinaire tussenstop en ervaar je meer van het mooie werk wat De Hoop mag doen in de binnenstad van Dordrecht.

We hebben deze keer geen high tea en middagprogramma na afloop. In plaats daarvan geniet je van verschillende hapjes onderweg.  Het voordeel hiervan is dat je niet op een bepaalde tijd terug hoeft te zijn of hoeft te wachten op anderen, maar je eigen tempo kunt bepalen.

Het aantal kilometer van de wandeltocht is op dit moment nog niet exact bekend (i.i.g. tussen de 15 en 20 km). Zodra we meer weten plaatsen we het op deze site.

 

Laat je verrassen in Dordrecht:

  • Een verrassende tocht door de mooie historische binnenstad
  • Laat je verrassen door verschillende hapjes onderweg
  • Er komt een special guest. Het blijft nog even een verrassing wie…
  • Verras een ander: op 14 april vertellen we je er meer over!

 

Kom ook in beweging!
Wandel je ook mee op 14 april? Je bent van harte welkom! Gun jezelf deze mooie dag en wandel gezellig samen met je vriendinnen, zussen, buurvrouw of wandelmaatjes!

Schrijf je in via deze link:
Inschrijven wandeltocht Dordrecht

 

Lees meer:

20/01/201814:54 uur
€ 15

Arie

Aan: Ze wandelt
20/01/201812:37 uur
€ 15

Anoniem

Aan: Ze wandelt
20/01/201810:22 uur
€ 10

Anoniem

Aan: Ze wandelt
20/01/201809:49 uur
€ 10

Anoniem

Aan: Ze wandelt Mooie actie. Veel succes!

Vrouwen lopen voor Vrouwen

info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl

0786111355

Locatie
Het start- en eindpunt van de tocht is op Dorp De Hoop, aan de Provincialeweg 70 in Dordrecht. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig. Zorg je dat je 8:30 uur aanwezig bent?


Programma (onder voorbehoud)
8:45 uur               zaal open, inloop met koffie / thee
9:00 uur               ontvangst deelneemsters
9:30 uur               ochtendprogramma met warming up
10:00 uur             start wandeling


Tijdens de route maak je een paar keer een culinaire tussenstop en ervaar je meer van het mooie werk wat De Hoop mag doen in de binnenstad van Dordrecht.


Tussen 13.30 en 15.00 kun je finishen bij de startlocatie en ontvang je een leuk presentje als dank voor je inzet. 


Kom ook in beweging!
Wandel je ook mee op 14 april? Je bent van harte welkom! Gun jezelf deze mooie dag en wandel gezellig samen met je vriendinnen, zussen, buurvrouw of wandelmaatjes!

Schrijf je in via deze link:
Inschrijven wandeltocht Dordrecht

We starten op Dorp De Hoop, de plek waar veel cliënten van De Hoop knokken voor een nieuw leven.


Vervolgens maken we een stadswandeling en laten we de pareltjes van Dordrecht zien, zoals de Grote kerk, de havens en het historische centrum. Wist je dat Dordrecht meer dan 1.000 monumenten heeft? Daarnaast spot je er eeuwenoude kerken en poorten en havens.  

 

Ook gaan we naar de Spuiweg en laten we je de rauwheid van de maatschappij zien. We maken een culinaire tussenstop bij het Inloophuis van De Hoop. Tenslotte nemen we een kijkje bij de Ervaringsschool waar een cliënte van De Hoop een rondleiding verzorgt.


Kom ook in beweging!
Wandel je ook mee op 14 april? Je bent van harte welkom! Gun jezelf deze mooie dag en wandel gezellig samen met je vriendinnen, zussen, buurvrouw of wandelmaatjes!

Schrijf je in via deze link:
Inschrijven wandeltocht Dordrecht

Om mee te kunnen doen betaal je € 20,- inschrijfkosten. Dit bedrag betaal je direct bij je inschrijving. Na betaling is je inschrijving definitief.

Wat krijg je voor die € 20,- inschrijfkosten?

  • Een super leuke en gezellige dag!
  • Een goed georganiseerde wandeltocht: gratis parkeren, een mooie route.
  • Tijdens de wandeltocht staan er op meerdere plekken heerlijke hapjes voor je klaar.
  • Een heel goed gevoel. Want dankzij jouw sportieve prestatie kunnen we kwetsbare vrouwen helpen een nieuwe start te maken.
  • Een indrukwekkend levensverhaal van één van onze cliënten, zodat je weet voor wie je in beweging bent gekomen
  • Als dank voor jouw inzet krijg je een bedankje mee naar huis.


Het goede doel
We wandelen voor vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Meer informatie

 

Sponsorgeld 
Met Vrouwen lopen voor Vrouwen ga je de uitdaging aan om een bepaalde afstand te wandelen. Een tweede uitdaging is het werven van sponsorgeld. Iedere deelneemster werft vóór de start van de wandeltocht ten minste € 50 aan sponsorgeld voor het goede doel waarvoor we in beweging komen. Dit is heel goed te doen, als er bijvoorbeeld vijf mensen jou sponsoren voor € 10 dan ben je er al! Maar we gaan natuurlijk voor meer dan € 50. Want hoe meer geld we met elkaar ophalen, hoe meer kwetsbare vrouwen in nood we kunnen helpen!

Ideeën nodig? Wij helpen je graag op weg met deze tips!

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!