€ 3.722 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Nog 16 dagen te gaan Startdatum: 09-06-2018
37% Start Finish
€ 0
€ 10.000

Op 9 juni komt er een nieuwe Vrouwen lopen voor Vrouwen wandeltocht bij een wel heel mooie locatie: conferentiecentrum Het Brandpunt in Doorn!


Met elkaar gaan we verschil maken door in beweging te komen voor kwetsbare vrouwen die geholpen worden bij De Hoop. We hopen met elkaar een heerlijke dag te hebben: we gaan 15 kilometer wandelen door de bosrijke natuur (Kaapse Bossen) en samen genieten van een lekkere en uitgebreide koffietafel, verzorgd door Het Brandpunt. En dat alles… omdat we andere vrouwen willen helpen en ondersteunen in de moeilijke situatie waarin zij zitten.

Kom ook in beweging!
Het kernteam Doorn is achter de schermen bezig een mooie tocht te organiseren. Wandel je ook mee op 9 juni? Je bent van harte welkom! Gun jezelf deze mooie dag en wandel gezellig samen met je vriendinnen, zussen, buurvrouw of wandelmaatjes!

Reserveer 9 juni in je agenda en schrijf je in:

Inschrijven wandeltocht Doorn

 

Lees meer:

24/05/201819:06 uur
€ 100

Interim Linking

Aan: Loop mee of sponsor mij!
24/05/201814:26 uur
23/05/201811:14 uur
€ 15

Mariëlle

Aan: Goed doel!
23/05/201810:17 uur
€ 50

Anoniem

Aan: We gaan ervoor.
22/05/201813:12 uur
€ 10

Anoniem

Aan: Team Lunteren

Vrouwen lopen voor Vrouwen

info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl

0786111355

Locatie
Het start- en eindpunt van de tocht is bij Conferentiecentrum De Betteld, aan de Postweg 18, 3941 KA in Doorn. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig. Zorg je dat je uiterlijk 8:30 uur aanwezig bent?


Programma:

8:00 - 8:30 uur: Zaal open 
Ontvangst deelneemsters. Koffie en thee staat voor je klaar.


8:45 uur: Ochtendprogramma
Welkomstwoord, enkele mededelingen en een interview met een oud-cliënte van De Hoop, zodat je weet voor wie je in beweging komt.   

9:20 uur: Warming up
De warming up wordt verzorgd door Marianne Hak, gezondheidscoach van Gezond en Weldoen. 


9:30 uur: Start wandeling
Geniet van de 15 km wandeltocht door de Kaapse Bossen!


12:15 - 13:15 uur: Uitgebreide koffietafel

Tussen 12:15 en uiterlijk 13:15 uur wordt je weer terug verwacht bij de finish en kun je heerlijk bijkomen onder het genot van een uitgebreide koffietafel.

 
13:15 uur: Middagprogramma
Met muzikale omlijsting, samenzang en bekendmaking totaalopbrengst.


14.00 uur: Afsluiting
Als dank voor je inzet krijg je een goodiebag mee naar huis.


Inschrijven wandeltocht Doorn

Om mee te kunnen doen betaal je € 20,- inschrijfkosten. Dit bedrag betaal je direct bij je inschrijving. Na betaling is je inschrijving definitief.

Wat krijg je voor die € 20,- inschrijfkosten?

  • Een super leuke en gezellige dag!
  • Een goed georganiseerde wandeltocht: gratis parkeren, een mooie route.
  • Na afloop van de wandeltocht staat er een heerlijke en uitgebreide koffietafel voor je klaar.
  • Een heel goed gevoel. Want dankzij jouw sportieve prestatie kunnen we kwetsbare vrouwen helpen een nieuwe start te maken.
  • Een indrukwekkend levensverhaal van één van onze cliënten, zodat je weet voor wie je in beweging bent gekomen
  • Als dank voor jouw inzet krijg je een goodiebag mee naar huis.


Het goede doel
We wandelen voor vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Meer informatie

 

Sponsorgeld 
Met Vrouwen lopen voor Vrouwen ga je de uitdaging aan om een bepaalde afstand te wandelen. Een tweede uitdaging is het werven van sponsorgeld. Iedere deelneemster werft vóór de start van de wandeltocht ten minste € 50 aan sponsorgeld voor het goede doel waarvoor we in beweging komen. Dit is heel goed te doen, als er bijvoorbeeld vijf mensen jou sponsoren voor € 10 dan ben je er al! Maar we gaan natuurlijk voor meer dan € 50. Want hoe meer geld we met elkaar ophalen, hoe meer kwetsbare vrouwen in nood we kunnen helpen!

Ideeën nodig? Wij helpen je graag op weg met deze tips!

 


Inschrijven wandeltocht Doorn

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!