€ 0 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Nog 5 maanden te gaan Startdatum: 09-06-2018
0% Start Finish
€ 0
€ 10.000

Op 9 juni komt er een nieuwe Vrouwen lopen voor Vrouwen wandeltocht bij op een wel heel mooie locatie: conferentiecentrum Het Brandpunt in Doorn!


Met elkaar gaan we verschil maken door in beweging te komen voor kwetsbare vrouwen die geholpen worden bij De Hoop. We hopen met elkaar een heerlijke dag te hebben: we gaan wandelen door de bosrijke natuur (Kaapse Bossen) en samen genieten van een lekkere high tea, verzorgd door Het Brandpunt. En dat alles… omdat we andere vrouwen willen helpen en ondersteunen in de moeilijke situatie waarin zij zitten.


Het kernteam Doorn is achter de schermen bezig een mooie tocht te organiseren. Zodra er meer informatie bekend is over bijv. het programma en het aantal kilometer dat je kunt wandelen, plaatsen we het op deze website. 


Kom ook in beweging!
Wandel je ook mee op 9 juni? Je bent van harte welkom! Gun jezelf deze mooie dag en wandel gezellig samen met je vriendinnen, zussen, buurvrouw of wandelmaatjes!

Reserveer 9 juni in je agenda en schrijf je vast in:

Inschrijven wandeltocht Doorn

 

Vrouwen lopen voor Vrouwen

info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl

0786111355

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!