€ 1.577 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Ongeveer een maand te gaan Startdatum: 09-06-2018
15% Start Finish
€ 0
€ 10.000

Op 9 juni komt er een nieuwe Vrouwen lopen voor Vrouwen wandeltocht bij een wel heel mooie locatie: conferentiecentrum Het Brandpunt in Doorn!


Met elkaar gaan we verschil maken door in beweging te komen voor kwetsbare vrouwen die geholpen worden bij De Hoop. We hopen met elkaar een heerlijke dag te hebben: we gaan 15 kilometer wandelen door de bosrijke natuur (Kaapse Bossen) en samen genieten van een lekkere en uitgebreide koffietafel, verzorgd door Het Brandpunt. En dat alles… omdat we andere vrouwen willen helpen en ondersteunen in de moeilijke situatie waarin zij zitten.

Kom ook in beweging!
Het kernteam Doorn is achter de schermen bezig een mooie tocht te organiseren. Wandel je ook mee op 9 juni? Je bent van harte welkom! Gun jezelf deze mooie dag en wandel gezellig samen met je vriendinnen, zussen, buurvrouw of wandelmaatjes!

Reserveer 9 juni in je agenda en schrijf je in:

Inschrijven wandeltocht Doorn

 

Lees meer:

26/04/201823:04 uur
€ 10

Anoniem

Aan: Anita Folbert
26/04/201811:20 uur
€ 15

Froukje

Aan: Op pad voor HOOP Zo, goed bezig Els!!
24/04/201822:19 uur
€ 30

Anoniem

Aan: Esther loopt mee!
24/04/201821:13 uur
€ 50

Anoniem

Aan: Esther loopt mee!
24/04/201814:39 uur
€ 15

Anoniem

Aan: Esther loopt mee!

Vrouwen lopen voor Vrouwen

info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl

0786111355

Locatie
Het start- en eindpunt van de tocht is bij Conferentiecentrum De Betteld, aan de Postweg 18 in Doorn. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig. Zorg je dat je 8:15 uur aanwezig bent?


Programma:
8.15: Deuren open en inschrijving:

8.30 uur: Warming up
De warming up wordt verzorgd door Marianne Hak, gezondheidscoach van Gezond en Weldoen. 

9.00 uur: Start wandeling
Geniet van de 15 km wandeltocht door de Kaapse Bossen

12.30: Uitgebreide koffietafel
o Met muzikale omlijsting,
o getuigenis oud-cliënte De Hoop
o en bekendmaking totaalopbrengst

14.00 uur: Afsluiting

Om mee te kunnen doen betaal je € 20,- inschrijfkosten. Dit bedrag betaal je direct bij je inschrijving. Na betaling is je inschrijving definitief.

Wat krijg je voor die € 20,- inschrijfkosten?

  • Een super leuke en gezellige dag!
  • Een goed georganiseerde wandeltocht: gratis parkeren, een mooie route.
  • Na afloop van de wandeltocht staat er een heerlijke en uitgebreide koffietafel voor je klaar.
  • Een heel goed gevoel. Want dankzij jouw sportieve prestatie kunnen we kwetsbare vrouwen helpen een nieuwe start te maken.
  • Een indrukwekkend levensverhaal van één van onze cliënten, zodat je weet voor wie je in beweging bent gekomen
  • Als dank voor jouw inzet krijg je een goodiebag mee naar huis.


Het goede doel
We wandelen voor vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Meer informatie

 

Sponsorgeld 
Met Vrouwen lopen voor Vrouwen ga je de uitdaging aan om een bepaalde afstand te wandelen. Een tweede uitdaging is het werven van sponsorgeld. Iedere deelneemster werft vóór de start van de wandeltocht ten minste € 50 aan sponsorgeld voor het goede doel waarvoor we in beweging komen. Dit is heel goed te doen, als er bijvoorbeeld vijf mensen jou sponsoren voor € 10 dan ben je er al! Maar we gaan natuurlijk voor meer dan € 50. Want hoe meer geld we met elkaar ophalen, hoe meer kwetsbare vrouwen in nood we kunnen helpen!

Ideeën nodig? Wij helpen je graag op weg met deze tips!

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!