€ 15.127 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Nog 14 dagen te gaan Startdatum: 02-09-2017
100% Start Finish
€ 0
€ 15.000

Zaterdag 2 september 2017 hebben we een primeur: de eerste Vrouwen lopen voor Vrouwen wandeltocht in Den Haag! Deze tocht wordt georganiseerd voor en door Stichting De Haven in samenwerking met Stichting De Hoop. De Haven biedt pastorale zorg en maatschappelijke hulp aan prostituees in Den Haag.  


Samen een hart voor vrouwen in de prostitutie
 
Houd je van wandelen én wil je je inzetten voor kwetsbare vrouwen in onze samenleving? Hou je van inspanning en ontspanning en heb jij een hart voor vrouwen in de prostitutie? 

Kom ook in beweging...
... en meld je samen met je moeder, vriendinnen, (schoon)zussen of buurvrouw aan. Met elkaar gaan we 15 km wandelen in de omgeving van Den Haag. Het belooft een mooie wandeling te worden van zowel cultuur als natuur langs diverse bezienswaardigheden van Den Haag: het Binnenhof, het Vredespaleis, de Scheveningse Bosjes, Scheveningen, het Haagse Bos, Clingendael en Paleis Huis ten Bosch. Gedurende de tocht is er tijd voor verbinding, verdieping, maar ook gezelligheid. Na afloop van de tocht wordt je heerlijk in de watten gelegd met een welverdiende lunch/high tea!

We ontmoeten je graag!

 

De startlocatie waar je wordt verwacht is de Christus Triumfatorkerk, Juliana van Stolberglaan 154, 2595 CL Den Haag (wijk Bezuidenhout). Je bent van harte welkom! 

Schrijf je in voor deze tocht

Lees verder:

19/08/201720:21 uur
€ 10

Benno en Anja

Aan: Naasteliefde
19/08/201720:16 uur
€ 25

Caroline

Aan: Lopen voor kwetsbare vrouwen
19/08/201720:04 uur
€ 20

Leendert en Wendy

Aan: Powervrouwen Succes meisjuh!
19/08/201717:33 uur
€ 15

Marjan

Aan: Ik loop voor hoop!
19/08/201717:28 uur
€ 15

Marjan

Aan: Samen voor die ander Succes zus! Super tof dat jullie dit doen! X

Vrouwen lopen voor Vrouwen

info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl

0786111355

Hieronder vind je het programma van Vrouwen lopen voor Vrouwen Den Haag op 2 september - een verbindende wandeltocht met cultuur & natuur.  


9.00 uur
Zaal open en ontvangst deelneemsters 15 km

De startlocatie waar je wordt verwacht is de Christus Triumfatorkerk,
Juliana van Stolberglaan 154, 2595 CL Den Haag (wijk Bezuidenhout)

 

9.15 uur
Welkom, openingsgebed, presentatie Stichting De Haven en warming up.

 

9.30 uur
Start wandeltocht 15 km. Je ontvangt een routeboekje voor de wandeling in de omgeving van Den Haag. Je wandelt langs diverse bezienswaardigheden van Den Haag. Er zijn ook tussenstops op de route met ruimte voor verbinding, verdieping en gezelligheid.

 

12:30 -13:30 
Terugkomst wandelaars en High Tea

Na afloop van de tocht wordt je heerlijk in de watten gelegd met een welverdiende high tea.Tevens kun je een aantal stands bekijken waar je leuke producten kunt kopen. De opbrengst is (gedeeltelijk) bestemd voor Stichting de Haven.

 

14.00 uur
Start middagprogramma met o.a.: getuigenis cliënte De Haven en de bekendmaking opbrengst wandeltocht Den Haag

 

15:00 uur
Afsluiting met goodybag!

 

Schrijf je in voor deze tocht

Inschrijfgeld 
Om mee te kunnen doen betaal je € 20,- inschrijfkosten. De inschrijfkosten betaal je direct bij je inschrijving. Na betaling is je inschrijving definitief.

Wat krijg je voor die € 20,- inschrijfkosten?

  • Een super leuke en gezellige dag!
  • Een goed georganiseerde wandeltocht: gratis parkeren, een mooie route.
  • Na afloop staat er een heerlijke lunch of high tea voor je klaar.
  • Een heel goed gevoel. Want dankzij jouw sportieve prestatie kunnen we kwetsbare vrouwen helpen een nieuwe start te maken.
  • Een indrukwekkend levensverhaal van één van onze cliënten, zodat je weet voor wie je in beweging bent gekomen
  • Als dank voor jouw inzet krijg je een bedankje mee naar huis.


Het goede doel
We wandelen voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Haven en De Hoop.

Sponsorgeld
Met Vrouwen lopen voor Vrouwen ga je de uitdaging aan om een bepaalde afstand te wandelen. Een tweede uitdaging is het werven van sponsorgeld. Iedere deelneemster werft vóór de start van het hardloopevent ten minste € 50 aan sponsorgeld voor de goede doelen waarvoor we in beweging komen. Dit is heel goed te doen, als er bijvoorbeeld vijf mensen jou sponsoren voor € 10 dan ben je er al! Maar we gaan natuurlijk voor meer dan € 50. Want hoe meer geld we met elkaar ophalen, hoe meer kwetsbare vrouwen in nood we kunnen helpen!

Fondsenwerven vraagt om actie; wij helpen je graag op weg met deze tips!

 

Inschrijven voor deze wandeltocht 

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen en kinderen die hulp krijgen bij Stichting De Hoop. Want moeder en kind horen bij elkaar! Ook lopen we voor vrouwen die los willen komen van prostitutie en geholpen worden door Terwille en Bright Fame. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen deze vrouwen een nieuwe start maken!