€ 0 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Nog 5 maanden te gaan Startdatum: 20-06-2020
0% Start Finish
€ 0
€ 7.500

Op zaterdag 20 juni organiseren we voor de tweede keer een Walk & Talk in Dongen!
Vanuit Dongen - een leuk plaatsje in de omgeving van Breda - volgen we het riviertje De Donge en komen zo in de charmante plaatsjes 's Gravenmoer en Vaart. Het riviertje is van bijzondere betekenis geweest in het verleden en heeft nog steeds grote aantrekkingskracht. De wandeling wordt een ware belevenis waarbij het thema 'water' op allerlei manieren voorbij komt en je meer te weten komt over dit mooie gebied.
Bij terugkomst staat er een uitgebreide lunch voor je klaar en genieten we van de Brabantse gastvrijheid!

Verzorgd dagje uit
Gun jezelf deze heerlijke dag en geniet samen met je vriendinnen of wandelmaatjes van deze geweldig mooie omgeving en goed verzorgde dag.

Wandelcoach
De tocht wordt georganiseerd door een team van enthousiaste vrijwilligers onder leiding van life- en wandelcoach Edith van Zandwijk uit Dongen. Iedereen is van harte welkom om mee te wandelen op 20 juni. 

Kom ook in beweging!
Schenk jij jouw tijd om kwetsbare vrouwen te helpen? Dankzij jouw inzet kunnen vrouwen bij De Hoop en Terwille een nieuwe start maken! Doe ook mee met de Walk & Talk Dongen en schrijf je in via deze link:

Inschrijven Walk & Talk Dongen

 Lees meer:

Programma 

8:45 uur:                     Ontvangst met koffie en thee
9:00 uur:                     Welkom
9:10 uur:                     Warming-up
9:15 uur:                     Start wandeling
12:15 - 13:15 uur     Terugkomst. Je kan bijkomen onder het genot van een heerlijke, uitgebreide lunch.
13:30 uur:                   Middagprogramma
                                       bekendmaking totaalopbrengst en een interview met een oud-cliënte van De Hoop, zodat je
                                       weet voor wie je in beweging bent gekomen.
14.30 uur:                  Afsluiting
                                       Als dank voor je inzet krijg je een goodiebag mee naar huis. 

Schrijf je in voor deze belevenis

 Lees meer:

   

 

 

 

 

Inschrijfgeld
De giften willen we volledig aan de projecten willen besteden. Daarom dragen we de kosten voor de wandeltochten met elkaar. Hiervoor vragen we je € 20 aan inschrijfkosten. Wat krijg je voor dit bedrag?

  • Een super leuke en gezellige dag!
  • Een goed georganiseerde wandeltocht: gratis parkeren, een mooie route.
  • Na afloop van de wandeltocht staat er een heerlijke lunch voor je klaar.
  • Een heel goed gevoel. Want dankzij jouw sportieve prestatie kunnen we kwetsbare vrouwen helpen een nieuwe start te maken.
  • Een indrukwekkend levensverhaal van één van onze cliënten, zodat je weet voor wie je in beweging bent gekomen
  • Als dank voor jouw inzet krijg je een bedankje mee naar huis.

Inschrijven als team of individu
Het inschrijfgeld betaal je direct bij je digitale inschriving. Na betaling is je inschrijving definitief.
Je kunt kiezen of je individueel od in teamverband wilt deelnemen aan een wandeltocht. Ga jij voor heerlijk alleen of gezellig met een team?

Geld ophalen voor het goede doel
Tijdens de Walk & Talk Dongen ga je de uitdaging aan om 15 kilometer te wandelen. Een tweede uitdaging is het inzamelen van giften. We wandelen voor vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Meer informatie

Iedere deelneemster haalt vóór de start van de wandeltocht een giftbedrag op van minimaal € 50 voor De Hoop en Terwille. Voor sommige vrouwen is het ophalen van sponsorgeld een drempel om mee te doen. Wij kunnen je uit ervaring vertellen dat het echt reuze meevalt. Als er bijvoorbeeld vijf mensen in je vriendenkring je een donatie geven van € 10, dan ben je er al! Vaak staan deelnemers versteld hoe makkelijk het gaat. En dat is mooi, want hoe meer geld we met elkaar ophalen, hoe meer kwetsbare vrouwen in nood we kunnen helpen! 

Ideeën nodig? Wij helpen je graag op weg met deze tips!

Kom ook in beweging!

Schenk jij jouw tijd om kwetsbare vrouwen te helpen? Dankzij jouw inzet kunnen vrouwen bij De Hoop en Terwille een nieuwe start maken! Doe ook mee met de Walk & Talk Dongen en schrijf je in via deze link:

Inschrijven Walk & Talk Dongen

Lees meer:

 

 

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!