€ 8.018 opgehaald

Doneer direct
106% Start Finish
€ 0
€ 7.500

Geslaagde Walk & Talk Dongen!  

Afgelopen zaterdag 3 oktober was het dan toch zover: de coronaproof Walk & Talk Dongen, een sponsorwandeltocht om geld op te halen voor vrouwen in nood! De 27 deelnemers wandelden een prachtige route langs het riviertje de Donge. Met elkaar is er het bedrag 8003 euro opgehaald voor kwetsbare vrouwen en kinderen, die hulp krijgen bij De Hoop en Terwille. Wij zijn trots op allen die zich hebben ingezet voor dit goede doel. Allemaal bedankt! Nieuwsgierig of nog even nagenieten? Bekijk dan het fotoalbum en de aftermovie!

Bekijk het fotoalbum op facebook.

Bekijk het filmpje.

De deelneemsters hebben voldoende afstand gehouden en zijn in kleine groepjes vanuit verschillende starttijden vertrokken om 15 km te gaan wandelen. Een aantal gezamenlijke programmaonderdelen vonden dit keer digitaal plaats door middel van een podcast.

Thema water
De prachtige route voerde ons langs het riviertje de Donge. Het thema was dan ook “Water”. De wandeling werd een ware belevenis, doordat dit thema op allerlei manieren voorbijkwam in allerlei opdrachten, teksten en liederen, die in het programmaboekje werden aangegeven. Maar dit thema kwam ook letterlijk naar voren: de vrouwen hebben heel wat regen getrotseerd en het heeft de sfeer en pret niet gedrukt! Onderweg genoten we van de Brabantse gastvrijheid, want bij de tussenstops stonden allerlei hapjes klaar. De wandelaars ontmoetten de ander en zichzelf en genoten (op afstand) gezamenlijk van een heerlijke en ontspannen wandeling en dag.

Powervrouwen
Het was werkelijk een heerlijk dagje uit; volgens de maatregelen van de overheid kon er ook veilig deelgenomen worden. Onze dank is dan ook groot, dat we gebruik hebben kunnen maken van de Parochie en het eetcafé ’t Trefpunt te ’s Gravenmoer. Want hierdoor kon de dag door gaan en kregen die 27 Powervrouwen de mogelijkheid ruim 8000 euro op te halen voor kwetsbare vrouwen. Zij hebben groot verschil gemaakt voor die kwetsbare vrouwen die dakloos zijn, verslaafd of uit de prostitutie willen stappen.

Hartelijk bedankt!
Jumbo, Jacob, Dicky en hun personeel hebben zich ingezet, net als de vrijwilligers, zodat de vrouwen konden genieten van het lekkers tijdens de wandeling en de welverdiende lunch. De vrouwen kregen ook dit jaar weer een bedankje mee naar huis in de vorm van een goedgevulde goodiebag, gesponsord door: Pedicure Mirjam van Luijk, Monique Brouwer, Bliss, Fotografie Christine, de Hoop, Ben Barendse, Miranka Brands, Oersterk, Wandelcoach Annemieke, Rob Favier, Elian International, Keurslagerij Marco en Ine van Strien, RBT De Langstraat en First Class events & entertainment te Sleeuwijk. Laatst genoemde heeft ook de prijs voor degene met het hoogst opgehaalde bedrag beschikbaar gesteld; Highlighttour te Woudrichem.

Doe volgend jaar ook mee!
Er komt zeker een derde keer: 15 km route, zowel op onverhard als verhard wegdek, door andere mooie plekjes in Dongen en omgeving. D.V. Zaterdag 12 juni 2021 zal voor het eerst mogelijk zijn, dat ook jij met je rolstoel of scootmobiel mee kunt doen. Walk & Talk zal voortaan WALK & ROLL genoemd worden.
Kom ook in beweging! Schenk jij jouw tijd om kwetsbare vrouwen te helpen? Dankzij jouw inzet kunnen vrouwen bij De Hoop en Terwille een nieuwe start maken!

29/10/202010:21 uur
€ 15

VlvV

Opbrengst verkoop Dongen
03/10/202010:51 uur
€ 150

Klaas

Aan: On the move 1 Huphuphup!
03/10/202009:34 uur
€ 15

Suzan

Aan: Help je mij om andere vrouwen te helpen? Succes mammie😘
03/10/202009:08 uur
€ 10

Annelies

Aan: Vrouwen voor vrouwen Succes!!
03/10/202008:59 uur
€ 10

Anoniem

Aan: Vrouwen voor vrouwen

Locatie:

De startlocatie is: Parochie Dongen, Hoge Ham 84, 5104 JK Dongen

Programma 

Starten | 09.00 - 10.00 uur

We starten gefaseerd en in kleine groepen. Zo is er genoeg ruimte tussen de deelnemers. De startmomenten vinden plaats vanaf 9.00 uur  (tot ongeveer 10.00 uur) en zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Een week voor de tocht hoor je hoe laat je precies aanwezig moet zijn tussen 9.00 en 10.00 uur. 

LET OP: Vanwege de maatregelen m.b.t. het corona-virus verdelen we alle deelnemers in kleine startgroepen. Wil je samen starten met één of meerdere personen? Schrijf je dan in als team! 

Pauzes

Op de route zijn er diverse smakelijke tussenstops. Hier staan afwisselend koffie, thee, iets lekkers, broodjes en andere lunchhapjes voor je klaar.

Digitaal programma

Onderweg kun je op bepaalde punten het digitale programma volgen, met een indrukkende getuigenis van één van de vrouwen uit de projecten waar wij voor lopen. Dit kun je het beste volgen met je smartphone en een setje oordopjes, dus vergeet deze niet mee te nemen! 

 

Lees meer:

 

 

 

 

 

 

 Vanuit Dongen - een leuk plaatsje in de omgeving van Breda en Tilburg - volgen we het riviertje De Donge en komen zo in het charmante plaatsje 's Gravenmoer. Het riviertje is van bijzondere betekenis geweest in het verleden en heeft nog steeds grote aantrekkingskracht. De wandeling van 15 km wordt een ware belevenis waarbij het thema 'water' op allerlei manieren voorbij komt en je meer te weten komt over dit mooie gebied.

Lees meer:

 

 

Sponsors zoeken voor kwetsbare vrouwen

Je houdt van gezellig wandelen en doet graag mee met een tocht voor het goede doel. Toch aarzel je om je in te schrijven. Je ziet er tegenop om giften te vragen in je omgeving en bent bang dat je het gewenste bedrag van 50 euro niet gaat halen. Wees gerust, deze gedachte is herkenbaar voor veel deelneemsters. Gelukkig kunnen we je – ook uit hun ervaring – vertellen dat het uiteindelijk reuze meevalt.

Wat kan jou helpen?

  • Stuur een appje aan familie, vrienden of collega's. Als vijf mensen uit jouw netwerk 10 euro geven ben je er al!
  • Het kan helpen om iets in ruil te geven. Verkoop bijvoorbeeld taarten of doe een klusje voor de ander.
  • Het helpt om te bedenken dat je de gift niet voor jezelf vraagt, maar voor vrouwen die hard hulp nodig hebben.
  • Wij helpen je graag op weg met deze tips!

We wandelen voor vrouwen dakloos zijn, vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen ontvangen hulp bij De Hoop en Terwille, bij projecten die afhankelijk zijn van giften.

 

Kom ook in beweging!

Schenk jij jouw tijd om kwetsbare vrouwen te helpen? Dankzij jouw inzet kunnen vrouwen bij De Hoop en Terwille een nieuwe start maken! Deze tocht zit vol, het is helaas niet meer mogelijk je in te schrijven

Lees meer:

 

 

 

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!