€ 6.875 opgehaald

Doneer direct
91% Start Finish
€ 0
€ 7.500

Walk & Talk Dongen  

Doe op 3 oktober mee met de Walk & Talk in Dongen! De prachtige route van 15 km voert je langs het riviertje De Donge. Onderweg kun je genieten van de Brabantse gastvrijheid. Bij de tussenstops staan koffie, thee, broodjes en andere heerlijke lunchhapjes voor je klaar. We houden ons aan de maatregelen van de overheid, zodat je veilig kunt deelnemen. Deze tocht zit vol, het is niet meer mogelijk te aan te melden.

Verzorgd dagje uit

Gun jezelf deze heerlijke dag en geniet samen met je vriendinnen of wandelmaatjes van deze geweldig mooie omgeving en goed verzorgde dag. Met jouw deelname maak je een groot verschil voor kwetsbare vrouwen dakloos zijn, verslaafd of uit de prostitutie willen stappen.

Deze tocht zit vol, aanmelden is helaas niet meer mogelijk

 

Wandelcoach

De tocht wordt georganiseerd door een team van enthousiaste vrijwilligers onder leiding van life- en wandelcoach Edith van Zandwijk uit Dongen. Iedereen is van harte welkom om mee te wandelen op 3 oktober. 

Inschrijfgeld: €20,-  (Voor de tocht) Lees meer.
Sponsorgeld: minimaal €50,- (voor vrouwen die geholpen worden bij De Hoop en Terwille)  Lees meer.

Deze tocht voldoet aan de corona-maatregelen

We houden voldoende afstand, letten goed op de hygiëne en starten in kleine groepen met verschillende starttijden. Bovendien zijn een aantal programmaonderdelen die normaal gesproken gezamelijk plaatsvinden, dit jaar digitaal. Bijvoorbeeld met een digitaal voorproefje, leuke filmpjes of podcasts. Lees hoe we rekening houden met de regelgeving van de overheid.

Samen starten? Schrijf je in als team! LET OP: Vanwege de maatregelen m.b.t. het corona-virus verdelen we alle deelnemers in kleine startgroepen. Wil je samen starten met één of meerdere personen? 

Kom ook in beweging!

Schenk jij jouw tijd om kwetsbare vrouwen te helpen? Dankzij jouw inzet kunnen vrouwen bij De Hoop en Terwille een nieuwe start maken!

 

Lees meer

 

28/09/202019:27 uur
€ 15

Moniek

Aan: Steun aan kwetsbare vrouwen Tof evenement Annemieke! Geniet van dewandeling en tot snel 😘
27/09/202020:03 uur
€ 25

Wouter

Aan: Corrie in beweging Zet hem op!
27/09/202019:39 uur
€ 25

Willemijn

Aan: Corrie in beweging Succes, goed bezig!
27/09/202019:33 uur
€ 25

Rhodé

Aan: Corrie in beweging Ik ben trots op je mam! Zet hem op! Liefs, Rhodé
27/09/202019:29 uur
€ 25

Peter

Aan: Corrie in beweging

Locatie:

De startlocatie is: Parochie Dongen, Hoge Ham 84, 5104 JK Dongen

Programma 

Starten | 09.00 - 10.00 uur

We starten gefaseerd en in kleine groepen. Zo is er genoeg ruimte tussen de deelnemers. De startmomenten vinden plaats vanaf 9.00 uur  (tot ongeveer 10.00 uur) en zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Een week voor de tocht hoor je hoe laat je precies aanwezig moet zijn tussen 9.00 en 10.00 uur. 

LET OP: Vanwege de maatregelen m.b.t. het corona-virus verdelen we alle deelnemers in kleine startgroepen. Wil je samen starten met één of meerdere personen? Schrijf je dan in als team! 

Pauzes

Op de route zijn er diverse smakelijke tussenstops. Hier staan afwisselend koffie, thee, iets lekkers, broodjes en andere lunchhapjes voor je klaar.

Digitaal programma

Onderweg kun je op bepaalde punten het digitale programma volgen, met een indrukkende getuigenis van één van de vrouwen uit de projecten waar wij voor lopen. Dit kun je het beste volgen met je smartphone en een setje oordopjes, dus vergeet deze niet mee te nemen! 

 

Lees meer:

 

 

 

 

 

 

 Vanuit Dongen - een leuk plaatsje in de omgeving van Breda en Tilburg - volgen we het riviertje De Donge en komen zo in het charmante plaatsje 's Gravenmoer. Het riviertje is van bijzondere betekenis geweest in het verleden en heeft nog steeds grote aantrekkingskracht. De wandeling van 15 km wordt een ware belevenis waarbij het thema 'water' op allerlei manieren voorbij komt en je meer te weten komt over dit mooie gebied.

Lees meer:

 

 

Sponsors zoeken voor kwetsbare vrouwen

Je houdt van gezellig wandelen en doet graag mee met een tocht voor het goede doel. Toch aarzel je om je in te schrijven. Je ziet er tegenop om giften te vragen in je omgeving en bent bang dat je het gewenste bedrag van 50 euro niet gaat halen. Wees gerust, deze gedachte is herkenbaar voor veel deelneemsters. Gelukkig kunnen we je – ook uit hun ervaring – vertellen dat het uiteindelijk reuze meevalt.

Wat kan jou helpen?

  • Stuur een appje aan familie, vrienden of collega's. Als vijf mensen uit jouw netwerk 10 euro geven ben je er al!
  • Het kan helpen om iets in ruil te geven. Verkoop bijvoorbeeld taarten of doe een klusje voor de ander.
  • Het helpt om te bedenken dat je de gift niet voor jezelf vraagt, maar voor vrouwen die hard hulp nodig hebben.
  • Wij helpen je graag op weg met deze tips!

We wandelen voor vrouwen dakloos zijn, vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen ontvangen hulp bij De Hoop en Terwille, bij projecten die afhankelijk zijn van giften.

 

Kom ook in beweging!

Schenk jij jouw tijd om kwetsbare vrouwen te helpen? Dankzij jouw inzet kunnen vrouwen bij De Hoop en Terwille een nieuwe start maken! Deze tocht zit vol, het is helaas niet meer mogelijk je in te schrijven

Lees meer:

 

 

 

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!