€ 2.862 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Nog 7 dagen te gaan Startdatum: 22-06-2019
57% Start Finish
€ 0
€ 5.000

Op zaterdag 22 juni ben je van harte welkom bij de Walk & talk in Boswachterij Dorst! We starten de dag in Dongen, een plaatsje vlakbij Oosterhout, tussen Tilburg en Breda. Van daar uit maken we een prachtige wandeling van 15 km door natuurgebied Boswachterij Dorst.

Time-out-side
Het thema van de wandeling is ‘Time-out-side’. Dit staat voor meer buitenlucht, meer bewustwording en meer balans. Op 22 juni ontmoet je jezelf en anderen. Gun jezelf deze time-out en geniet samen met je vriendinnen of wandelmaatjes van een heerlijke, ontspannen dag.

De tocht wordt georganiseerd door een team van enthousiaste vrijwilligers onder leiding van life- en wandelcoach Edith van Zandwijk uit Dongen.

Iedereen is van harte welkom om mee te wandelen op 22 juni. Dus trommel je vriendinnen, zus(sen), moeder en wandelmaatjes op en geniet met elkaar van de prachtige natuur die Boswachterij Dorst te bieden heeft!

‘Walk & talk Boswachterij Dorst’ in het kort:
Datum:                       zaterdag 22 juni 2019
Wat:                            afwisselende wandelroute in en rondom Boswachterij Dorst
Afstand:                     ongeveer 15 km
Na afloop:                geniet je van een welverdiende, uitgebreide lunch!
Inschrijfgeld:           € 20 (bestemd voor de tocht)
Sponsorgeld:          minimaal € 50 (bestemd voor vrouwen die geholpen worden bij De Hoop en bij Terwille)


Kom ook in beweging!

Schenk jij jouw tijd om kwetsbare vrouwen te helpen? Dankzij jouw inzet kunnen vrouwen bij De Hoop en Terwille een nieuwe start maken! Doe ook mee met de Walk & talk Boswachterij Dorst en schrijf je in via deze link:

Inschrijven Walk & talk Boswachterij Dorst


Verder lezen:

15/06/201911:58 uur
€ 20

Anoniem

Aan: We gaan ervoor.
15/06/201908:49 uur
€ 5

Pa en ma

Aan: We gaan ervoor
14/06/201921:14 uur
€ 25

Anoniem

Aan: Wandelen voor anderen. Ha Teuni, zet hem op! Het gaat jou zeker lukken.
14/06/201920:22 uur
€ 25

Anda

Aan: Wandelen voor anderen. Veel succes Teuni!
14/06/201919:29 uur
€ 10

Marion

Aan: Alleen? Samen kom je verder! Succes Ina, trots op je!

Locatie
Het start- en eindpunt van de tocht is in het gebouw De Ontmoeting van de Protestantse Kerk in Dongen, een plaatsje vlakbij Oosterhout, tussen Tilburg en Breda. Het adres is: Kerkstraat 52 N te Dongen. Je vindt het Ontmoetingshuis achter de kerk. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig.

Programma

8:45 uur: Zaal open 
Ontvangst deelneemsters. Koffie en thee staat voor je klaar. 

9:00 uur: Ochtendprogramma
Welkomstwoord, we zingen een lied en enkele mededelingen.

9:10 uur: warming-up

9:15 uur: Start wandeling

Geniet van de Walk & Talk van ruim 15 km!

 

 

 

 

 

 

 

 
12.30 - 14.45 uur: Lunch

Tussen 12:15 en 13:15 uur wordt je weer terug verwacht bij de finish en kun je heerlijk bijkomen onder het genot van een heerlijke, uitgebreide lunch.

13:30 uur: Middagprogramma
Met samenzang, bekendmaking totaalopbrengst en een interview met een oud-cliënte van De Hoop, zodat je weet voor wie je in beweging bent gekomen.

15.00 uur: Afsluiting
Als dank voor je inzet krijg je een goodiebag mee naar huis.

 

Kom ook in beweging!
Doe ook mee met ‘Walk & Talk’ en schrijf je in voor deze mooie dag!:

Inschrijven Walk & talk Boswachterij Dorst


Of sponsor, enthousiasmeer een ander en/of help praktisch mee.


Verder lezen:

Op 22 juni laten we je de mooiste plekjes rondom Dongen zien. We maken een prachtige wandeling van 15 km door natuurgebied Boswachterij Dorst. Dit is een uitgestrekt bosgebied met enkele open vlaktes en kleine zandverstuivingen. In Boswachterij Dorst kun je ook een aantal Schotse Hooglanders tegenkomen die voor de begrazing zorgen.

Tijdens de wandeling gaan we de gebieden ‘Duiventoren’ en ‘Leemputten’ verkennen.

De Duiventoren
De Duiventoren is voornamelijk een bosgebied. Er ligt ook een klein stuifzandgebied in, dat bekend staat als De Woeste Zee. Het gebied is bekend om zijn rijkdom aan mossen en paddenstoelen. De naam heeft het gebied te danken aan Willem van Duivenvoorde (1290 - 1353), die in de 14e eeuw dit bos bezat.

 

De Leemputten
De Leemputten (vroegere Surea) zijn ontstaan door het graven van leem voor de baksteenfabricage. Inmiddels hebben de plassen zich ontwikkeld tot een water- en moerasgebied. Er zijn veel verschillende planten te vinden, zoals de drijvende waterweegbree, moeraswolfsklauw, pilvaren, teer vederkruid en moeraswederik. Ook de boomkikker, de kamsalamander en de vinpootsalamander zijn er te vinden. Vogels die je in het gebied kunt spotten, zijn:
aalscholver, oeverzwaluw, kleine plevier, oeverloper en groenpootruiter.

 

Schrijf je in voor deze mooie dag!:

Inschrijven Walk & talk Boswachterij Dorst


Verder lezen:

Omdat we de giften volledig aan de projecten willen besteden, dragen we de kosten voor de wandeltochten met elkaar. Hiervoor vragen we je € 20 aan inschrijfkosten. Wat krijg je voor dit bedrag?

  • Een super leuke en gezellige dag
  • Een goed georganiseerde wandeltocht: gratis parkeren, een mooie route
  • Na afloop staat er een heerlijke en uitgebreide lunch voor je klaar.
  • Een heel goed gevoel. Want dankzij jouw sportieve prestatie kunnen we kwetsbare vrouwen helpen een nieuwe start te maken
  • Een indrukwekkend levensverhaal van één van onze cliënten, zodat je weet voor wie je in beweging bent gekomen
  • Als dank voor jouw inzet krijg je een bedankje mee naar huis.


Inschrijven als team of individu

Het inschrijfgeld betaal je direct bij je digitale inschrijving. Na betaling is je inschrijving definitief.
Je kunt kiezen of je individueel of in teamverband wilt deelnemen aan een wandeltocht. Ga jij voor heerlijk alleen of gezellig met een team?


Geld ophalen voor het goede doel
Tijdens de Walk & talk Boswachterij Dorst ga je de uitdaging aan om 15 kilometer te wandelen. Een tweede uitdaging is het inzamelen van giften. We wandelen voor vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Meer informatie

 

Iedere deelneemster haalt vóór de start van de wandeltocht een giftbedrag op van minimaal € 50 voor De Hoop en Terwille. Voor sommige vrouwen is het ophalen van sponsorgeld een drempel om mee te doen. Wij kunnen je uit ervaring vertellen dat het echt reuze meevalt. Als er bijvoorbeeld vijf mensen in je vriendenkring je een donatie geven van € 10, dan ben je er al! Maar we gaan natuurlijk voor meer dan € 50. Want hoe meer geld we met elkaar ophalen, hoe meer kwetsbare vrouwen in nood we kunnen helpen! 

Ideeën nodig? Wij helpen je graag op weg met deze tips!


Kom ook in beweging!

Schenk jij jouw tijd om kwetsbare vrouwen te helpen? Dankzij jouw inzet kunnen vrouwen bij De Hoop en Terwille een nieuwe start maken! Doe ook mee met de Walk & talk Boswachterij Dorst en schrijf je in via deze link:

Inschrijven Walk & talk Boswachterij Dorst

Verder lezen:

De deelneemster van de Walk & Talk in Dongen die op 22 juni om 13 uur het meeste sponsorgeld heeft opgehaald voor de kwetsbare vrouwen die we helpen bij De Hoop en Terwille wint de volgende prijs: Een tegoedbon voor 2 personen voor het huren van een Lopifit fiets voor een dagdeel! De prijs is belangeloos beschikbaar gesteld door LoopfietsBrabant.nl.    Huur is op basis van beschikbaarheid en van te voren reserveren.  Medewerkers en partners van medewerkers van Terwille, Vrienden van De Hoop en De Hoop ggz zijn uitgesloten van deze actie. 

Lees meer Bekijk alle nieuwsberichten

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!