Zaterdag 22 juni was het dan zover: de allereerste Walk & Talk Dongen. We kunnen terugkijken op een mooie dag met heerlijk weer. Het was een echte Walk & Talk, met veel gezelligheid. Na een goede warming-up zijn de 25 deelneemsters 17 km gaan wandelen. Tijdens de wandeling genoten we onder leiding van life- en wandelcoach Edith van Zandwijk van de prachtige, groene omgeving van natuurgebied Boswachterij Dorst (de Duiventoren, Surrae en Dongen West 1).

Het thema van de wandeling was ‘Time-out-side’. Dit staat voor meer buitenlucht, meer bewustwording en meer balans. Met heeft zichzelf time out gegund, ontmoette de ander en zichzelf en heeft gezamenlijk genoten van een heerlijke en ontspannen wandeling en dag.

Na 4 uur allen in goede gezondheid gefinisht en stond er heerlijk een uitgebreide lunch voor hen klaar: met de overheerlijke gehaktballen van keurslagerij Marco van Strien te ’s Gravenmoer, 2 salades van Nico van Pelt te Dordrecht en andere overheerlijke producten vanuit Jumbo Dongen. Zij hebben zich, naast de veelbetekenende vrijwilligers, ingezet, zodat de vrouwen konden genieten van de welverdiende lunch. De dames zijn bedankt en kregen hiervoor een goodiebag, gesponsord door: Mirjam van Luijk, medisch pedicure: Van de Steeg Voetverzorging te Dordrecht, First Class events & entertainment te Sleeuwijk, Kringloop Dongen, de Eetlijn en welzijnspraktijkleefrijk te Dongen.

Met elkaar is er het bedrag 4514,72 opgehaald voor kwetsbare vrouwen en kinderen, die hulp krijgen bij De Hoop en Terwille. Wij zijn trots op allen die zich hebben ingezet voor dit goede doel. Allemaal bedankt voor deze geweldig mooie dag! Nieuwsgierig of nog even nagenieten? Bekijk dan het fotoalbum.

Er komt zeker een 2e editie. Volgend jaar gaan we opnieuw lopen in de omgeving van Dongen: 15 km route, zowel op onverhard als verhard wegdek, door andere mooie plekjes in Dongen en omgeving. Houd je de datum van 20 juni 2020 vast vrij in je agenda? 

 

14/07/201917:32 uur
€ 10

Anoniem

01/07/201909:39 uur
€ 263,22

Marijke

Omdat we de kosten van de Walk & Talk in Dongen laag hebben kunnen houden, kunnen we het deel van het inschrijfgeld dat over is als gift bestemmen voor de projecten waarvoor we in beweging zijn gekomen.
25/06/201918:30 uur
€ 50

Marijke

Contante giften ontvangen tijdens Opwekking
24/06/201918:45 uur
€ 15

Heidi

Aan: We gaan ervoor
23/06/201912:20 uur
€ 15

Anoniem

Aan: X

De deelneemster van de Walk & Talk in Dongen die op 22 juni om 13 uur het meeste sponsorgeld heeft opgehaald voor de kwetsbare vrouwen die we helpen bij De Hoop en Terwille wint de volgende prijs: Een tegoedbon voor 2 personen voor het huren van een Lopifit fiets voor een dagdeel! De prijs is belangeloos beschikbaar gesteld door LoopfietsBrabant.nl.    Huur is op basis van beschikbaarheid en van te voren reserveren.  Medewerkers en partners van medewerkers van Terwille, Vrienden van De Hoop en De Hoop ggz zijn uitgesloten van deze actie. 

Lees meer Bekijk alle nieuwsberichten

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!