Terugblik Thuiseditie 10 april

Het was een mooie dag zaterdag. Uit heel Nederland stroomden leuke plaatjes binnen. Jullie hebben genoten en lieten je niet tegenhouden door (wellicht) een beetje regen of wind. Samen haalden jullie een prachtig bedrag op voor kwetsbare vrouwen! En de teller loopt nog steeds op. Top gedaan!

Aftermovie | Geniet nog even mee! 
Fotoalbum| Leuke plaatjes uit heel Nederland

 

 

Winnaars!

Silvia haalde € 815,- euro op en won daarmee de eerste prijs voor degene met de hoogste opbrengst! Zij wint twee overnachtingen in Debora’s Hiding Place [https://www.instagram.com/deborahshidingplace], een knus gastverblijf in het centrum van Alkmaar, op 15 min rijden van strand, bos en duinen.

Foto's en filmpjes

Allereerst: iedereen hartelijk bedankt voor jullie leuke inzendingen! De winnaars met de leukste inzendingen zijn het team van Monique en Marjolein & het team van Miriam en Ymkje. Gefeliciteerd!

Dank je wel

Het was ontroerend voor ons om jullie betrokkenheid te merken bij de vrouwen waar we voor lopen. Dank je wel, namens de vrouwen die hulp ontvangen bij onze projecten.  Je bent een topper! 

 

Haal je wandelschoenen tevoorschijn voor de Grote Landelijke Thuiseditie!

Trek er op uit in het voorjaar! In een tijd waar veel dingen niet doorgaan, richt jij je op alles wat wél kan! Sluit je aan bij de eerste tocht van 2021 op 10 april. Kom in beweging, tegelijkertijd met vele andere vrouwen in heel Nederland. 

 

Je kunt je nog steeds aanmelden na 6 april. Wel ontvang jij je verrassingspakketje dan later (uiterlijk 14 april).

Ik meld me aan!

Praktische informatie
Ben je aangemeld? Dinsdag 6 april ontvang je een email met praktische informatie over a.s. zaterdag. Heb je deze niet ontvangen? Bekijk hem hier! Vrijdag ontvang je een email met het verhaal van Wilma, één van de vrouwen waarvoor je loopt. 


Samen maken we ons sterk voor vrouwen in nood, allemaal vanuit ons eigen plekje!
Bij de Thuiseditie kies jij een route in je eigen omgeving. Kies een van de drie afstanden: 10 km, 15 km of 20 km en beslis of je solo wandelt of samen met een vriendin op pad gaat. Houd je brievenbus in de gaten!  Van te voren valt een verrassingspakketje op je deurmat, met allerlei artikelen om je tocht nog leuker te maken en om je in de watten te leggen. Want we zijn ontzettend blij met jouw inzet!

Kom ook in beweging!
Op 10 april kleurt Nederland op allerlei plekken roze! Wandel jij ook mee? Bekijk het programma

Inschrijfgeld: €10,- , inclusief verrassingpakketje. Lees meer over het inschrijfgeld.
Sponsorgeld: minimaal €50,- . Het sponsorgeld gaat naar de vrouwen die geholpen worden bij De Hoop en Terwille) Lees meer.

Genieten van het voorjaar
Het voorjaar is zo'n prachtig seizoen. De blaadjes komen weer aan de bomen. Overal verschijnen geurige bloemen en struiken staan in bloei. De zon krijgt steeds meer kracht. Jonge eendjes zwemmen achter moeder aan. Lammetjes in de wei. Je kijkt je ogen uit! 

Begin het jaar goed. Oefen je lijf, kom in beweging en steun kwetsbare vrouwen bij De Hoop en Terwille!

Inschrijven

 Je kunt je nog steeds aanmelden na 6 april. Wel ontvang jij je verrassingspakketje dan later (uiterlijk 14 april).

Lees meer over de Thuiseditie

 

 

24/05/202113:16 uur
€ 15

Hanneke

Aan: In beweging voor vrouwen in nood! Sterkte met lopen! Voorzichtig met je knie😘😊
14/05/202116:52 uur
€ 5

Anoniem

Aan: In beweging voor vrouwen in nood!
12/05/202108:29 uur
€ 20

Renee

Aan: CoraVen
16/04/202120:12 uur
€ 37

Anoniem

Aan: In beweging voor vrouwen in nood!
16/04/202114:03 uur
€ 5

Anoniem

Aan: In beweging voor vrouwen in nood!

Hoe werkt een Thuiseditie?

Van te voren

1. Meld je aan |  Kies een afstand. Wandel je alleen of vorm je een team met een vriendin? Op dit moment is het mogelijk om samen met 1 vriendin te wandelen.

2. Zoek sponsors voor het goede doel | Vaak heb je het bedrag van 50 euro al binnen na 1 appjes naar vrienden en familie. Bekijk de leuke tips van coach Aryanne.

3. Trainen | Ga regelmatig wandelen om te trainen voor 10 april.

4. Ontvang een leuke verrassing | Houdt je brievenbus in de gaten voor en leuke verrassing als bedankje voor je inzet! Je kunt je nog steeds aanmelden na 6 april. Wel ontvang jij je verrassingspakketje dan later (uiterlijk 14 april).

Vrijdag 9 april

5. Kies je rondje | Kies een mooie wandelroute in de buurt van je eigen huis. Op deze website kun je een leuke wandeling van 10, 15 of 20 km uitstippelen.

6. Luisteren en lezen | Vanavond ontvang je een Voorproefje in een email, met tips en inspiratie! Hierin kun je ook kijken naar het aangrijpende verhaal van één van de vrouwen waarvoor je loopt. Ontdek hoe belangrijk jouw steun is voor haar!

7. Leg je outfit klaar | de dresscode is natuurlijk ROZE :-)

8. Verbind je met andere wandelaars| Bekijk en volg de andere wandelaars met de app van Strava. Op deze app hebben we een club aangemaakt. Lees hier hoe strava werkt. Meld je aan bij deze app. Dan zie je hoeveel teams meedoen en waar ze zijn. Zo zijn we toch met elkaar verbonden!

Zaterdag 10 april

10. Sta klaar om 10.00!
Om 10.00 uur gaan we live via facebook en geven het startschot! Overal in Nederland zullen dan groepjes vrouwen in het roze onderweg gaan voor vrouwen in nood!

12. Deel je ervaringen. Stuur ze naar ons en deel ze op facebook en instagram!
Bekijk hier de tips

13. Bekijk de aftermovie | Na de tocht sturen we je een mooie aftermovie van deze mooie dag. Ook zijn er een aantal winacties, dankzij onze sponsors.

Ja, ik doe mee!

 

Lees meer over de Thuiseditie

De Thuiseditie
Programma Thuiseditie
Het goede doel waarvoor je in beweging komt
De wandelroute
Giften inzamelen
Inschrijfgeld

  •  

Op wandelnet.nl kun je eenvoudig een route uitstippelen bij jou in de buurt.

Kom je er niet uit? Houd ons Social Media in de gaten. We zullen regelmatig tips voor mooie routes delen op Facebook en Instagram. 

Waarom meedoen?

- Wandelen is supergezond. Deze actie geeft een reden om op pad te gaan!
- Het is heerlijk om buiten te zijn in het voorjaar.
- Je geeft een positieve draai aan de pittige situatie waar we in zitten.
- Deze Thuiseditie is helemaal coronaproof.
- We maken met elkaar een verschil voor anderen die dit hard nodig hebben.

Je kunt je nog steeds aanmelden na 6 april. Wel ontvang jij je verrassingspakketje dan later (uiterlijk 14 april).

Ik doe mee!

Lees meer over de Thuiseditie

De Thuiseditie
Programma Thuiseditie
Het goede doel waarvoor je in beweging komt
De wandelroute
Giften inzamelen
Inschrijfgeld

Sponsors zoeken voor kwetsbare vrouwen

Je houdt van gezellig wandelen en doet graag mee met een tocht voor het goede doel. Toch aarzel je om je in te schrijven. Je ziet er tegenop om giften te vragen in je omgeving en bent bang dat je het gewenste bedrag van 50 euro niet gaat halen. Wees gerust, deze gedachte is herkenbaar voor veel deelneemsters. Gelukkig kunnen we je – ook uit hun ervaring – vertellen dat het uiteindelijk reuze meevalt.

Wat kan jou helpen?

  • Stuur een appje aan familie, vrienden of collega's. Als vijf mensen uit jouw netwerk 10 euro geven ben je er al!
  • Bekijk de leuke vlogjes van Aryanne. Deze coah geeft jou tips!
  • Het kan helpen om iets in ruil te geven. Verkoop bijvoorbeeld taarten of doe een klusje voor de ander.
  • Het helpt om te bedenken dat je de gift niet voor jezelf vraagt, maar voor vrouwen die hard hulp nodig hebben.
  • Wij helpen je graag op weg met deze tips!

We wandelen voor vrouwen dakloos zijn, vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen ontvangen hulp bij De Hoop en Terwille, bij projecten die afhankelijk zijn van giften.

Lees meer over de Thuiseditie

De Thuiseditie
Programma Thuiseditie
Het goede doel waarvoor je in beweging komt
De wandelroute
Giften inzamelen
InschrijfgeldVrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!