€ 0 opgehaald

Doneer direct
0% Start Finish
€ 0
€ 5.000

dit is een test

 Ik doe mee aan de #langstewandeling en kom in beweging voor vrouwen in de knel! [Namen van je 3 vriedinnen]; ik daag jullie uit ook mee te doen. Samen sterk voor hen! Loop 1 km, doneer €2,50 en motiveer 3 anderen ook in beweging te komen. @vrouwenlopenvoorvrouwen www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl/langste-wandeling

Met jouw deelname aan deze actie maak je het verschil voor vrouwen die bijvoorbeeld dakloos zijn, verslaafd of uit de prostitutie willen stappen. Door de coronacirsis hebben deze vrouwen het extra zwaar. Met de actie 'De langste wandeling' willen we deze vrouwen laten weten dat we hen steunen. Het opgehaalde geld gaat naar onze vier projecten, waar dit hard nodig is. De zorg voor deze vrouwen gaat door, ook in deze tijd. 

Wat zijn de gevolgen van corona voor onze projecten?

Lees meer over onze goede doelen

Hoe lang moet ik wandelen?

De normale, gemiddelde, wandelsnelheid van een mens is 5 kilometer per uur. Over 1 kilometer doe je dus ongeveer 12 minuten.

Waar kan ik wandelen?

Deze actie past perfect in de huidige tijd. Je hoeft niet ver te lopen. Loop een rondje in je eigen buurt en ontdek de mooiste plekjes dichtbij!

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!