€ 7.333 opgehaald

Doneer direct
146% Start Finish
€ 0
€ 5.000

Terugblik |Strandwandeling Scheveningen  

We hebben en prachtige dag gehad bij Scheveningen! Het begon regenachtig, maar al snel brak de zon door en werd het een prachtige dag. De deelnemers hadden er zin in en kwam vrolijk en vol goede moed binnen. Op zee waren prachtige, woeste golven te zien, met grote schuimkoppen. Bij Beachclub Culpepper en Boerderij Meyendel werden we vriendelijk en gastvrij ontvangen.

Na een tocht van 12 km door de duinen en langs het strand, druppelden de groepjes wandelaars één voor één binnen, moe maar voldaan. Het weer was ondertussen zo mooi, dat een aantal wandelaars zelfs op het terras genoten van de zon en hun kopje koffie of thee!

Bekijk het fotoalbum op facebook


Bekijk de aftermovie

Harteliijk bedankt!

Dank jullie wel voor jullie komst en inzet voor de kwetsbare voruwen! Ondertussen hebben we met de tocht €7.248 opgehaald, een prachtig bedrag! We zijn er extra blij mee omdat we door de coronacrisis tot nu toe minder giften hebben kunnen ophalen, dan normaal gesproken. Kortom: top gedaan! We hopen jullie volgend jaar weer te ontmoeten.

Sponsorgeld over?

Heb je nog contant sponsorgeld ontvangen dat je wil overmaken? Of wil je nog meer fondsenwerven voor dit doel? Dit kan nog! Aan het eind van 2020 hopen we met alle tochten samen 100.000 euro te hebben opgehaald voor vrouwen in nood!

Doneren

 

Struinen door de duinen en uitwaaien langs de kust

De route ging deels over verharde paden en deels over het strand. De afstand is ca. 12 km. Met een tussenstop bij boerderij de Meyendel erbij waren we ongeveer 3 uur onderweg. Na afloop van de wandeling kon je voldaan bijkomen bij Beachclub Culpepper!

Door mee te wandelen maak je een groot verschil voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van verslaving of prostitutie. Waar lopen we voor? Bekijk hier onze projecten!

 

Lees meer:

12/11/202006:59 uur
€ 20

Anoniem

Aan: 't Hart voor vrouwen Donatie van moeder
29/10/202010:18 uur
€ 50

VlvV

Opbrengst verkoop Scheveningen
17/10/202017:34 uur
€ 15

Suzeleen

Aan: Team Gejo
28/09/202011:36 uur
€ 25

Anoniem

Aan: Alberts Ladies
27/09/202019:45 uur
€ 10

Anoniem

Aan: Friends for live Goed bezig Buurvrouw!!

Locatie

Het start- en eindpunt van de wandeltocht is bij Beachclub Culpepper. Binnen deze locatie is genoeg ruimte zodat alle deelnemers voldoende afstand van elkaar kunnen houden.
Adres: strand Noord 60 (Zwarte Pad), 2586 JL  in Scheveningen.
Er zijn in de nabije omgeving alleen betaalde parkeerplaatsen aanwezig. Beachclub Culpepper is heel makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer; tramlijn 1 en 9 stoppen op 5 minuten loopafstand.

Programma (onder voorbehoud)

Voorproefje
Vooraf ontvang je een digitaal voorproefje in je mailbox

Starten | 10.00 uur

We starten gefaseerd in kleine groepen, zodat er genoeg ruimte is tussen de deelnemers. De startmomenten vinden plaats vanaf 10.00 (tot ong.11.00 uur) en zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Een week voor de tocht hoor je hoe laat je precies aanwezig moet zijn tussen 10.00 en 11.00 uur.

LET OP: Vanwege de maatregelen verdelen we de deelnemers in kleine startgroepen. Wil je samen starten, schrijf je dan in als een team! Heb je hier een vraag over? Neem contact op!

Pauzes

Bij ontvangt staat een kopje koffie of thee voor je klaar. Halverwege is er een tussenstop bij Boerderij Meyendel met koffie, thee en iets lekkers. Na de wandeling staat een heerlijke High Tea voor je klaar.

Digitaal programma

Onderweg kun je op bepaalde punten het digitale programma volgen, met een indrukkende getuigenis van één van de vrouwen uit de projecten waar wij voor lopen. Dit kun je het beste volgen met je smartphone en een setje oordopjes, dus vergeet deze niet mee te nemen! 

High tea

Vanaf ongeveer 13.30 uur kun je genieten van een high tea bij Beachclub Culpepper.

 

Wandel mee

Schrijf je in voor deze mooie dag!

Inschrijven Strandwandeling Scheveningen

 

Lees meer:

 

Op 26 september gaan we struinen door de duinen! Het wordt een afwisselende tocht door de duinen en langs het strand van het prachtige Scheveningen. Heerlijke frisse zeelucht opsnuiven en lekker uitwaaien. 

Onze route start vanaf Beachclub Culpepper, pal op het Scheveningse strand. We lopen richting de Scheveningse duinen. In deze rustige omgeving kun je genieten van het vogelrijke duinlandschap met weidse vergezichten. Verwonder je over de vele bijzondere vogelsoorten. Halverwege is een tussenstop bij Boerderij Meyendel.

Vervolgens lopen we via het strand weer terug. De geur van zoute wind en het ruisen van de zee: prikkel je zintuigen en ervaar het strand van Scheveningen. 

Wandel ook mee op 26 september en beleef een heerlijk dagje Scheveningen!

Inschrijven Strandwandeling Scheveningen

 

Lees meer:

 

Sponsors zoeken voor kwetsbare vrouwen

Je houdt van gezellig wandelen en doet graag mee met een tocht voor het goede doel. Toch aarzel je om je in te schrijven. Je ziet er tegenop om giften te vragen in je omgeving en bent bang dat je het gewenste bedrag van 50 euro niet gaat halen. Wees gerust, deze gedachte is herkenbaar voor veel deelneemsters. Gelukkig kunnen we je – ook uit hun ervaring – vertellen dat het uiteindelijk reuze meevalt.

Wat kan jou helpen?

  • Stuur een appje aan familie, vrienden of collega's. Als vijf mensen uit jouw netwerk 10 euro geven ben je er al!
  • Het kan helpen om iets in ruil te geven. Verkoop bijvoorbeeld taarten of doe een klusje voor de ander.
  • Het helpt om te bedenken dat je de gift niet voor jezelf vraagt, maar voor vrouwen die hard hulp nodig hebben.
  • Wij helpen je graag op weg met deze tips!

We wandelen voor vrouwen dakloos zijn, vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen ontvangen hulp bij De Hoop en Terwille, bij projecten die afhankelijk zijn van giften.

Kom ook in beweging!
Schrijf je in via deze link:

Inschrijven strandwandeling Scheveningen

 

Lees meer:

 

 

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!