€ 5 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Nog 3 maanden te gaan Startdatum: 26-09-2020
0% Start Finish
€ 0
€ 5.000

Strandwandeling Scheveningen  

Op zaterdag 26 september wandelen we langs het strand en door de duinen bij Scheveningen. We kijken erg uit naar de eerste tocht van dit jaar! We houden ons aan alle maatregelen van de overheid, zodat je veilig kunt genieten van deze tocht. Schrijf je snel in, er kunnen maximaal 50 mensen meedoen met deze tocht. VOL = VOL.

Ja, ik loop mee! 

Struinen door de duinen en uitwaaien langs de kust

De route gaat deels over verharde paden en deels over het strand. De afstand is ca. 12 km. Met een tussenstop bij boerderij de Meyendel erbij zijn we ongeveer 3 uur onderweg. Na afloop van de wandeling kun je voldaan bijkomen en genieten van een heerlijke high tea bij Beachclub Culpepper!

Door mee te wandelen maak je een groot verschil voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van verslaving of prostitutie.Wandel je ook mee op zaterdag 26 september? Je bent van harte welkom! Gun je zelf een heerlijke uitwaaidag en geniet mee van de high tea. Neem je vriendinnen, zussen, buurvrouw of wandelmaatjes ook mee!

Schrijf je in voor deze boeiende tocht

Inschrijfgeld: € 20,- (voor de tocht) Lees meer
Sponsorgeld: minimaal € 50,- (voor vrouwen die geholpen worden bij de Hoop en Terwille) lees meer

Deze tocht voldoet aan de corona-maatregelen

We houden voldoende afstand, letten goed op de hygiëne en starten in kleine groepen met verschillende starttijden. Bovendien zijn een aantal programmaonderdelen die normaal gesproken gezamelijk plaatsvinden, dit jaar digitaal. Bijvoorbeeld met een digitaal voorproefje en leuke filmpjes. Lees hoe we rekening houden met de regelgeving van de overheid.

Samen starten? Schrijf je in als team!

LET OP: Vanwege de maatregelen m.b.t. het corona-virus verdelen we alle deelnemers in kleine startgroepen. Wil je samen starten met één of meerdere personen? Schrijf je dan in als team! 

Kom ook in beweging!

Lees meer:

06/03/202009:37 uur
€ 5

Karin

Ik kan (nog) niet mee wandelen ivm mijn gezondheid. Financieel sponsoren lukt wel. Ik gun de vrouwen die bij de hoop komen een vrij leven en hopelijk met God als hun leidsman

Locatie

Het start- en eindpunt van de wandeltocht is bij Beachclub Culpepper. Binnen deze locatie is genoeg ruimte zodat alle deelnemers voldoende afstand van elkaar kunnen houden.
Adres: strand Noord 60 (Zwarte Pad), 2586 JL  in Scheveningen.
Er zijn in de nabije omgeving alleen betaalde parkeerplaatsen aanwezig. Beachclub Culpepper is heel makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer; tramlijn 1 en 9 stoppen op 5 minuten loopafstand.

Programma (onder voorbehoud)

Voorproefje
Vooraf ontvang je een digitaal voorproefje in je mailbox

Starten | 10.00 uur

We starten gefaseerd in kleine groepen, zodat er genoeg ruimte is tussen de deelnemers. De startmomenten vinden plaats vanaf 10.00 (tot ong.11.00 uur) en zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Een week voor de tocht hoor je hoe laat je precies aanwezig moet zijn tussen 10.00 en 11.00 uur.

LET OP: Vanwege de maatregelen verdelen we de deelnemers in kleine startgroepen. Wil je samen starten, schrijf je dan in als een team! Heb je hier een vraag over? Neem contact op!

Pauzes

Bij ontvangt staat een kopje koffie of thee voor je klaar. Halverwege is er een tussenstop bij Boerderij Meyendel met koffie, thee en iets lekkers. Na de wandeling staat een heerlijke High Tea voor je klaar.

Digitaal programma

Onderweg kun je op bepaalde punten het digitale programma volgen, met een indrukkende getuigenis van één van de vrouwen uit de projecten waar wij voor lopen. Dit kun je het beste volgen met je smartpone en een setje oordopjes, dus vergeet deze niet mee te nemen! 

High tea

Vanaf ongeveer 13.30 uur kun je genieten van een high tea bij Beachclub Culpepper.

 

Wandel mee

Schrijf je in voor deze mooie dag!

Inschrijven Strandwandeling Scheveningen

 

Lees meer:

 

Op 26 september gaan we struinen door de duinen! Het wordt een afwisselende tocht door de duinen en langs het strand van het prachtige Scheveningen. Heerlijke frisse zeelucht opsnuiven en lekker uitwaaien. 

Onze route start vanaf Beachclub Culpepper, pal op het Scheveningse strand. We lopen richting de Scheveningse duinen. In deze rustige omgeving kun je genieten van het vogelrijke duinlandschap met weidse vergezichten. Verwonder je over de vele bijzondere vogelsoorten. Halverwege is een tussenstop bij Boerderij Meyendel.

Vervolgens lopen we via het strand weer terug. De geur van zoute wind en het ruisen van de zee: prikkel je zintuigen en ervaar het strand van Scheveningen. 

Wandel ook mee op 26 september en beleef een heerlijk dagje Scheveningen!

Inschrijven Strandwandeling Scheveningen

 

Lees meer:

 

Sponsors zoeken voor kwetsbare vrouwen

Je houdt van gezellig wandelen en doet graag mee met een tocht voor het goede doel. Toch aarzel je om je in te schrijven. Je ziet er tegenop om giften te vragen in je omgeving en bent bang dat je het gewenste bedrag van 50 euro niet gaat halen. Wees gerust, deze gedachte is herkenbaar voor veel deelneemsters. Gelukkig kunnen we je – ook uit hun ervaring – vertellen dat het uiteindelijk reuze meevalt.

Wat kan jou helpen?

  • Stuur een appje aan familie, vrienden of collega's. Als vijf mensen uit jouw netwerk 10 euro geven ben je er al!
  • Het kan helpen om iets in ruil te geven. Verkoop bijvoorbeeld taarten of doe een klusje voor de ander.
  • Het helpt om te bedenken dat je de gift niet voor jezelf vraagt, maar voor vrouwen die hard hulp nodig hebben.
  • Wij helpen je graag op weg met deze tips!

We wandelen voor vrouwen dakloos zijn, vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen ontvangen hulp bij De Hoop en Terwille, bij projecten die afhankelijk zijn van giften.

Kom ook in beweging!
Schrijf je in via deze link:

Inschrijven strandwandeling Scheveningen

 

Lees meer:

 

 

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!