€ 65 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Ongeveer een maand te gaan Startdatum: 28-09-2019
0% Start Finish
€ 0
€ 7.500

Op zaterdag 28 september gaan we voor het eerst een strandwandeling in Scheveningen maken! We kijken er nu al enorm naar uit. De tocht organiseren we samen met de Scheveningse strandtent Beachclub Culpepper. Hartelijk dank Culpepper!

Struinen door de duinen
We gaan wandelen over het prachtige Scheveningse strand en we gaan struinen door de duinen. De route is grotendeels over het zand en onverharde paden. De afstand van de wandeltocht is 10 km. We komen in beweging omdat we een hart hebben voor kwetsbare vrouwen! Loop jij met ons mee?

Na afloop van de wandeling kun je voldaan bijkomen en genieten van een heerlijke high tea bij Beachclub Culpepper! 

Samen een hart voor kwetsbare vrouwen
Met elkaar gaan we verschil maken door in beweging te komen voor kwetsbare vrouwen. Wij geloven dat elke vrouw waardevol is en vrijheid nodig heeft. Niet elke vrouw heeft die vrijheid.  

Sommigen zijn gebonden aan een verslaving. Anderen zijn verstrikt in het netwerk van de prostitutie. Met deze wandeling willen we zoveel mogelijk geld ophalen en zo vrouwen, die met verslaving of prostitutie te maken hebben, steunen.

Kom ook in beweging!
Wandel je ook mee op zaterdag 28 september? Je bent van harte welkom! Gun jezelf deze mooie dag en wandel gezellig samen met je vriendinnen, zussen, buurvrouw of wandelmaatjes! Laat je hart spreken en schrijf je in!

Inschrijven Strandwandeling Scheveningen

Lees meer:

 

20/08/201919:31 uur
€ 15

aleida

Aan: Powergirls
16/08/201913:22 uur
€ 25

Liesbeth

Aan: Vrouwen lopen voor vrouwen !
19/07/201919:48 uur
€ 25

Bertine

Aan: Vrouwen lopen voor Vrouwen!
Locatie
Het start- en eindpunt van de wandeltocht is bij Beachclub Culpepper.
Adres: Strand Noord 60 (Zwarte Pad), 2586 JL in Scheveningen.

Er zijn in de nabije omgeving alleen betaalde parkeerplaatsen aanwezig. Beachclub Culpepper is heel makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer; tramlijn 1 en 9 stoppen op 5 minuten loopafstand. 

 

Programma (onder voorbehoud) 
10.00 uur            Ontvangst met koffie/thee
10.30 uur            Ochtendprogramma met praktische informatie, een indrukwekkend verhaal van een oud-cliënte en een warming-up

11.00 uur            Start route 10 km
13:00 – 13.30 uur Binnenkomst
13.30 uur            High tea

 

Wandel mee!
Schrijf je in voor deze mooie dag:

Inschrijven Strandwandeling Scheveningen

 

Lees meer:

Op 28 september gaan we struinen door de duinen! Het wordt een afwisselende tocht door de duinen en langs het strand van het prachtige Scheveningen. Heerlijke frisse zeelucht opsnuiven en lekker uitwaaien. 

Onze route start vanaf Beachclub Culpepper, pal op het Scheveningse strand. We lopen richting de Scheveningse duinen. In deze rustige omgeving kun je genieten van het vogelrijke duinlandschap met weidse vergezichten. Verwonder je over de vele bijzondere vogelsoorten.

Vervolgens lopen we via het strand weer terug. De geur van zoute wind en het ruisen van de zee: prikkel je zintuigen en ervaar het strand van Scheveningen. 

Wandel ook mee op 28 september en beleef een heerlijk dagje Scheveningen!

Inschrijven Strandwandeling Scheveningen

 

Lees meer:

Omdat we de giften volledig aan de projecten willen besteden, dragen we de kosten voor de wandeltochten met elkaar. Hiervoor vragen we je € 20 aan inschrijfkosten. Wat krijg je voor dit bedrag?

  • Een super leuke en gezellige dag
  • Een goed georganiseerde wandeltocht met mooie route
  • Na afloop staat er een heerlijke high tea voor je klaar bij Beachclub Culpepper.
  • Een heel goed gevoel. Want dankzij jouw sportieve prestatie kunnen we kwetsbare vrouwen helpen een nieuwe start te maken
  • Een indrukwekkend levensverhaal van één van onze cliënten, zodat je weet voor wie je in beweging bent gekomen


Inschrijven als team of individu
Het inschrijfgeld betaal je direct bij je digitale inschrijving. Na betaling is je inschrijving definitief.
Je kunt kiezen of je individueel of in teamverband wilt deelnemen aan een wandeltocht. Ga jij voor heerlijk alleen of gezellig met een team?


Geld ophalen voor het goede doel
Tijdens de Strandwandeling Scheveningen ga je de uitdaging aan om 10 kilometer te wandelen. Een tweede uitdaging is het inzamelen van giften. We wandelen voor vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Meer informatie

 

Iedere deelneemster haalt vóór de start van de wandeltocht een giftbedrag op van minimaal € 50 voor De Hoop en Terwille. Voor sommige vrouwen is het ophalen van sponsorgeld een drempel om mee te doen. Wij kunnen je uit ervaring vertellen dat het echt reuze meevalt. Als er bijvoorbeeld vijf mensen in je vriendenkring je een donatie geven van € 10, dan ben je er al! Maar we gaan natuurlijk voor meer dan € 50. Want hoe meer geld we met elkaar ophalen, hoe meer kwetsbare vrouwen in nood we kunnen helpen! 

Ideeën nodig? Wij helpen je graag op weg met deze tips!


Kom ook in beweging!
Doe ook mee met de Strandwandeling Scheveningen en schrijf je in via deze link:

Inschrijven Strandwandeling Scheveningen

Lees meer:

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!