€ 570 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Ongeveer 2 maanden te gaan Startdatum: 13-04-2019
2% Start Finish
€ 0
€ 20.000

Zaterdag 13 april wordt de eerste Vrouwen lopen voor Vrouwen tocht van 2019 gehouden! En wel in Dordrecht, de oudste stad van Holland. Dit jaar gaan we opnieuw de prachtige historische binnenstad verkennen!


Culinaire tussenstop
Tijdens de wandelroute maak je een paar keer een culinaire tussenstop en ervaar je meer van het mooie werk dat De Hoop mag doen in de binnenstad van Dordrecht.
We hebben bij deze tocht geen high tea en middagprogramma na afloop. In plaats daarvan geniet je van verschillende hapjes onderweg. Het voordeel hiervan is dat je niet op een bepaalde tijd terug hoeft te zijn of hoeft te wachten op anderen, maar je eigen tempo kunt bepalen.

 

Laat je verrassen in Dordrecht:

  • Een verrassende stadswandeling door de mooie historische binnenstad
  • Geniet van de verschillende hapjes onderweg
  • Verras een ander: op 13 april vertellen we je er meer over!

 Het aantal kilometer van de wandeltocht is op dit moment nog niet exact bekend (waarschijnlijk rond de 15 of 16 km). Zodra we meer weten plaatsen we het op deze site.

Kom ook in beweging!
Wandel je ook mee op zaterdag 13 april? Je bent van harte welkom! Gun jezelf deze mooie dag en wandel gezellig samen met je vriendinnen, zussen, buurvrouw of wandelmaatjes! Schrijf je in via deze link:

Inschrijven wandeltocht Dordrecht


Lees meer:

13/02/201922:02 uur
€ 5

Gulle Gever

12/02/201921:13 uur
€ 50

Gulle Gever

Aan: Klaarstaan voor mijn medemems❤️
12/02/201920:08 uur
€ 25

Ineke

Lopen voor vrouwen die het een stuk minder hebben!!
12/02/201919:28 uur
12/02/201915:48 uur
€ 15

Gulle Gever

Aan: Samen een hart voor kwetsbare vrouwen Zet hem op Rieke, supertof dat je dit doet!

Locatie
Het start- en eindpunt van de tocht is op Dorp De Hoop, aan de Provincialeweg 70 in Dordrecht. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig. Zorg je dat je 9:00 uur aanwezig bent?

 


Programma
8:45 uur              zaal open, inloop met koffie / thee
9:00 uur              ontvangst deelneemsters
9:30 uur              ochtendprogramma met warming up
10:00 uur            start wandeling


Tijdens de route maak je een paar keer een culinaire tussenstop en ervaar je meer van het mooie werk dat De Hoop mag doen in de binnenstad van Dordrecht.

Tussen 13.30 en 15.00 kun je finishen bij de startlocatie en ontvang je een leuk presentje als dank voor je inzet. 

Kom ook in beweging!
Schrijf je in via deze link:

Inschrijven wandeltocht Dordrecht


Lees meer:

We starten op Dorp De Hoop, de plek waar veel cliënten van De Hoop knokken voor een nieuw leven.
We lopen richting de Ervaringsschool van De Hoop waar bij de waar een cliënte van De Hoop een rondleiding verzorgt.

Pareltjes van Dordrecht  
Vervolgens maken we een stadswandeling en laten we de pareltjes van Dordrecht zien, zoals de Grote kerk, pittoreske havens en het historische centrum.  Wist je dat Dordrecht meer dan 1.000 monumenten heeft? Daarnaast spot je er eeuwenoude kerken en poorten en havens.

 

Inloophuis 
In het centrum van Dordrecht waar je enkele coffeeshops en seksshops vindt, heeft De Hoop ook een paar projecten. We nemen een kijkje bij het Inloophuis van De Hoop aan de Spuiweg waar we een culinaire tussenstop maken.

 

Kom ook in beweging!
Schrijf je in via deze link:

Inschrijven wandeltocht Dordrecht

 

Lees meer:

Omdat we de giften volledig aan de projecten willen besteden, dragen we de kosten voor de wandeltochten met elkaar. Hiervoor vragen we je € 20 aan inschrijfkosten. Wat krijg je voor dit bedrag?

  • Een super leuke en gezellige dag!
  • Een goed georganiseerde wandeltocht: gratis parkeren, een mooie route.
  • Tijdens de wandeltocht staan er op meerdere plekken heerlijke hapjes voor je klaar.
  • Een heel goed gevoel. Want dankzij jouw sportieve prestatie kunnen we kwetsbare vrouwen helpen een nieuwe start te maken.
  • Een indrukwekkend levensverhaal van één van onze cliënten, zodat je weet voor wie je in beweging bent gekomen
  • Als dank voor jouw inzet krijg je een bedankje mee naar huis.


Inschrijven als team of individu

Het inschrijfgeld betaal je direct bij je digitale inschrijving. Na betaling is je inschrijving definitief.
Je kunt kiezen of je individueel of in teamverband wilt deelnemen aan een wandeltocht. Ga jij voor heerlijk alleen of gezellig met een team?


Geld ophalen voor het goede doel
Tijdens de Stadswandeling Dordrecht ga je de uitdaging aan om 15 kilometer te wandelen. Een tweede uitdaging is het inzamelen van giften. We wandelen voor vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Meer informatie

 

Iedere deelneemster haalt vóór de start van de wandeltocht een giftbedrag op van minimaal € 50 voor De Hoop en Terwille. Voor sommige vrouwen is het ophalen van sponsorgeld een drempel om mee te doen. Wij kunnen je uit ervaring vertellen dat het echt reuze meevalt. Als er bijvoorbeeld vijf mensen in je vriendenkring je een donatie geven van € 10, dan ben je er al! Maar we gaan natuurlijk voor meer dan € 50. Want hoe meer geld we met elkaar ophalen, hoe meer kwetsbare vrouwen in nood we kunnen helpen! Ideeën nodig? Wij helpen je graag op weg met deze tips!


Kom ook in beweging!

Schrijf je in via deze link:

Inschrijven wandeltocht Dordrecht

 

Lees meer:

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!