De kop is er af. Wat een fantastische dag was dat op 13 april! Stadswandeling Dordrecht is een feit. Geweldig weer, enthousiaste vrouwen en wat een opbrengst: € 11.983 voor de vrouwen die we helpen bij De Hoop.
 
Via de slideshow hierboven kun je nog even nagenieten. 

Een verslag:
Zaterdag 13 april werd de eerste Vrouwen lopen voor Vrouwen tocht van 2019 gehouden! En wel in Dordrecht, de oudste stad van Holland. Dit jaar hebben we opnieuw de prachtige historische binnenstad verkend. De tocht stond  in het teken van The Passion en Synode 400. Dit jaar is het exact 400 jaar geleden dat de Synode in Dordrecht plaatsvond. 

Het thema van de wandeltocht was 'Je bent niet alleen'. Een thema wat ook héél goed past bij Vrouwen lopen voor Vrouwen. We komen mét elkaar in beweging voor al die kwetsbare vrouwen om hen te laten ervaren dat ze er niet alleen voor staan! 

Inloophuis
Tijdens de wandelroute maakten de wandelaars een paar keer een culinaire tussenstop en ervaarden ze meer van het mooie werk dat De Hoop mag doen in de binnenstad van Dordrecht. Zo namen we een kijkje bij het Inloophuis waar doordeweeks dak- en thuisloze mensen terecht kunnen voor een lekker kopje koffie, een maaltijd en een goed gesprek. Met deze wandeltocht maken we het Inloophuis financieel mede mogelijk!

 

 

10/05/201910:55 uur
€ 15

H.C.

Aan: Sponsor mij
29/04/201910:24 uur
€ 15

Miebeth

Aan: Wandelvrouwen Zet 'm op Hennie! Voor een heel goed doel! Hoop voor je op een zonnetje!
27/04/201921:38 uur
€ 25

Anoniem

Aan: -
18/04/201911:59 uur
€ 10

Gerda

Aan: -------------------------
16/04/201915:44 uur
€ 10

Nelly

Aan: Elke vrouw verdient een nieuwe kans Contant meegenomen op 13-4-2019

Onder de deelneemsters van de Stadswandeling Dordrecht op 13 april aanstaande verloten we twee leuke prijzen: Degene die het meeste sponsorgeld ophaalt wint een dinerbon voor twee personen. Degene die het op een na hoogste sponsorgeld ophaalt wint een lunchbon voor twee personen. De bonnen zijn te besteden bij Restaurant Het Magazijn en zijn belangeloos door hen beschikbaar gesteld.  Een leuke extra motivatie om een mooi bedrag op te halen voor de kwetsbare vrouwen die we helpen bij De Hoop en Terwille!

Lees meer

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!