Uitwaaien langs de kust en stuinen door de duinen bij Scheveningen. 

Voor het derde jaar op rij staat deze aantrekkelijke wandeltocht op onze agenda. Het is ieder jaar weer genieten. De route gaat deels over verharde paden en deels over het strand. De afstand is ca. 12 km. Met een tussenstop bij boerderij de Meyendel erbij zijn we ongeveer 3 uur onderweg. Na afloop van de wandeling kun je voldaan bijkomen en genieten van een heerlijke high tea bij Beachclub Culpepper!

Door mee te wandelen maak je een groot verschil voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van verslaving of prostitutie.Wandel je ook mee op zaterdag 25 september? Je bent van harte welkom! Gun je zelf een heerlijke uitwaaidag en geniet mee van de high tea. Neem je vriendinnen, zussen, buurvrouw of wandelmaatjes ook mee!

Schrijf je in voor deze boeiende tocht

Inschrijfgeld: € 20,- (voor de tocht) Lees meer
Sponsorgeld: minimaal € 50,- (voor vrouwen die geholpen worden bij de Hoop en Terwille) lees meer

 

Deze tocht voldoet aan de corona-maatregelen

We hopen dat we in september weer op de normale manier onze tochten kunnen organiseren. Mochten er nog maatregelen van kracht zijn wij daarop voorbereid en passen we het programma daarop aan. Lees meer.

LET OP:  Wil je samen starten met één of meerdere personen? Schrijf je dan in als team!

Kom ook in beweging!

Lees meer:

 

23/02/202122:40 uur
€ 15

Anoniem

18/02/202113:25 uur
€ 15

Marcella

Aan: In beweging voor vrouwen in nood! Topper
17/02/202111:44 uur
16/02/202119:37 uur
€ 10

Patricia

Aan: In beweging voor vrouwen in nood! Zet hem op Ranka
16/02/202119:13 uur

Locatie

 

Het start- en eindpunt van de wandeltocht is bij Beachclub Culpepper.

Adres: Strand Noord 60 (Zwarte Pad), 2586 JL in Scheveningen.
Er zijn in de nabije omgeving alleen betaalde parkeerplaatsen aanwezig. Beachclub Culpepper is heel makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer; tramlijn 1 en 9 stoppen op 5 minuten loopafstand.

 
Programma (onder voorbehoud) 

10.00 uur            Ontvangst met koffie/thee
10.30 uur            Ochtendprogramma met praktische informatie, een indrukwekkend verhaal van een oud-cliënte en een warming-up

11.00 uur            Start route 10 km
13:00 – 13.30 uur Binnenkomst
13.30 uur            High tea

 

Wandel mee

Schrijf je in voor deze mooie dag!

Inschrijven Strandwandeling Scheveningen

 

Lees meer:

Op 25 september gaan we struinen door de duinen! Het wordt een afwisselende tocht door de duinen en langs het strand van het prachtige Scheveningen. Heerlijke frisse zeelucht opsnuiven en lekker uitwaaien. 

Onze route start vanaf Beachclub Culpepper, pal naast het Scheveningse strand. We lopen richting de Scheveningse duinen. In deze rustige omgeving kun je genieten van het vogelrijke duinlandschap met weidse vergezichten. Verwonder je over de vele bijzondere vogelsoorten. Halverwege is een tussenstop bij Boerderij Meyendel.

Vervolgens lopen we via het strand weer terug. De geur van zoute wind en het ruisen van de zee: prikkel je zintuigen en ervaar het strand van Scheveningen. 

Wandel ook mee op 25 september en beleef een heerlijk dagje Scheveningen!

Inschrijven Strandwandeling Scheveningen

 

Lees meer:

 

Sponsors zoeken voor kwetsbare vrouwen

Je houdt van gezellig wandelen en doet graag mee met een tocht voor het goede doel. Toch aarzel je om je in te schrijven. Je ziet er tegenop om giften te vragen in je omgeving en bent bang dat je het gewenste bedrag van 50 euro niet gaat halen. Wees gerust, deze gedachte is herkenbaar voor veel deelneemsters. Gelukkig kunnen we je – ook uit hun ervaring – vertellen dat het uiteindelijk reuze meevalt.

Wat kan jou helpen?

  • Stuur een appje aan familie, vrienden of collega's. Als vijf mensen uit jouw netwerk 10 euro geven ben je er al!
  • Het kan helpen om iets in ruil te geven. Verkoop bijvoorbeeld taarten of doe een klusje voor de ander.
  • Het helpt om te bedenken dat je de gift niet voor jezelf vraagt, maar voor vrouwen die hard hulp nodig hebben.
  • Wij helpen je graag op weg met deze tips!

We wandelen voor vrouwen dakloos zijn, vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen ontvangen hulp bij De Hoop en Terwille, bij projecten die afhankelijk zijn van giften.

Kom ook in beweging!
Schrijf je in via deze link:

Inschrijven strandwandeling Scheveningen

 

Lees meer:

 

 

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!