Ontdek zaterdag 20 juni het waterrijke Almere met deze prachtige tocht rondom de Oostvaardersplassen. Met deze tocht van ca 13 km maak je het verschil voor kwetsbare vrouwen.

Na afloop van de tocht staat een heerlijke high tea voor je klaar. Maak je klaar voor een gezellige dag waar sportiviteit en omzien naar de ander samen op gaan.  Doe mee en schrijf je in!

 

Uniek natuurgebied
Riet, water, moeras, ruige grasvlaktes en heel veel vogels. De Oostvaardersplassen zijn onderdeel van Nationaal Park Nieuw Land. Onderweg kun je heckrunderen en konikpaarden tegenkomen, net als allerlei vogels, zoals ganzen, lepelaars en aalscholver. Zelfs de zeeaarend broedt in dit gebied! De wandeltocht neemt je mee langs rietvlaktes, ruige graslanden en waterplassen, omringt door bossen. Lees meer over de oostvaardersplassen.

Locatie: De wandeltocht start om 9.30 uur vanaf het Missiecentrum, Makassarweg 80, Almere Buiten.
Inschrijfgeld: €20,-  (Voor de tocht) Lees meer.
Sponsorgeld: minimaal €50,- (voor vrouwen die geholpen worden bij De Hoop en Terwille) Lees meer.

Ik wil me inschrijven voor deze tocht.

 'Samen een hart voor kwetsbare vrouwen.' Doe mee!
Met deze tocht haal je geld op voor kwetsbare vrouwen die hulp ontvangen bij De Hoop en Stichting Terwille. Bijvoorbeeld vrouwen die uit de prostitutie willen stappen, dakoos zijn of los willen komen van hun verslaving. Ze kiezen voor een nieuw leven, maar de weg ernaartoe zal moeilijk zijn. Jouw deelname is voor hen een steun in de rug!

Corona - We houden de ontwikkeling in de gaten
Op dit moment heeft Nederland te maken met de maatregelen m.b.t. het coronavirus. Omdat de wandeling in Almere pas plaatsvindt in juni, gaan we er vooralsnog vanuit dat deze tocht gewoon door kan gaan. We houden de ontwikkelingen scherp in de gaten. Mocht de wandeling toch niet door kunnen gaan op 20 juni, dan zal deze niet worden afgelast, maar uitgesteld naar een later moment. We houden je op de hoogte! Je kunt je nog gewoon inschrijven en doorgaan met sponsors werven. 

 

Lees meer:

 

08/03/202007:43 uur
€ 50

Lizzy

Aan: Stap voor stap

Locatie 

De wandeltocht start vanaf het Missiecentrum, Makassarweg 80, Almere Buiten

Programma

09:00 uur       Welkom
09:30 uur       Start wandeling

Na afloop van de de wandeltocht staat er een heerlijke high tea kaar.

Kom ook in beweging en schrijf je in!

  

Inschrijfgeld

Bij jouw aanmelding betaal je online het inschrijfgeld van 20 euro. We willen graag dat er zoveel mogelijk geld naar de hulp aan kwetsbare vrouwen gaat. Daarom worden de onkosten van de wandeltocht helemaal betaald met het inschrijfgeld. 

Wat krijg je voor jouw inschrijving?

 - Een gezellig dagje uit waarbij je de organisatie volledig uit handen kan geven
- Gratis parkeren en een mooie route
- Een heerlijke high tea na afloop van de wandeltocht
- Een indrukwekkend levensverhaal van één van onze cliënten
- Een goodiebag als bedankje

   

Lees meer:

         

Sponsors zoeken voor kwetsbare vrouwen

Je houdt van gezellig wandelen en doet graag mee met een tocht voor het goede doel. Toch aarzel je om je in te schrijven. Je ziet er tegenop om giften te vragen in je omgeving en bent bang dat je het gewenste bedrag van 50 euro niet gaat halen. Wees gerust, deze gedachte is herkenbaar voor veel deelneemsters. Gelukkig kunnen we je – ook uit hun ervaring – vertellen dat het uiteindelijk reuze meevalt.

Wat kan jou helpen?

  • Stuur een appje aan familie, vrienden of collega's. Als vijf mensen uit jouw netwerk 10 euro geven ben je er al!
  • Het kan helpen om iets in ruil te geven. Verkoop bijvoorbeeld taarten of doe een klusje voor de ander.
  • Het helpt om te bedenken dat je de gift niet voor jezelf vraagt, maar voor vrouwen die hard hulp nodig hebben.
  • Wij helpen je graag op weg met deze tips!

We wandelen voor vrouwen dakloos zijn, vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen ontvangen hulp bij De Hoop en Terwille, bij projecten die afhankelijk zijn van giften.

 

Lees meer:

         

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!