€ 75 opgehaald

Doneer direct
1% Start Finish
€ 0
€ 7.500

Rondje Oostvaardersplassen afgelast vanwege coronavirus

Vanwege de situatie rondom het coronavirus is deze tocht helaas afgelast. Een situatie als deze hoop je natuurlijk nooit mee te maken als organisatie. Samen met jullie vinden wij het ontzettend jammer dat deze tocht niet door kan gaan. Dank jullie wel voor al jullie begrip en betrokkenheid. Daar zijn we heel blij mee.

Informatie voor deelnemers

Hoe werkt het als je bent ingeschreven bij deze tocht? Lees hier hoe we dit gaan aanpakken. We doen ons uiterste best om voor iedereen een passende oplossing te vinden voor deze onverwachte situatie.

Hoe gaat het bij de projecten?

Het inloophuis is dicht, eten wordt soms via een raam uitgedeeld. Vrouwen uit de seksindustrie komen op straat te staan. Zorgverleners en vrijwilligers bij onze projecten zetten alles op alles om ook in deze tijd de vrouwen uit onze projecten bij te staan. In dit artikel vertellen de zorgverleners van onze projecten hoe het eraan toegaat. 

Bid je mee?

Bid je mee voor de zorgmedewerkers van De Hoop en Terwille en alle cliënten? De zorg voor deze kostbare mensen en hun strijd voor een nieuw leven gaat door, ook in deze lastige tijd. Dank je wel. 

Hopelijk zien we jullie bij een andere tocht dit jaar en anders in 2021!  

22/05/202009:43 uur
€ 20

Els

Aan: Lopen voor vrouwen in nood Waar je ook loopt, ik sponsor jouw (zingende) inzet.
25/04/202020:49 uur
€ 5

Ellen

Voor de vrouwen
08/03/202007:43 uur
€ 50

Lizzy

Aan: Stap voor stap

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!