Op een onstuimige 7 oktober was het tijd voor het laatste evenement van 2017: de ladiesrun ‘Ren voor haar leven!.’ Wat een fantastische dag, mooie sfeer en enthousiaste renners! En de opbrengst: ruim € 12.000 voor het goede doel!

Heb je de aftermovie al bekeken en jezelf gespot?

Bekijk ook het foto-album
 
en geniet nog even na!
(Credit foto's: Ineke Linssen en Elisabeth de Boer fotografie)

 

Verslag ladiesrun
De ladiesrun werd gehouden vanaf Dorp De Hoop in Dordrecht. Met ruim vijftig vrouwen werden er afstanden gerend van vijf en tien kilometer. Voorafgaand aan de toch deed Mirjam haar verhaal. Mirjam is prostituee geweest en was ook verslaafd. Ze vertelde hoe haar leven veranderde nadat ze hulp zocht bij De Hoop. Haar getuigenis maakte diepe indruk. Mirjam loste de startschoten voor de tochten. Na afloop kwamen heel wat deelneemsters nog even met Mirjam praten.

Winnaars
Iedereen heeft super gelopen, maar we hebben natuurlijk ook een paar winnaars: 

5 km: 
1e plaats: Shirley Bouwmeester
2e plaats: Willianne Visser
3e plaats: Monique Visser

10 km: 
1e plaats: Samira Bor
2e plaats: Mirjam de Voogd
3e plaats: Arnine Struijk

Van harte gefeliciteerd dames!


Sponsorgeld

Er is een fantastisch bedrag opgehaald van ruim € 12.000,- dankzij de renners en sponsors! Dankzij jouw hulp kunnen veel vrouwen een nieuwe start maken! Iedereen enorm bedankt hiervoor!

De twee dames die het meeste sponsorgeld hebben opgehaald kregen een prachtig hartslagmeter horloge, gesponsord door Sigma. 
1e plaats: Hilde Dingemanse 
2e plaats: Anne Marie Dumitrascu 

27/10/201721:02 uur
€ 25

RBoersmaTechniek

Aan: Vrouwen lopen voor vrouwen!
21/10/201723:20 uur
€ 10

Anoniem

Aan: Vrouwen lopen voor vrouwen!
19/10/201721:46 uur
€ 10

Simone

hardloopshirt
11/10/201721:16 uur
€ 25

Anoniem

Aan: Pink Panthers
10/10/201721:44 uur

Vrouwen lopen voor Vrouwen

info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl

0786111355

Wij hebben echt een super toffe winactie! De twee deelneemsters die het meeste sponsorgeld voor Ren voor haar leven! ophalen winnen een mooi Sigma hartslagmeter horloge! Deze horloges worden aangeboden door Sigma Sport. Een geweldige motivatie om jezelf te laten sponsoren door bedrijven en individuen voor het goede doel! Tips nodig voor het ophalen van sponsorgeld? Wij helpen je graag op weg! Lees hier meer.    

Lees meer Bekijk alle nieuwsberichten

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen en kinderen die hulp krijgen bij Stichting De Hoop. Want moeder en kind horen bij elkaar! Ook lopen we voor vrouwen die los willen komen van prostitutie en geholpen worden door Terwille en Bright Fame. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen deze vrouwen een nieuwe start maken!