€ 1.515 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Ongeveer 2 maanden te gaan Startdatum: 07-10-2017
7% Start Finish
€ 0
€ 20.000

Zaterdag 7 oktober 2017 vindt de tweede editie plaats van 'Ren voor haar leven!' in Dordrecht! Met elkaar in beweging komen voor het goede doel: kwetsbare vrouwen die willen loskomen van hun verslaving of uit de prostitutie willen stappen.

In 2016 werd de eerste ladiesrun van Vrouwen lopen voor Vrouwen gehouden. 45 enthousiaste vrouwen renden een parcours van 5 of 10 km en haalden met hun sportieve inspanning ruim € 7000,- op voor het goede doel. Deze prachtige ochtend smaakte echt naar meer; daarom komt er een vervolg! 


Dorp De Hoop
Het start- en eindpunt van de ladiesrun is op Dorp De Hoop, aan de Provincialeweg 70 in Dordrecht. Dorp De Hoop is de plek waar veel cliënten van De Hoop verblijven en herstel vinden. Op 7 oktober zullen we je hier meer van laten zien en beleven. 


Parcours 
We gaan weer een mooi parcours voor je uitzetten in de polders van Dordrecht. Je kunt kiezen uit een parcours van 5 of 10 km: heerlijk hardlopen in de natuur en genieten van de polders van Dordrecht.

 

5 KM
Ben je net begonnen met hardlopen? Of heb je altijd al eens willen hardlopen, maar is het er nog niet echt van gekomen? Dan is dit je kans! Stel niet langer uit en ga deze leuke uitdaging aan. Super gezond voor jezelf én je steunt er kwetsbare vrouwen mee die graag een nieuwe start willen maken. Ren jij voor haar leven?!

 

10 KM
Ervaren hardlopers zijn natuurlijk ook van harte welkom! Houd jij van snelheid, competitie en race jij graag recht op je doel af? Dan ben je bij ons nieuwe hardloopevent op de juiste plek! De 10 km route is een mooi moment om je PR te verbeteren!

 

Schrijf je in voor deze ladiesrun!

 

Lees verder:

19/08/201716:35 uur
€ 50

Mirjam

Aan: Doe jij ook mee? Fantastisch dat je dit doet om het verschil te maken voor de vrouwen die dit zo hard nodig hebben en het allemaal verdienen om de hulp en liefde te ontvangen waarnaar zij verlangen. Heel goed en dapper van je. Zet hem op!
19/08/201709:24 uur
€ 50

Anoniem

Aan: Rennen voor de Hoop - Joanne
18/08/201722:44 uur
€ 25

Madeleine en Dirk

Aan: Rennen voor de Hoop - Joanne
18/08/201718:31 uur
€ 25

Peter

Aan: Rennen voor de Hoop - Joanne Ha Joanne, goed bezig! Ik hoop dat je veel sponsors krijgt!👍
18/08/201718:10 uur
€ 10

Anoniem

Aan: Rennen voor De Hoop - Arnine

Vrouwen lopen voor Vrouwen

info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl

078 - 6111355

Datum:
zaterdagochtend 7 oktober

Locatie: 
Het start- en eindpunt van de ladiesrun is op Dorp De Hoop, aan de Provincialeweg 70, 3329 KP in Dordrecht.


Programma:


09:30 – 10:00 uur
      
ontvangst deelneemsters 10 en 5 km

10:00 uur                    
welkomstspeech en kort getuigenis cliënte De Hoop

10:15  uur                    
warming-up voor deelneemsters 10 km

10:20 uur                     
startsein deelneemsters 10 km

10:25 uur                     
warming-up voor deelneemsters  5 km

10:30 uur                     
startsein deelneemsters 5 km

10:50 – 12:00 uur         
finish deelneemsters

11:15 – 13:00 uur         
mogelijkheid om te douchen of om te kleden

12:15 uur                     
prijsuitreiking en bekendmaking opbrengst 

12:00 – 13:00 uur         
nagenieten met vers fruit en een heerlijke, gezonde smoothie naar keuze

 

 

 

Inschrijfgeld 
Om mee te kunnen doen betaal je € 12,50 inschrijfkosten. De inschrijfkosten betaal je direct bij je inschrijving. Na betaling is je inschrijving definitief.

 

Wat krijg je voor die € 12,50 inschrijfkosten?

  • Een super leuk en gezellig event dat voor de tweede keer gehouden wordt!
  • Een goed georganiseerde ochtend: gratis parkeren en na afloop de mogelijkheid om te douchen
  • Na afloop staat er vers fruit en een heerlijke, gezonde smoothie voor je klaar
  • Een heel goed gevoel. Want dankzij jouw sportieve prestatie kunnen we kwetsbare vrouwen helpen uit de prostitutie te stappen. Samen een hart voor prostituees!
  • Als dank voor jouw inzet krijg je een goed gevulde goodiebag mee naar huis.

 

Het goede doel
We rennen voor vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop, Terwille en Bright Fame. Meer informatie

 

Sponsorgeld
Tijdens het hardloopevent ga je de uitdaging aan om 5 of 10 km te rennen. Een tweede uitdaging is het werven van sponsorgeld. Iedere deelneemster werft vóór de start van het hardloopevent minimaal € 50 aan sponsorgeld voor de goede doelen waarvoor we lopen. Dit zijn bijvoorbeeld vijf mensen die jou sponsoren voor € 10. Maar we gaan natuurlijk voor meer dan € 50! Want hoe meer geld we met elkaar ophalen, hoe meer kwetsbare vrouwen in nood we kunnen helpen.

Fondsenwerven vraagt om actie; wij helpen je graag op weg met deze tips!

  Ren voor haar leven!En maak kans op een paar nieuwe hardloopschoenen…   De tweede editie van de ladiesrun ‘Ren voor haar leven’ komt eraan! 5 of 10 km hardlopen in Dordrecht: je bent lekker in beweging én je steunt er kwetsbare vrouwen mee.Meld je aan vóór 1 september en maak kans op een paar nieuwe hardloopschoenen van het merk Salming! De schoenen worden beschikbaar gesteld door onze sponsor Hardloopshop.nl.Zo wordt het samenstellen van jouw (roze :-) ) outfit voor de ladiesrun nóg leuker. Schrijf je vandaag nog in!   Inschrijven voor de ladiesrun op 7 oktober    

Lees meer Bekijk alle nieuwsberichten

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen en kinderen die hulp krijgen bij Stichting De Hoop. Want moeder en kind horen bij elkaar! Ook lopen we voor vrouwen die los willen komen van prostitutie en geholpen worden door Terwille en Bright Fame. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen deze vrouwen een nieuwe start maken!