€ 969 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Ongeveer een maand te gaan Startdatum: 21-09-2019
12% Start Finish
€ 0
€ 7.500

Wandel ook mee door de prachtige Kaapse Bossen in de nazomer van 2019. Het mooie landgoed, Het Brandpunt in Doorn, is het vertrek- en eindpunt van deze tocht. Na afloop van de boswandeling kun je in de groene, rustgevende tuin voldaan bijkomen, bijpraten en genieten van een uitgebreide koffietafel.

Op 21 september wordt de tweede editie van Vrouwen lopen voor Vrouwen in Doorn gehouden. In 2018 hebben we voor het eerst gewandeld in Doorn en deze prachtige dag smaakte echt naar meer. Daarom komt er een vervolg en jij kunt daar bij zijn!

Samen een hart voor kwetsbare vrouwen
Je bent welkom op een wel heel mooie locatie: conferentiecentrum Het Brandpunt in Doorn! Met elkaar gaan we verschil maken door in beweging te komen voor kwetsbare vrouwen die geholpen worden bij De Hoop en Terwille.

We hopen met elkaar een heerlijke dag te hebben: we gaan 15 kilometer wandelen door de bosrijke natuur van de Kaapse Bossen en samen genieten van een lekkere en uitgebreide koffietafel. En dat alles… omdat we andere vrouwen willen helpen en ondersteunen in de moeilijke situatie waarin zij zitten.

Kom ook in beweging!
Wandel je ook mee op zaterdag 21 september? Je bent van harte welkom! Gun jezelf deze mooie dag en wandel gezellig samen met je vriendinnen, zussen, buurvrouw of wandelmaatjes! Reserveer 21 september in je agenda en schrijf je in:

Inschrijven Nazomer Boswandeling Doorn


Lees meer:

21/08/201907:04 uur
€ 20

Mike en Petra

Aan: Meelopen voor Hoop Heel veel succes en sterkte Cobi. Wat goed dat je meedoet!
20/08/201917:06 uur
€ 15

Anoniem

Aan: Meelopen voor Hoop Zet em op Cobi! Trots op jou. Hartelijke groet, Patty (Zorgeloosch)
20/08/201912:18 uur
€ 10

Wouter

Aan: Meelopen voor Hoop Cobi, heel veel succes!!
20/08/201910:14 uur
€ 15

Anoniem

Aan: Vrouwen lopen voor vrouwen
20/08/201908:46 uur
€ 10

Anoniem

Aan: Vrouwen lopen voor vrouwen

Locatie
Het start- en eindpunt van de tocht is bij Conferentiecentrum Het Brandpunt, aan de Postweg 18, 3941 KA in Doorn. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig. Zorg je dat je uiterlijk 8:30 uur aanwezig bent?

   


Programma:

8:00 - 8:30 uur: Zaal open 
Ontvangst deelneemsters. Koffie en thee staat voor je klaar.

8:45 uur: Ochtendprogramma
Welkomstwoord, enkele mededelingen en een interview met een oud-cliënte van De Hoop, zodat je weet voor wie je in beweging komt.   

9:20 uur: Warming up

9:30 uur: Start wandeling
Geniet van de 15 km wandeltocht door de Kaapse Bossen!

12:15 - 13:15 uur: Uitgebreide koffietafel

Tussen 12:15 en uiterlijk 13:15 uur wordt je weer terug verwacht bij de finish en kun je heerlijk bijkomen onder het genot van een uitgebreide koffietafel.

13:15 uur: Middagprogramma
Met muzikale omlijsting, samenzang en bekendmaking totaalopbrengst.

14.00 uur: Afsluiting
Als dank voor je inzet krijg je een goodiebag mee naar huis.

Schrijf je in voor deze mooie dag!: 

Inschrijven Boswandeling Doorn

 

Lees meer:

Wandel 15 kilometer over lanen en bospaadjes in de omgeving van Doorn. Tijdens deze wandelroute ontdek je de natuur en cultuur van de Kaapse Bossen. 

Utrechtse Heuvelrug
De Kaapse Bossen liggen in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, dat zich uitstrekt van Driebergen tot Rhenen. Een glooiend bosgebied vol natuurschoon en cultuurhistorie. Ontdek het zelf; wandel door brede beukenlanen of over slingerende bospaadjes. Geniet van de afwisseling van loof- en naaldbomen. Ook kom je allerlei vogels, paddenstoelen en planten tegen. Bovenop uitkijktoren De Kaap wacht een geweldig uitzicht. 

   

Heuvels 
De heuvels danken we aan de voorlaatste ijstijd. Een enorme ijsmassa stuwde het landschap op. Het ijs smolt later weg, de stuwwal bleef achter. Net als talrijke zwerfkeien. Eentje daarvan werd later als attractie op een sokkel gezet, de beroemde Doornse kei die er nog altijd staat.

Sporen uit het verleden
Je ziet hier meer sporen uit het verleden, zoals grafheuvels uit de prehistorie en enkele stukjes hei; een herinnering aan de tijd dat het gebied grotendeels uit hei en stuifzand bestond. Schapen hielden het landschap open. Dat veranderde toen hier landgoederen werden aangelegd met lanen en bossen.

Ontdek en ervaar het zelf op 21 september! Schrijf je in via deze link:

Inschrijven Boswandeling Doorn 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer:

Omdat we de giften volledig aan de projecten willen besteden, dragen we de kosten voor de wandeltochten met elkaar. Hiervoor vragen we je € 20 aan inschrijfkosten. Wat krijg je voor dit bedrag?

  • Een super leuke en gezellige dag
  • Een goed georganiseerde wandeltocht: gratis parkeren, een mooie route
  • Na afloop staat er een heerlijke en uitgebreide koffietafel voor je klaar.
  • Een heel goed gevoel. Want dankzij jouw sportieve prestatie kunnen we kwetsbare vrouwen helpen een nieuwe start te maken
  • Een indrukwekkend levensverhaal van één van onze cliënten, zodat je weet voor wie je in beweging bent gekomen
  • Als dank voor jouw inzet krijg je een bedankje mee naar huis.


Inschrijven als team of individu

Het inschrijfgeld betaal je direct bij je digitale inschrijving. Na betaling is je inschrijving definitief.
Je kunt kiezen of je individueel of in teamverband wilt deelnemen aan een wandeltocht. Ga jij voor heerlijk alleen of gezellig met een team?


Geld ophalen voor het goede doel
Tijdens de Nazomer Boswandeling in Doorn ga je de uitdaging aan om 15 kilometer te wandelen. Een tweede uitdaging is het inzamelen van giften. We wandelen voor vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Meer informatie

 

Iedere deelneemster haalt vóór de start van de wandeltocht een giftbedrag op van minimaal € 50 voor De Hoop en Terwille. Voor sommige vrouwen is het ophalen van sponsorgeld een drempel om mee te doen. Wij kunnen je uit ervaring vertellen dat het echt reuze meevalt. Als er bijvoorbeeld vijf mensen in je vriendenkring je een donatie geven van € 10, dan ben je er al! Maar we gaan natuurlijk voor meer dan € 50. Want hoe meer geld we met elkaar ophalen, hoe meer kwetsbare vrouwen in nood we kunnen helpen! 

Ideeën nodig? Wij helpen je graag op weg met deze tips!


Kom ook in beweging!

Doe ook mee met deze boswandeling en schrijf je in via deze link:

Inschrijven boswandeling Doorn


Lees meer:

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!