Ren voor haar leven | Groningen 

Op 18 september kun je weer meedoen met onze ladiesrun in Groningen! Met elkaar komen we in beweging voor het goede doel: kwetsbare vrouwen die willen loskomen van hun verslaving of uit de prostitutie willen stappen. We rennen voor vrouwen die hulp krijgen bij Stichting Terwille of De Hoop. 

Ik schrijf me in!

Deze tocht voldoet aan de corona-maatregelen

We houden rekening met de dan geldende maatregelen vanuit de overheid. Dat betekent dat we voorbereid zijn op verschillende scenario’s. Voor de tocht ontvang je een email met praktische informatie met o.a. de corona-maatregelen die gelden op zaterdag 18 september. Lees meer.

Samen starten? Schrijf je in als team!

LET OP: Vanwege maatregelen m.b.t. het corona-virus bestaat de mogelijkheid dat we de deelnemers verdelen in kleine startgroepen. Wil je samen starten met één of meerdere personen? Schrijf je dan in als team! 

Lees hoe we rekening houden met de regelgeving van de overheid.Parcours 
We gaan heerlijk hardlopen in het mooie natuurgebied van Kardinge, net buiten de stad Groningen. Je kunt kiezen uit een afstand van 5 of 10 km.


5 KM
Ben je net begonnen met hardlopen? Of heb je altijd al eens willen hardlopen, maar is het er nog niet echt van gekomen? Dan is dit je kans! Stel niet langer uit en ga deze leuke uitdaging aan. Super gezond voor jezelf én je steunt er kwetsbare vrouwen mee die graag een nieuwe start willen maken. Ren jij voor haar leven?!


10 KM
Ervaren hardlopers zijn natuurlijk ook van harte welkom! Houd jij van snelheid, competitie en race jij graag recht op je doel af? Dan ben je bij ons nieuwe hardloopevent op de juiste plek! De 10 km route is een mooi moment om je PR te verbeteren!

Ja, ik doe mee! 

Win een prijs

Degene met de hoogste sponsoropbrengst wint een mooie prijs! Een uitgebreide manicure behandeling, aangeboden door onze sponsor Handsaam onderhoud bij Petra!


 

 Lees meer

24/09/202112:15 uur
€ 5

Anoniem

Aan: In beweging voor vrouwen in nood!
24/09/202112:11 uur
€ 5

Anoniem

Aan: In beweging voor vrouwen in nood!
20/09/202109:17 uur
€ 70

Anoniem

Dit is er aan donaties binnen gekomen op het evenement zelf.
19/09/202118:41 uur
€ 10

Hendrik

Aan: In beweging voor vrouwen in nood!
18/09/202121:28 uur
€ 15

Anoniem

Aan: In beweging voor vrouwen in nood!

Locatie: 
Het start- en eindpunt van de run is bij sportcentrum Snowlimits, vlakbij het parcours in het natuurgebied Kardinge. Adres: Bieskemaar 2, 9735 AE in Groningen. Het gevarieerde parcours gaat door bossen, langs moerasgebied en grasland. Bekijk de route.


Programma:

09:30 – 09:45 uur   ontvangst deelneemsters 
10:00 uur welkomstspeech en kort getuigenis cliënte Terwille
10:25  uur     warming-up voor deelneemsters 
10:40 uur startsein deelneemsters 5 en 10 km
(deelneemsters die 10 km rennen starten vooraan)
11:00 – 12:00 uur  finish deelneemsters
11:30 uur prijsuitreiking deelneemsters 5 km
12:00 uur  prijsuitreiking deelneemsters 10 km
12.15 uur    bekendmaking opbrengst 
11:45 – 12:30 uur nagenieten met vers fruit en een heerlijke, gezonde smoothie naar keuze

 
Schrijf je in voor deze ladiesrun!

Win een prijs

Degene met de hoogste sponsoropbrengst wint een mooie prijs! Een uitgebreide manicure behandeling, aangeboden door onze sponsor Handsaam onderhoud bij Petra!

 Lees meer

Sponsors zoeken voor kwetsbare vrouwen

We rennen voor vrouwen dakloos zijn, vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen ontvangen hulp bij De Hoop en Terwille, bij projecten die afhankelijk zijn van giften.

Je houdt van hardlopen en doet graag mee met de ladiesrun voor het goede doel. Aarzel je om je in te schrijven omdat je er tegenop ziet om giften te vragen in je omgeving? Wees gerust, deze gedachte is herkenbaar voor veel deelneemsters. En zij kunnen je uit eigen ervaring vertellen dat het uiteindelijk reuze meevalt! Meestal is een appje in een paar app-groepen al genoeg om het gewensde bedrag van 50 euro op te halen. En veel sneller dan je denkt!  Daarnaast is het ontzettend leuk om te ontdekken dat vrienden en familie jou graag steunen.

Wat kan jou helpen?

  • Stuur een appje aan familie, vrienden of collega's. Als vijf mensen uit jouw netwerk 10 euro geven ben je er al!
  • Het kan helpen om iets in ruil te geven. Verkoop bijvoorbeeld taarten of doe een klusje voor de ander.
  •  Het helpt om te bedenken dat je de gift niet voor jezelf vraagt, maar voor vrouwen die hard hulp nodig hebben.
  • Wij helpen je graag op weg met deze tips!

Win een prijs

Degene met de hoogste sponsoropbrengst wint een mooie prijs! Een uitgebreide manicure behandeling, aangeboden door onze sponsor Handsaam onderhoud bij Petra!

Ga de uitdaging en schrijf je in: Ladiesrun Groningen

 Lees meer

 

Deze route rennen we op 18 september. De 10 km rent deze route twee keer.

 Lees meer

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!