Ren voor haar leven | Groningen | Thuiseditie


De Thuiseditie van de ladiesrun zit erop! We kijken terug op een mooie dag, die op verschillende momenten op verschillende plekken in Noord-Nederland roze kleurde van vrouwen die in beweging kwamen. Ook al waren we niet op dezelfde plek, toch konden we elkaar volgen op Strava. Daar hebben we van genoten! Samen hebben we een prachtig bedrag opgehaald met het evenement. Top gedaan!

Aftermovie
Wat hebben jullie veel leuke filmpjes en foto's ingestuurd van de run! Leuk om te zien in welke omgeving jullie liepen en hoe jullie de thuiseditie hebben beleefd. Bekijk hier de aftermovie van deze 'thuiseditie' van de ladiesrun Groningen 2020. 

Klassement
Je kunt hier het klassement bekijken.

Van angst naar vrijheid
Elke vrouw is waardevol en heeft het recht om in vrijheid te leven. Bij Maria was dit al jaren niet het geval. Lees hier haar verhaal.

 


 

 Lees meer

19/11/202010:20 uur
€ 150

Anoniem

24/10/202013:20 uur
€ 50

Anoniem

Aan: Vrouwen voor vrouwen
05/10/202014:44 uur
€ 10

Linda

Aan: Froukje en Jolijn
04/10/202020:14 uur
€ 10

Anoniem

Aan: Rennen voor een betere toekomst!
04/10/202014:36 uur
€ 15

Anoniem

Aan: Riemke

 Deze Ladiesrun wordt een thuiseditie

De week voor deze run zijn de landelijke coronamaatregelen aangescherpt. Voor onze run betekent dit dat we moeten we overschakelen naar plan B: een thuiseditie. We vinden het heel jammer, maar willen een verantwoorde keuze maken. Met de thuiseditie kan de Run gelukkig toch doorgaan!  We hopen met elkaar toch een mooie editie van de Ladiesrun Groningen 2020 te organiseren!

Meer informatie over de thuiseditie.

De thuiseditie 
We hebben er hard aan gewerkt om de run coronaproof te maken, maar er zijn toch een paar knelpunten langs de route waar het aardig druk kan worden. In overleg met de locatie, de gemeente en de EHBO’ers hebben we daarom moeten besluiten om het evenement te wijzigen naar een thuiseditie. 

Op zaterdag 3 oktober trek je nog steeds gewoon je hardloopschoenen aan, maar nu start je in je eigen omgeving. Maak vanaf je huis een eigen parcours van 5 of 10 km. Als je van plan was om met een team te lopen, kun je dit nog steeds doen. Hou je wel aan de maximale groepsgrootte van 4 personen en hou anderhalve meter afstand van elkaar! Je medaille krijg je na afloop thuisgestuurd.

Vragen? Stuur een e-mail naar pr@terwille.nl. 

Meedoen? Het is nog steeds mogelijk je in te schrijven voor de thuiseditie van Ren voor haar leven Groningen.

Schrijf je in!


5 of 10 kilometer: wat wordt jouw uitdaging?

Heb je altijd al eens willen hardlopen, maar is het er nog niet echt van gekomen? Of houd je juist van snelheid en competitie en wil je jouw PR verbeteren? Dan is dit je kans! Doe mee met de ladiesrun en steun kwetsbare vrouwen die graag een nieuwe start maken. Ren jij voor haar leven?!

 

Inschrijfgeld: €12,50 (voor de tocht) Lees meer
Sponsorgeld: minimaal €50 (voor vrouwen die geholpen worden bij De Hoop en Terwille) Lees meer

Met deze ladiesrun voor Stichting Terwille en De Hoop halen we geld op voor kwetsbare vrouwen. Bijvoorbeeld vrouwen die uit de prostitutie willen stappen of los willen komen van hun verslaving. Ze kiezen voor een nieuw leven, maar de weg ernaartoe zal moeilijk zijn. Steun jij deze vrouwen door mee te rennen?

Schrijf je in voor de ladiesrun!

 

 Lees meer

Programma 

Locatie 

Op zaterdag 3 oktober trek je nog steeds gewoon je hardloopschoenen aan, maar nu start je in je eigen omgeving. Maak vanaf je huis een eigen parcours van 5 of 10 km. Als je van plan was om met een team te lopen, kun je dit nog steeds doen. Hou je wel aan de maximale groepsgrootte van 4 personen en hou anderhalve meter afstand van elkaar!

 

Online briefing via Zoom

Heb je nog vragen over de thuiseditie of over je deelname? Onze online briefing op woensdag 30 september gaat gewoon door! We beginnen om 20.00 uur, dus zorg dat je op tijd bent ingelogd. Wil je je microfoon uitzetten? Je kunt je vragen stellen via de chat. Twee van onze medewerkers zullen deze meteen beantwoorden, of de vraag voor je stellen. De uitnodiging voor deze besloten zoom-bijeenkomst ontvang je via de e-mail op dinsdag 29 september. Heb je deze niet ontvangen? Stuur een e-mail naar pr@terwille.nl

Starten | 09.30 uur

We starten allemaal om 9.30 uur. Op de app Strava hebben we een club aangemaakt.  Lees hier hoe Strava werkt.

Iedereen die meedoet in de app, doet ook automatisch mee aan het klassement. Voor de nummers 1,2 en 3 op beide afstanden, hebben we een leuk prijsje! En natuurlijk krijgen alle deelnemers na afloop een medaille thuisgestuurd.

 

Kom ook in beweging en schrijf je in!

  

                  


         

 Lees meer

Sponsors zoeken voor kwetsbare vrouwen

Je houdt van hardlopen en doet graag mee met de ladiesrun voor het goede doel. Toch aarzel je om je in te schrijven. Je ziet er tegenop om giften te vragen in je omgeving en bent bang dat je het gewenste bedrag van 50 euro niet gaat halen. Wees gerust, deze gedachte is herkenbaar voor veel deelneemsters. Gelukkig kunnen we je – ook uit hun ervaring – vertellen dat het uiteindelijk reuze meevalt.

Wat kan jou helpen?

Bekijk de leuke tips van coach Aryanne!

  • Stuur een appje aan familie, vrienden of collega's. Als vijf mensen uit jouw netwerk 10 euro geven ben je er al!
  • Het kan helpen om iets in ruil te geven. Verkoop bijvoorbeeld taarten of doe een klusje voor de ander.
  • Het helpt om te bedenken dat je de gift niet voor jezelf vraagt, maar voor vrouwen die hard hulp nodig hebben.
  • Wij helpen je graag op weg met deze tips!

We wandelen voor vrouwen dakloos zijn, vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen ontvangen hulp bij De Hoop en Terwille, bij projecten die afhankelijk zijn van giften.

Ga de uitdaging en schrijf je in: Ladiesrun Groningen

 Lees meer

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!