De Ladiesrun Groningen is uitgesteld vanwege de coronacrisis. De nieuwe datum is 3 oktober 2020

Ren voor haar leven | Groningen

Met 'Ren voor haar leven' komen we in beweging voor kwetsbare vrouwen. Een natuurgebied vol bloemen, graslanden en moeras: dat is Kardinge in Groningen, waar onze ladiesrun gaat plaatsvinden. Je kunt kiezen uit twee afstanden: 5 of 10 kilometer. Voor welke uitdaging ga jij?

Schrijf je in!


5 of 10 kilometer: wat wordt jouw uitdaging?

Heb je altijd al eens willen hardlopen, maar is het er nog niet echt van gekomen? Of houd je juist van snelheid en competitie en wil je jouw PR verbeteren? Dan is dit je kans! Doe mee met de ladiesrun en steun kwetsbare vrouwen die graag een nieuwe start maken. Ren jij voor haar leven?!

Natuurgebied vol leven met allerlei vogels

Geniet van het hardlopen in de prachtige omgeving nabij Groningen. Het gevarieerde parcours voert door het bos, langs een recreatieplas waar allerlei soorten eenden zwemmen en via vochtige graslanden vol bloemen.

Inschrijfgeld: €12,50 (voor de tocht) Lees meer
Sponsorgeld: minimaal €50 (voor vrouwen die geholpen worden bij De Hoop en Terwille) Lees meer

 

Gevolgen corona
Deze tocht is uitgesteld van 16 mei naar 3 oktober vanwege de coronacrisis. Hoe werkt het als je al eerder was ingeschreven voor deze tocht en je kunt niet op de nieuwe datum? Lees hier hoe we dit gaan aanpakken. We doen ons uiterste best om voor iedereen een passende oplossing te vinden voor deze onverwachte situatie. 

Hoe gaat het bij de projecten?
De situatie rondom het coronavirus heeft ernstige gevolgen voor de kwetsbare vrouwen waarvoor wij lopen. Bid je mee voor alle zorgmedewerkers en cliënten van De Hoop en Terwille in deze lastige tijd? Lees meer. 

Met deze ladiesrun voor Stichting Terwille en De Hoop halen we geld op voor kwetsbare vrouwen. Bijvoorbeeld vrouwen die uit de prostitutie willen stappen of los willen komen van hun verslaving. Ze kiezen voor een nieuw leven, maar de weg ernaartoe zal moeilijk zijn. Steun jij deze vrouwen door mee te rennen?

 

Schrijf je in voor de ladiesrun!

 

 Lees meer

 

 

 

 

11/03/202009:11 uur
€ 10

Marlous

Aan: Geef vrouwen hoop! Je kunt het!!!
06/03/202008:23 uur
€ 25

Anoniem

05/03/202008:55 uur
€ 15

Frank

Aan: Geef vrouwen hoop! Zet hem op!!
01/03/202021:19 uur
€ 10

Anoniem

Aan: Geef vrouwen hoop!
29/02/202000:37 uur
€ 5

Hans

Aan: Run Romy!

Locatie 

Het start- en eindpunt van de ladiesrun is bij Snowlimits (Bieskemaar 2, 9735 AE Groningen), gelegen aan het parcours in het natuurgebied Kardinge. Bij de locatie is voldoende parkeergelegenheid. Ook zijn er kleedruimtes aanwezig.

 

Programma

09:30 – 10:00 uur            ontvangst met koffie en thee deelneemsters 10 en 5 km

10:00-10:15 uur               welkom en ervaringsverhaal

10:15-10:20  uur              warming-up

10:20 uur                           startsein deelneemsters 5 en 10 km

10:45 – 11:30 uur            finish deelneemsters

11:30 uur                           prijsuitreiking en bekendmaking opbrengst 

11:00 – 12:30 uur           nagenieten met vers fruit en een heerlijke, gezonde smoothie, er zijn ook verschillende stands aanwezig

 

Kom ook in beweging en schrijf je in!

  

                  

Inschrijfgeld

Om mee te kunnen doen betaal je € 12,50 inschrijfkosten. De inschrijfkosten betaal je direct bij je inschrijving. na betaling is je inschrijving definitief.

Wat krijg je voor die € 12,50 inschrijfkosten?

- Een super leuk en gezellig event!
- Een goed georganiseerde tochten, waaronder gratis parkeren.
- Na afloop staat er vers fruit en een heerlijke, gezonde smoothie voor je klaar
- Een heel goed gevoel. Want dankzij jou sportieve prestatie kkunnen we kwetsbare vrouwen helpen uit de prostitutie te stappen. Samen een hart voor prostituees!

Als dank voor jouw inzet krijg je een mooie medaille en een goed gevulde goodiebag mee naar huis. 
         

 Lees meer

Sponsors zoeken voor kwetsbare vrouwen

Je houdt van hardlopen en doet graag mee met de ladiesrun voor het goede doel. Toch aarzel je om je in te schrijven. Je ziet er tegenop om giften te vragen in je omgeving en bent bang dat je het gewenste bedrag van 50 euro niet gaat halen. Wees gerust, deze gedachte is herkenbaar voor veel deelneemsters. Gelukkig kunnen we je – ook uit hun ervaring – vertellen dat het uiteindelijk reuze meevalt.

Wat kan jou helpen?

  • Stuur een appje aan familie, vrienden of collega's. Als vijf mensen uit jouw netwerk 10 euro geven ben je er al!
  • Het kan helpen om iets in ruil te geven. Verkoop bijvoorbeeld taarten of doe een klusje voor de ander.
  • Het helpt om te bedenken dat je de gift niet voor jezelf vraagt, maar voor vrouwen die hard hulp nodig hebben.
  • Wij helpen je graag op weg met deze tips!

We wandelen voor vrouwen dakloos zijn, vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen ontvangen hulp bij De Hoop en Terwille, bij projecten die afhankelijk zijn van giften.

Ga de uitdaging en schrijf je in: Ladiesrun Groningen

 Lees meer

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!