€ 280 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Nog 3 maanden te gaan Startdatum: 11-05-2019
2% Start Finish
€ 0
€ 10.000

Zaterdag 11 mei 2019 wordt er opnieuw een Ladiesrun gehouden in Groningen! De eerste editie smaakte echt naar meer en daarom komt er een vervolg :-). Met elkaar komen we in beweging voor het goede doel: kwetsbare vrouwen die uit de prostitutie willen stappen of los willen komen van hun verslaving. Kom ook heerlijk hardlopen in de natuur en geniet van dit mooie evenement!

5 of 10 km
We gaan weer een mooi parcours voor je uitzetten in het natuurgebied van Kardinge, net buiten de stad Groningen. Je kunt kiezen uit een afstand van 5 of 10 km. Ben je net begonnen met hardlopen? Of heb je altijd al eens willen hardlopen, maar is het er nog niet echt van gekomen? Dan is dit je kans! Stel niet langer uit en ga deze leuke uitdaging aan. Super gezond voor jezelf én je steunt er kwetsbare vrouwen mee die graag een nieuwe start willen maken.

Ervaren hardlopers zijn natuurlijk ook van harte welkom! Houd jij van snelheid, competitie en race jij graag recht op je doel af? Dan ben je bij deze ladiesrun op de juiste plek! De 10 km route is een mooi moment om je PR te verbeteren :-). Ren jij voor haar leven?!

Kom ook in beweging!
Schrijf je in voor deze ladiesrun:

Inschrijven Ladiesrun Groningen


Lees verder:


Editie 2018
In 2018 hebben we een topdag gehad tijdens de allereerste ‘Ren voor haar leven!’ ladiesrun in Groningen: 65 enthousiaste vrouwen, prima en droog weer, supporters bij de finish en een fantastisch bedrag opgehaald van bijna 12.000 euro voor de vrouwen die we helpen bij Terwille! 

 

Wil je nog even nagenieten? 

 

 

 

15/02/201920:09 uur
€ 10

Gulle Gever

Aan: Vrouwen lopen voor vrouwen
15/02/201910:31 uur
€ 20

Gulle Gever

Aan: Vrouwen lopen voor vrouwen
14/02/201919:10 uur
€ 5

Gulle Gever

Aan: vrouwen lopen voor vrouwen
14/02/201908:19 uur
€ 15

Hup

Aan: Vrouwen lopen voor vrouwen
13/02/201922:20 uur
€ 5

Martijn & Yvonne

Aan: vrouwen lopen voor vrouwen Heel veel succes!!!!

Locatie: 
Het start- en eindpunt van de ladiesrun Groningen is vlakbij het parcours in natuurgebied Kardinge aan de rand van Groningen stad. De exacte locatie maken we later bekend. 

Programma: (onder voorbehoud)

09:30 – 10:00 uur
      ontvangst deelneemsters 10 en 5 km

10:00 uur                     welkomstspeech

10:15 - 10:20 uur      warming-up voor deelneemsters 10 km

10:20 uur                     startsein deelneemsters 10 km

10:30 - 10.35 uur      warming-up voor deelneemsters  5 km

10:35 uur                     startsein deelneemsters 5 km

11:00 – 11:30 uur     finish deelneemsters


11:45 uur    
                 prijsuitreiking en bekendmaking opbrengst 

11:45 – 12:30 uur      nagenieten met vers fruit en een heerlijke, gezonde smoothie naar keuze

 

Kom ook in beweging! 
Schrijf je in voor deze ladiesrun:

Inschrijven Ladiesrun Groningen


Lees verder:

 

 

 

We gaan weer een mooi parcours voor je uitzetten in natuurgebied Kardinge. Het gevarieerde parcours gaat door bossen, langs moerasgebied en grasland. Je kunt kiezen uit een afstand van 5 of 10 km. Kom ook heerlijk hardlopen in de natuur en geniet van het mooie Groningen!

In april 2019 plaatsen we hier de routes van de 5 km en 10 km, zodat je van tevoren kunt zien hoe het parcours loopt.

Kom ook in beweging! 
Schrijf je in voor deze ladiesrun:

Inschrijven Ladiesrun Groningen


Lees verder:

Omdat we de giften volledig aan de projecten willen besteden, dragen we de kosten voor de ladiesrun met elkaar. Hiervoor vragen we je € 12,50 aan inschrijfkosten. Wat krijg je voor dit bedrag?

  • Een super leuk en gezellig event dat voor de vierde keer gehouden wordt!
  • Een goed georganiseerde ochtend
  • Na afloop staat er vers fruit en een heerlijke, gezonde smoothie voor je klaar
  • Een heel goed gevoel. Want dankzij jouw sportieve prestatie kunnen we kwetsbare vrouwen helpen uit de prostitutie te stappen. Samen een hart voor kwetsbare vrouwen!
  • Als dank voor jouw inzet krijg je een mooie medaille en een goed gevulde goodiebag mee naar huis.


Inschrijven als team of individu
Het inschrijfgeld betaal je direct bij je digitale inschrijving. Na betaling is je inschrijving definitief. Je kunt kiezen of je individueel of in teamverband wilt deelnemen aan de ladiesrun. Ga jij voor heerlijk alleen of gezellig met een team?


Geld ophalen voor het goede doel
Tijdens de Ladiesrun ga je de uitdaging aan om 5 of 10 km te rennen. Een tweede uitdaging is het inzamelen van giften. We rennen voor vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Meer informatie

Iedere deelneemster haalt vóór de start van de ladiesrun een giftbedrag op van minimaal € 50 voor De Hoop en Terwille. Voor sommige vrouwen is het ophalen van sponsorgeld een drempel om mee te doen. Wij kunnen je uit ervaring vertellen dat het echt reuze meevalt. Als er bijvoorbeeld vijf mensen in je vriendenkring je een donatie geven van € 10, dan ben je er al! Maar we gaan natuurlijk voor meer dan € 50. Want hoe meer geld we met elkaar ophalen, hoe meer kwetsbare vrouwen in nood we kunnen helpen! Ideeën nodig? Wij helpen je graag op weg met deze tips!


Kom ook in beweging! 
Schrijf je in voor deze ladiesrun:

Inschrijven Ladiesrun Groningen


Lees verder:

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!