€ 3.907 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Nog 16 dagen te gaan Nog te gaan: 09-10-2021
31% Start Finish
€ 0
€ 12.500

Ladiesrun Dordrecht

Zaterdag 9 oktober vindt de zesde editie van 'Ren voor haar leven!' plaats in Dordrecht! Met elkaar komen we in beweging voor het goede doel: kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving of uit de prostitutie willen stappen. Kom ook heerlijk hardlopen in de natuur en geniet van dit mooie evenement!

               

Route van 5, 10 of 15 km

We gaan weer een mooi parcours voor je uitzetten in de polders van Dordrecht. Je kunt kiezen uit drie afstanden. Naast de 5 en 10 km kun je dit jaar ook gaan voor de 15 km.
Ben je net begonnen met hardlopen? Of heb je altijd al eens willen hardlopen, maar is het er nog niet echt van gekomen? Dan is dit je kans! Stel niet langer uit en ga deze leuke uitdaging aan. Super gezond voor jezelf én je steunt er kwetsbare vrouwen mee die graag een nieuwe start willen maken.
Heb je al vaker hard gelopen, maar zoek je meer uitdaging of wil jij je PR verbeteren, dan is dit het moment om je aan te melden voor de 10 km. Je hebt letterlijk en figuurlijk een (goed) doel om voor te gaan.
Is 5 of 10 km een eitje voor je? Ga dan voor de 15 km! Voor de echte fanatiekelingen dit jaar een lange afstand om je tanden in te zetten. Misschien is het afzien voor je, maar je doet het voor de kwetsbare vrouwen bij De Hoop en Terwille.

Ren jij voor haar leven?!

 

Deze tocht voldoet aan de corona-maatregelen

We houden rekening met de dan geldende maatregelen vanuit de overheid. Dat betekent dat we voorbereid zijn op verschillende scenario’s. Voor de tocht ontvang je een email met praktische informatie met o.a. de corona-maatregelen die gelden op zaterdag 9 oktober

Wil je samen starten? Schrijf je in als team!

LET OP: Vanwege maatregelen m.b.t. het corona-virus bestaat de mogelijkheid dat we de deelnemers verdelen in kleine startgroepen. Wil je samen starten met één of meerdere personen? Schrijf je dan in als team! 

Lees hoe we rekening houden met de regelgeving van de overheid.

Kom ook in beweging!

Schrijf je in voor deze ladiesrun:

Inschrijven Ladiesrun Dordrecht

 

Inschrijfgeld: €12,50 (voor de tocht) Lees meer
Sponsorgeld: minimaal €50 (voor vrouwen die geholpen worden bij De Hoop en Terwille) Lees meer 

Met deze ladiesrun voor Stichting Terwille en De Hoop halen we geld op voor kwetsbare vrouwen. Bijvoorbeeld vrouwen die uit de prostitutie willen stappen of los willen komen van hun verslaving. Ze kiezen voor een nieuw leven, maar de weg ernaartoe zal moeilijk zijn. Steun jij deze vrouwen door mee te rennen?

Ja ik doe mee!

 

Lees verder:

 

 

 

 

23/09/202108:59 uur
€ 15

Anoniem

Aan: In beweging voor vrouwen in nood!
23/09/202106:47 uur
€ 15

Anoniem

Aan: In beweging voor vrouwen in nood!
21/09/202117:42 uur
20/09/202112:51 uur
17/09/202123:04 uur
€ 15

Ingrid

Aan: In beweging voor vrouwen in nood!

Programma (onder voorbehoud):

Het start- en eindpunt van de ladiesrun is op Dorp De Hoop, aan de Provincialeweg 70 in Dordrecht. Dorp De Hoop is de plek waar veel cliënten van De Hoop verblijven en herstel vinden. Bij de locatie is voldoende parkeergelegenheid. Ook zijn er kleedruimtes en douches aanwezig. 

 

Programma 9 oktober 2021:

 (onder voorbehoud)

 

09:30 uur      ontvangst deelneemsters 5, 10 en 15 km

10:00 uur      welkomstspeech en kort getuigenis cliënte De Hoop

10:25  uur     warming-up voor deelneemsters 15 km

10:30 uur      startsein deelneemsters 15 km

10:35 uur      warming-up voor deelneemsters  10 km

10:40 uur      startsein deelneemsters 10 km

10:45 uur      warming-up voor deelnemers 5 km

10:50 uur      startsein deelnemers 5 km

11:10 - 12:15 uur     finish deelneemsters

11:15 – 13:00 uur     mogelijkheid om te douchen of om te kleden

12:15 uur       prijsuitreiking en bekendmaking opbrengst

 

 

Fruit en smoothie

Na afloop kun je nagenieten met vers fruit en een heerlijke, gezonde smoothie

 

Ja, ik doe mee!

Inschrijven

 

Parcours 
Tijdens het hardlopen kom je door de polders van Dordrecht. Je kunt kiezen uit een afstand van 5 of 10 km.

5 KM
Ben je net begonnen met hardlopen? Of heb je altijd al eens willen hardlopen, maar is het er nog niet echt van gekomen? Dan is dit je kans! Stel niet langer uit en ga deze leuke uitdaging aan. Super gezond voor jezelf én je steunt er kwetsbare vrouwen mee die graag een nieuwe start willen maken. Ren jij voor haar leven?!

10 KM
Ervaren hardlopers zijn natuurlijk ook van harte welkom! Houd jij van snelheid, competitie en race jij graag recht op je doel af? Dan ben je bij ons hardloopevent op de juiste plek! De 10 km route is een mooi moment om je PR te verbeteren!

15 KM
Is 5 of 10 km een eitje voor je? Houd jij van een flinke uitdaging? Schrijf je dan in voor de 15 km. Een afstand om je tanden in te zetten. Wellicht is het afzien, maar daarmee kan je wel een verschil maken de leven van kwetsbare vrouwen bij De Hoop en Terwille

Ja ik doe mee!

Inschrijven

 

Meer lezen:  

Sponsors zoeken voor kwetsbare vrouwen

We wandelen voor vrouwen dakloos zijn, vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen ontvangen hulp bij De Hoop en Terwille, bij projecten die afhankelijk zijn van giften.

Je houdt van gezellig wandelen en doet graag mee met een tocht voor het goede doel. Aarzel je om je in te schrijven omdat je er tegenop ziet om giften te vragen in je omgeving? Wees gerust, deze gedachte is herkenbaar voor veel deelneemsters. En zij kunnen je uit eigen ervaring vertellen dat het uiteindelijk reuze meevalt! Meestal is een appje in een paar app-groepen al genoeg om het gewensde bedrag van 50 euro op te halen. En veel sneller dan je denkt!  Daarnaast is het ontzettend leuk om te ontdekken dat vrienden en familie jou graag steunen.

Wat kan jou helpen?

  • Stuur een appje aan familie, vrienden of collega's. Als vijf mensen uit jouw netwerk 10 euro geven ben je er al!
  • Het kan helpen om iets in ruil te geven. Verkoop bijvoorbeeld taarten of doe een klusje voor de ander.
  •  Het helpt om te bedenken dat je de gift niet voor jezelf vraagt, maar voor vrouwen die hard hulp nodig hebben.
  • Wij helpen je graag op weg met deze tips!

Ga de uitdaging en schrijf je in: Ladiesrun Dordrecht

 Lees meer

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!