€ 5.372 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Nog 9 dagen te gaan Startdatum: 10-10-2020
42% Start Finish
€ 0
€ 12.500

Ren voor haar leven | Dordrecht

Zaterdag 10 oktober 2020 organiseren we voor de vierde keer 'Ren voor haar leven!' in Dordrecht. Met elkaar komen we in beweging voor het goede doel: kwetsbare vrouwen die willen loskomen van hun verslaving of uit de prostitutie willen stappen. We houden ons aan de maatregelen van de overheid, zodat je veilig kunt meedoen met deze tocht.  Schrijf je snel in, er kunnen maximaal 30 mensen deelnemen. Je kunt kiezen uit twee afstanden 5 of 10 kilometer. Beide zijn prachtige routes, door de weidse polders en langs de rivier de Wantij. Voor welke uitdaging ga jij?

Deze tocht is vol


5 of 10 kilometer: wat wordt jouw uitdaging?

Heb je altijd al eens willen hardlopen, maar is het er nog niet echt van gekomen? Of houd je juist van snelheid en competitie en wil je jouw PR verbeteren? Dan is dit je kans! Doe mee met de ladiesrun en steun kwetsbare vrouwen die graag een nieuwe start maken. Ren jij voor haar leven?! 

Inschrijfgeld: €12,50 (voor de tocht) Lees meer
Sponsorgeld: minimaal €50 (voor vrouwen die geholpen worden bij De Hoop en Terwille) Lees meer 

Deze tocht voldoet aan de corona-maatregelen

We houden voldoende afstand, letten goed op de hygiëne en starten in kleine groepen met verschillende starttijden. Bovendien zijn een aantal programmaonderdelen die normaal gesproken gezamelijk plaatsvinden, dit jaar digitaal. Bijvoorbeeld met een digitaal voorproefje, filmpjes en podcasts. Lees hoe we rekening houden met de regelgeving van de overheid.

Samen starten? Schrijf je in als team!

LET OP: Vanwege de maatregelen m.b.t. het corona-virus verdelen we alle deelnemers in kleine startgroepen. Wil je samen starten met één of meerdere personen? Schrijf je dan in als team! 

Met deze ladiesrun voor Stichting Terwille en De Hoop halen we geld op voor kwetsbare vrouwen. Bijvoorbeeld vrouwen die uit de prostitutie willen stappen of los willen komen van hun verslaving. Ze kiezen voor een nieuw leven, maar de weg ernaartoe zal moeilijk zijn. Steun jij deze vrouwen door mee te rennen?

Schrijf je in voor de ladiesrun! 

 Lees meer

01/10/202012:00 uur
€ 25

Paula

Aan: Geef hoop voor Hoop
01/10/202010:54 uur
€ 10

Arianne

Aan: Win - Win
01/10/202007:53 uur
€ 25

Els

Aan: Geef hoop voor Hoop
01/10/202007:27 uur
€ 15

Corrie

Aan: Hardlopen voor De Hoop
30/09/202021:04 uur
€ 15

Anoniem

Aan: Hardlopen voor De Hoop

Het start- en eindpunt van de ladiesrun is op Dorp De Hoop, aan de Provincialeweg 70 in Dordrecht. Dorp De Hoop is de plek waar veel cliënten van De Hoop verblijven en herstel vinden. Bij de locatie is voldoende parkeergelegenheid. Ook zijn er kleedruimtes aanwezig. Het is ivm Corona niet mogelijk om naderhand te douchen.

Programma (onder voorbehoud):

Voorproefje

Vooraf ontvang je een digitaal voorproefje in je mailbox.

Starten | 10.00 uur

We starten gefaseerd en in kleine groepen. Zo is er genoeg ruimte tussen de deelnemers. De startmomenten vinden plaats vanaf 10.00 uur (tot ongeveer 11.00 uur) en zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Ongeveer een week voor de tocht hoor je hoe laat je precies aanwezig moet zijn tussen 10.00 en 11.00 uur.

Samen starten? Schrijf je in als team!

LET OP: Vanwege de maatregelen m.b.t. het corona-virus verdelen we alle deelnemers in kleine startgroepen. Wil je tegelijkertijd starten met één of meerdere personen? Schrijf je dan in als team!

Fruit en smoothie

Na afloop kun je nagenieten met vers fruit en een heerlijke, gezonde smoothie

 

Parcours 
Tijdens het hardlopen kom je door de polders van Dordrecht. Je kunt kiezen uit een afstand van 5 of 10 km.

5 KM
Ben je net begonnen met hardlopen? Of heb je altijd al eens willen hardlopen, maar is het er nog niet echt van gekomen? Dan is dit je kans! Stel niet langer uit en ga deze leuke uitdaging aan. Super gezond voor jezelf én je steunt er kwetsbare vrouwen mee die graag een nieuwe start willen maken. Ren jij voor haar leven?!

10 KM
Ervaren hardlopers zijn natuurlijk ook van harte welkom! Houd jij van snelheid, competitie en race jij graag recht op je doel af? Dan ben je bij ons nieuwe hardloopevent op de juiste plek! De 10 km route is een mooi moment om je PR te verbeteren!

Sponsors zoeken voor kwetsbare vrouwen

Je houdt van hardlopen en doet graag mee met de ladiesrun voor het goede doel. Toch aarzel je om je in te schrijven. Je ziet er tegenop om giften te vragen in je omgeving en bent bang dat je het gewenste bedrag van 50 euro niet gaat halen. Wees gerust, deze gedachte is herkenbaar voor veel deelneemsters. Gelukkig kunnen we je – ook uit hun ervaring – vertellen dat het uiteindelijk reuze meevalt.

Wat kan jou helpen?

  • Stuur een appje aan familie, vrienden of collega's. Als vijf mensen uit jouw netwerk 10 euro geven ben je er al!
  • Het kan helpen om iets in ruil te geven. Verkoop bijvoorbeeld taarten of doe een klusje voor de ander.
  • Het helpt om te bedenken dat je de gift niet voor jezelf vraagt, maar voor vrouwen die hard hulp nodig hebben.
  • Wij helpen je graag op weg met deze tips!

We wandelen voor vrouwen dakloos zijn, vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen ontvangen hulp bij De Hoop en Terwille, bij projecten die afhankelijk zijn van giften.

Ga de uitdaging en schrijf je in: Ladiesrun Dordrecht

 Lees meer

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!