€ 5.605 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Nog 17 dagen te gaan Startdatum: 05-10-2019
28% Start Finish
€ 0
€ 20.000

Zaterdag 5 oktober 2019 vindt de vierde editie plaats van 'Ren voor haar leven!' in Dordrecht! Met elkaar komen we in beweging voor het goede doel: kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving of uit de prostitutie willen stappen. Kom ook heerlijk hardlopen in de natuur en geniet van dit mooie evenement!

5 of 10 km
We gaan weer een mooi parcours voor je uitzetten in de polders van Dordrecht. Je kunt kiezen uit een afstand van 5 of 10 km. Ben je net begonnen met hardlopen? Of heb je altijd al eens willen hardlopen, maar is het er nog niet echt van gekomen? Dan is dit je kans! Stel niet langer uit en ga deze leuke uitdaging aan. Super gezond voor jezelf én je steunt er kwetsbare vrouwen mee die graag een nieuwe start willen maken. 

Ervaren hardlopers zijn natuurlijk ook van harte welkom! Houd jij van snelheid, competitie en race jij graag recht op je doel af? Dan ben je bij deze ladiesrun op de juiste plek! De 10 km route is een mooi moment om je PR te verbeteren :-). Ren jij voor haar leven?!

Kom ook in beweging! 
Schrijf je in voor deze ladiesrun:

Inschrijven Ladiesrun Dordrecht

 
Lees verder:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editie 2018
In 2018 hebben we een topdag gehad tijdens de derde ‘Ren voor haar leven!’ ladiesrun in Dordrecht: 85 enthousiaste vrouwen, een lekker zonnetje, supporters bij de finish en een fantastisch bedrag opgehaald van 22.221 euro voor de vrouwen die we helpen bij De Hoop! Deze prachtige ochtend smaakte echt naar meer. Daarom komt er een vervolg en wel op 5 oktober 2019!

Via het foto-album kun je de sfeer proeven van vorig jaar. Met dank aan fotograaf Kees Dijkman.
Tip: RTV Dordrecht heeft een leuke aftermovie gemaakt! Via deze link kun je de aftermovie bekijken

 

18/09/201913:17 uur
€ 5

Miek

Aan: vrouwen lopen voor vrouwen
18/09/201910:56 uur
18/09/201910:03 uur
18/09/201909:30 uur
€ 5

Jacoba

Aan: 10 km run voor kwetsbare vrouwen You go girl!
18/09/201909:19 uur

Locatie: 
Het start- en eindpunt van de ladiesrun is op Dorp De Hoop, aan de Provincialeweg 70, 3329 KP in Dordrecht. Dorp De Hoop is de plek waar veel cliënten van De Hoop verblijven en herstel vinden. Op 5 oktober zullen we je hier meer van laten zien en beleven. 

Programma 5 oktober 2019:
(onder voorbehoud)


09:30 uur
      ontvangst deelneemsters 10 en 5 km

10:00 uur      welkomstspeech en kort getuigenis cliënte De Hoop

10:25  uur     warming-up voor deelneemsters 10 km

10:30 uur      startsein deelneemsters 10 km

10:35 uur      warming-up voor deelneemsters  5 km

10:40 uur      startsein deelneemsters 5 km

11:00 – 12:00 uur     finish deelneemsters

11:15 – 13:00 uur     mogelijkheid om te douchen of om te kleden

12:15 uur       prijsuitreiking en bekendmaking opbrengst 

12:00 – 13:00 uur     nagenieten met vers fruit en een heerlijke, gezonde smoothie naar keuze

 

 

Kom ook in beweging! 
Schrijf je in voor deze ladiesrun:

Inschrijven Ladiesrun Dordrecht

 
Lees verder:

We gaan weer een mooi parcours voor je uitzetten in de polders van Dordrecht. Je kunt kiezen uit een afstand van 5 of 10 km. Kom ook heerlijk hardlopen in de natuur en geniet van de polders van Dordrecht!

In september 2019 plaatsen we hier de routes van de 5 km en 10 km, zodat je van tevoren kunt zien hoe het parcours loopt.

 

Kom ook in beweging! 
Schrijf je in voor deze ladiesrun:

Inschrijven Ladiesrun Dordrecht

 
Lees verder:

Omdat we de giften volledig aan de projecten willen besteden, dragen we de kosten voor de ladiesrun met elkaar. Hiervoor vragen we je € 12,50 aan inschrijfkosten. Wat krijg je voor dit bedrag?

  • Een super leuk en gezellig event dat voor de vierde keer gehouden wordt!
  • Een goed georganiseerde ochtend: gratis parkeren en na afloop de mogelijkheid om te douchen
  • Na afloop staat er vers fruit en een heerlijke, gezonde smoothie voor je klaar
  • Een heel goed gevoel. Want dankzij jouw sportieve prestatie kunnen we kwetsbare vrouwen helpen uit de prostitutie te stappen. Samen een hart voor kwetsbare vrouwen!
  • Als dank voor jouw inzet krijg je een mooie medaille en een goed gevulde goodiebag mee naar huis.

Inschrijven als team of individu
Het inschrijfgeld betaal je direct bij je digitale inschrijving. Na betaling is je inschrijving definitief.
Je kunt kiezen of je individueel of in teamverband wilt deelnemen aan de ladiesrun. Ga jij voor heerlijk alleen of gezellig met een team?

 

Geld ophalen voor het goede doel
Tijdens de Ladiesrun ga je de uitdaging aan om 5 of 10 km te rennen. Een tweede uitdaging is het inzamelen van giften. We rennen voor vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Meer informatie

Iedere deelneemster haalt vóór de start van de ladiesrun een giftbedrag op van minimaal € 50 voor De Hoop en Terwille. Voor sommige vrouwen is het ophalen van sponsorgeld een drempel om mee te doen. Wij kunnen je uit ervaring vertellen dat het echt reuze meevalt. Als er bijvoorbeeld vijf mensen in je vriendenkring je een donatie geven van € 10, dan ben je er al! Maar we gaan natuurlijk voor meer dan € 50. Want hoe meer geld we met elkaar ophalen, hoe meer kwetsbare vrouwen in nood we kunnen helpen! Ideeën nodig? Wij helpen je graag op weg met deze tips!

Kom ook in beweging! 
Schrijf je in voor deze ladiesrun:

Inschrijven Ladiesrun Dordrecht

 
Lees verder:

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!