€ 7.487 opgehaald

Doneer direct
59% Start Finish
€ 0
€ 12.500

Ladiesrun Dordrecht

Zaterdag 9 oktober vindt de zesde editie van 'Ren voor haar leven!' plaats in Dordrecht! Met elkaar komen we in beweging voor het goede doel: kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving of uit de prostitutie willen stappen. Kom ook heerlijk hardlopen in de natuur en geniet van dit mooie evenement!

Ik ren mee!  

Route van 5, 10 of 15 km

Het mooie parcours loop dwars door de polders van Dordrecht. Je kunt kiezen uit drie afstanden. Naast de 5 en 10 km kun je dit jaar ook gaan voor de 15 km. Ren jij voor haar leven?

Bekijk hier de verschillende routes 

  • Ben je net begonnen met hardlopen? Of heb je altijd al eens willen hardlopen, maar is het er nog niet echt van gekomen? Dan is dit je kans! Stel niet langer uit en ga deze leuke uitdaging aan. Super gezond voor jezelf én je steunt er kwetsbare vrouwen mee die graag een nieuwe start willen maken.
  • Heb je al vaker hard gelopen, maar zoek je meer uitdaging of wil jij je PR verbeteren, dan is dit het moment om je aan te melden voor de 10 km. Je hebt letterlijk en figuurlijk een (goed) doel om voor te gaan.
  • Is 5 of 10 km een eitje voor je? Ga dan voor de 15 km! Voor de echte fanatiekelingen dit jaar een lange afstand om je tanden in te zetten. Misschien is het afzien voor je, maar je doet het voor de kwetsbare vrouwen bij De Hoop en Terwille.

Win een fotoshoot!

Haal jij het hoogste bedrag op voor kwetsbare vrouwen? Dan win je een mooie prijs aangeboden door onze sponsor: een professionele fotoshoot van Ineke Linssen Fotografie

Deze tocht voldoet aan de corona-maatregelen

We houden rekening met de dan geldende maatregelen vanuit de overheid. Dat betekent dat we voorbereid zijn op verschillende scenario’s. Voor de tocht ontvang je een email met praktische informatie met o.a. de corona-maatregelen die gelden op zaterdag 9 oktober.

Inschrijfgeld: €12,50 (voor de tocht) Lees meer
Sponsorgeld: minimaal €50 (voor vrouwen die geholpen worden bij De Hoop en Terwille) Lees meer 

Met deze ladiesrun voor Stichting Terwille en De Hoop halen we geld op voor kwetsbare vrouwen. Bijvoorbeeld vrouwen die uit de prostitutie willen stappen of los willen komen van hun verslaving. Ze kiezen voor een nieuw leven, maar de weg ernaartoe zal moeilijk zijn. Steun jij deze vrouwen door mee te rennen?

Ja ik doe mee!

 

Lees verder:

 

 

 

 

13/10/202121:38 uur
13/10/202111:00 uur
€ 12

Brenda

Aan: Omdat het kan. Ook met de getalletjes heb je nu de finish gehaald!!
11/10/202109:54 uur
€ 5

Anoniem

Aan: In beweging voor vrouwen in nood!
10/10/202116:15 uur
€ 15

Familie

Aan: Omdat het kan. Zeg em op Inte!
10/10/202115:41 uur
€ 100

Leo & Gera

Aan: Omdat het kan. Beste Inte, je hebt ws al gelopen, maar hier toch nog onze support !

Programma :

Het start- en eindpunt van de ladiesrun is op Dorp De Hoop, aan de Provincialeweg 70 in Dordrecht. Dorp De Hoop is de plek waar veel cliënten van De Hoop verblijven en herstel vinden. Bij de locatie is voldoende parkeergelegenheid. Ook zijn er kleedruimtes en douches aanwezig. 

 

Programma 9 oktober 2021:

09:00 uur                  zaal open. koffie en thee staan voor je klaar 

09:10 - 09:20 uur      inschrijven deelneemsters 10 en 15 km 

09:20 - 09:30 uur      inschrijven deelneemsters 5 km

09:45 uur                  welkomstspeech en kort getuigenis cliënte De Hoop

10:10  uur                 warming-up 

10:15 uur                  startsein deelneemsters 15 km

10:25 uur                  warming-up 

10:30 uur                  startsein deelneemsters 10 km

10:40 uur                  warming-up 

10:45 uur                  startsein deelnemers 5 km

11:00 - 12:15 uur      finish deelneemsters

11:15 – 12:30 uur     mogelijkheid om te douchen of om te kleden

12:00 uur                  prijsuitreiking en bekendmaking opbrengst

tot 13:00 uur            nagenieten met vers fruit en een heerlijke, gezonde smoothie naar keuze

 

 

Fruit en smoothie

Na afloop kun je nagenieten met vers fruit en een heerlijke, gezonde smoothie

Ja, ik doe mee!

Inschrijven

 

Parcours 
Tijdens het hardlopen kom je door de polders van Dordrecht. Je kunt kiezen uit een afstand van 5, 10 of 15 km.

 5 KM
Ben je net begonnen met hardlopen? Of heb je altijd al eens willen hardlopen, maar is het er nog niet echt van gekomen? Dan is dit je kans! Stel niet langer uit en ga deze leuke uitdaging aan. Super gezond voor jezelf én je steunt er kwetsbare vrouwen mee die graag een nieuwe start willen maken. Ren jij voor haar leven?!
Bekijk hier de 5 km route 

 

10 KM
Ervaren hardlopers zijn natuurlijk ook van harte welkom! Houd jij van snelheid, competitie en race jij graag recht op je doel af? Dan ben je bij ons hardloopevent op de juiste plek! De 10 km route is een mooi moment om je PR te verbeteren!
Bekijk hier de 10 route

 

15 KM
Is 5 of 10 km een eitje voor je? Houd jij van een flinke uitdaging? Schrijf je dan in voor de 15 km. Een afstand om je tanden in te zetten. Wellicht is het afzien, maar daarmee kan je wel een verschil maken de leven van kwetsbare vrouwen bij De Hoop en Terwille
Bekijk hier de 15 km route

Ja ik doe mee!

Inschrijven

 

Meer lezen:  

Sponsors zoeken voor kwetsbare vrouwen

We wandelen voor vrouwen dakloos zijn, vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen ontvangen hulp bij De Hoop en Terwille, bij projecten die afhankelijk zijn van giften.

Je houdt van gezellig wandelen en doet graag mee met een tocht voor het goede doel. Aarzel je om je in te schrijven omdat je er tegenop ziet om giften te vragen in je omgeving? Wees gerust, deze gedachte is herkenbaar voor veel deelneemsters. En zij kunnen je uit eigen ervaring vertellen dat het uiteindelijk reuze meevalt! Meestal is een appje in een paar app-groepen al genoeg om het gewensde bedrag van 50 euro op te halen. En veel sneller dan je denkt!  Daarnaast is het ontzettend leuk om te ontdekken dat vrienden en familie jou graag steunen.

Wat kan jou helpen?

  • Stuur een appje aan familie, vrienden of collega's. Als vijf mensen uit jouw netwerk 10 euro geven ben je er al!
  • Het kan helpen om iets in ruil te geven. Verkoop bijvoorbeeld taarten of doe een klusje voor de ander.
  •  Het helpt om te bedenken dat je de gift niet voor jezelf vraagt, maar voor vrouwen die hard hulp nodig hebben.
  • Wij helpen je graag op weg met deze tips!

Ga de uitdaging en schrijf je in: Ladiesrun Dordrecht

 Lees meer

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!