€ 10 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Nog 3 maanden te gaan Startdatum: 31-10-2020
0% Start Finish
€ 0
€ 7.500

Herfstwandeling Appelscha  

Op 31 oktober gaan we genieten van mooie herfstkleuren in de omgeving van Appelscha (op de grens van Friesland en Drenthe). De herfstwandeling voert je door het Drents-Friese Wold, een prachtige, bosrijke omgeving met hoge zandgronden.

Er worden twee mooie routes voor je uitgezet. Kies uit een afstand van 10 of 20 kilometer. We starten de dag bij restaurant ’t Scha.

Met elkaar komen we in beweging voor kwetsbare vrouwen. Naast de wandeling kun je genieten van een heerlijke lunch! 

Maak je vriendinnen, kennissen, zussen of wandelmaatjes enthousiast om mee te lopen, en schrijf je in voor deze mooie tocht. Samen staan we sterk!

Deze tocht voldoet aan de corona-maatregelen

We houden voldoende afstand, letten goed op de hygiëne en starten in kleine groepen met verschillende starttijden. Bovendien zijn een aantal programmaonderdelen die normaal gesproken gezamelijk plaatsvinden, dit jaar digitaal. Bijvoorbeeld met een digitaal voorproefje, filmpjes of podcasts. Lees hoe we rekening houden met de regelgeving van de overheid.

Samen starten? Schrijf je in als team!

LET OP: Vanwege de maatregelen m.b.t. het corona-virus verdelen we alle deelnemers in kleine startgroepen. Wil je samen starten met één of meerdere personen? Schrijf je dan in als team! 

 Lees meer:

09/08/202020:32 uur
€ 10

Salomien

Aan: Je bent mooi zoals je bent

Adres:

Het start- en eindpunt van de tocht is restaurant ‘t Scha, aan de Boerestreek 17, 8426 BM in Appelscha. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig.

Zorg je dat je op tijd aanwezig bent?

 

Programma  (onder voorbehoud)

Starten | 08.30 uur

We starten gefaseerd en in kleine groepen. Zo is er genoeg ruimte tussen de deelnemers. De startmomenten vinden plaats vanaf 8.30 uur (tot ongeveer 10.30 uur) en zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Een week voor de tocht hoor je hoe laat je precies aanwezig moet zijn tussen 8.30 en 10.30 uur.

Samen starten? Schrijf je in als team!

LET OP: Vanwege de maatregelen m.b.t. het corona-virus verdelen we alle deelnemers in kleine startgroepen. Wil je tegelijkertijd starten met één of meerdere personen? Schrijf je dan in als team!

Digitaal programma

Onderweg kun je op bepaalde punten het digitale programma volgen, met een indrukkende getuigenis van één van de vrouwen uit de projecten waar wij voor lopen. Dit kun je het beste volgen met je smartphone en een setje oordopjes, dus vergeet deze niet mee te nemen!

 

Lunch

Na de wandeling wordt een heerlijke lunch uitgedeeld. Ook krijg je als dank een goodybag mee naar huis!

 

 

 Lees meer:

De herfstwandeling gaat door het bosrijke gebied rondom Appelscha. Het Friese dorp Appelscha ligt centraal gelegen op de grens van Zuidwest Drenthe en Zuidoost Friesland.  


Drents-Friese Wold
De wandeling voert door het Drents-Friese Wold, een prachtige bosrijke omgeving met hoge zandgronden. Het Nationaal Park Drents-Friese Wold is één van de grootste natuurgebieden van Nederland. In het jaar 2000 werd ruim 6.000 hectare bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden aangewezen als Nationaal Park. Het Drents-Friese Wold behoort tot de mooiste en belangrijkste natuurgebieden van Europa  en is daarom aangewezen als Natura2000 gebied.

Een deel van de wandeling is onverhard dus trek goede wandelschoenen aan en neem droge sokken mee!

Kom ook genieten van de natuur, de rust en de ruimte die het Drents-Friese Wold te bieden heeft en schrijf je in voor deze afwisselende wandeling!

 

 Lees meer:

Sponsors zoeken voor kwetsbare vrouwen

Je houdt van gezellig wandelen en doet graag mee met een tocht voor het goede doel. Toch aarzel je om je in te schrijven. Je ziet er tegenop om giften te vragen in je omgeving en bent bang dat je het gewenste bedrag van 50 euro niet gaat halen. Wees gerust, deze gedachte is herkenbaar voor veel deelneemsters. Gelukkig kunnen we je – ook uit hun ervaring – vertellen dat het uiteindelijk reuze meevalt.

Wat kan jou helpen?

  • Stuur een appje aan familie, vrienden of collega's. Als vijf mensen uit jouw netwerk 10 euro geven ben je er al!
  • Het kan helpen om iets in ruil te geven. Verkoop bijvoorbeeld taarten of doe een klusje voor de ander.
  • Het helpt om te bedenken dat je de gift niet voor jezelf vraagt, maar voor vrouwen die hard hulp nodig hebben.
  • Wij helpen je graag op weg met deze tips!

We wandelen voor vrouwen dakloos zijn, vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen ontvangen hulp bij De Hoop en Terwille, bij projecten die afhankelijk zijn van giften.

Kom ook in beweging!
Schrijf je in via deze link:

Inschrijven herfstwandeling Appelscha

 

 Lees meer:

 

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!