€ 6.759 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Nog 11 dagen te gaan Startdatum: 31-10-2020
54% Start Finish
€ 0
€ 12.500

Herfstwandeling Appelscha  

 

Deze week zijn de landelijke coronamaatregelen aangescherpt en zijn alle evenementen verboden. De tocht kan in de huidige vorm niet verantwoord doorgaan en dat vinden we heel erg jammer. Gelukkig hebben we wel een alternatief plan bedacht: de Thuiseditie

Met de Thuiseditie maken we ons alsnog sterk voor vrouwen in nood! Op deze manier wandelen we tegelijkertijd, ook al zijn we niet op dezelfde locatie.

meer informatie over de thuiseditie.

 

 Lees meer:

19/10/202023:12 uur
€ 20

Anoniem

Aan: Lopen delen en geven Omdat ik in jou geloof
19/10/202023:11 uur
€ 25

Anja

Aan: Ik Geloof dat je met Liefde, Hoop kan geven voor je naaste. Super dat je dit doet lieve zus! Mooi om ook in Groningen voor en met de Hoop te wandelen! 🥰
19/10/202023:04 uur
€ 5

Marjan

Aan: Lopen delen en geven
19/10/202021:09 uur
€ 10

Michel

Aan: Vrouwen lopen voor vrouwen
19/10/202016:19 uur
€ 10

Anoniem

Aan: Vrouwen lopen voor vrouwen

Sponsors zoeken voor kwetsbare vrouwen

Je houdt van gezellig wandelen en doet graag mee met een tocht voor het goede doel. Toch aarzel je om je in te schrijven. Je ziet er tegenop om giften te vragen in je omgeving en bent bang dat je het gewenste bedrag van 50 euro niet gaat halen. Wees gerust, deze gedachte is herkenbaar voor veel deelneemsters. Gelukkig kunnen we je – ook uit hun ervaring – vertellen dat het uiteindelijk reuze meevalt.

Wat kan jou helpen?

  • Stuur een appje aan familie, vrienden of collega's. Als vijf mensen uit jouw netwerk 10 euro geven ben je er al!
  • Het kan helpen om iets in ruil te geven. Verkoop bijvoorbeeld taarten of doe een klusje voor de ander.
  • Het helpt om te bedenken dat je de gift niet voor jezelf vraagt, maar voor vrouwen die hard hulp nodig hebben.
  • Wij helpen je graag op weg met deze tips!

We wandelen voor vrouwen dakloos zijn, vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen ontvangen hulp bij De Hoop en Terwille, bij projecten die afhankelijk zijn van giften.

 

 Lees meer:

 

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!