€ 315 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Ongeveer 2 maanden te gaan Startdatum: 12-10-2019
4% Start Finish
€ 0
€ 7.500

Op 12 oktober wordt opnieuw een editie van Vrouwen lopen voor Vrouwen gehouden in het Noorden van het land. We proberen ieder jaar een andere mooie omgeving uit te zoeken, dat is ook deze keer weer gelukt! Wandel jij ook mee door het mooie Friese landschap rondom Appelscha, tijdens de herfstwandeling op 12 oktober?

10 of 20 km
We gaan twee mooie routes voor je uitzetten. Je kunt kiezen uit een afstand van 10 of 20 kilometer. Wandel ook over lanen en bospaadjes door Nationaal Park het Drents-Friese Wold! 

Restaurant ’t Scha in Appelscha, is het vertrek- en eindpunt van deze tocht. Na afloop van de wandeling kun je op deze locatie lekker bijkomen, bijpraten en genieten van een uitgebreide lunch. 

Samen een hart voor kwetsbare vrouwen
Met elkaar gaan we verschil maken door in beweging te komen voor kwetsbare vrouwen die geholpen worden bij Terwille en De Hoop. Voordat de wandeling van start gaat zal een ex-prostituee haar indrukwekkende levensverhaal vertellen. 

Walk & Talk
Tijdens de herfstwandeling mag je genieten van alle geuren en kleuren om je heen. Je krijgt een aantal inspirerende vragen mee die passen bij aandacht voor de wereld (mens en natuur) om je heen. Als je het leuk vindt, kun je hierover met je medewandelaars in gesprek!

Leuk als je erbij bent op 12 oktober! Save the date.
En schrijf je in voor deze mooie tocht: 

Inschrijven Herfstwandeling Appelscha

Lees meer:

20/08/201919:24 uur
€ 15

aleida

Aan: Powergirls
14/08/201912:55 uur
€ 15

Alieke

Aan: Alieke Poortinga
09/08/201913:48 uur
€ 15

Griet

Aan: Power vrouwen
08/08/201906:06 uur
€ 15

Jolanda

Aan: Jolanda Dijkema
29/07/201918:07 uur
€ 50

KJ en Ann

Aan: Lopen voor vrijheid 💪🏻 Zet ‘m op!

Locatie
Het start- en eindpunt van de tocht is bij Restaurant ‘t Scha, aan de Boerestreek 17, 8426 BM in Appelscha. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig. Zorg je dat je uiterlijk 8:30 uur aanwezig bent?

Programma
(nog even onder voorbehoud)

8:00 - 8:30 uur: Zaal open 
Ontvangst deelneemsters 20 kilometer. Koffie en thee staat voor je klaar.

8:30 uur: Ochtendprogramma 
Welkomstwoord, enkele mededelingen en een interview met een ervaringsdeskundige, zodat je weet voor wie je in beweging komt.  

                 

 

 

 

 

 

 


8:45 uur: Start wandeling 20 km

Geniet van de 10 of 20 km wandeltocht door de bosrijke omgeving van Appelscha!

9:00-9:30:  Zaal open 
Ontvangst deelneemsters 10 kilometer. Koffie en thee staat voor je klaar.

9:30 uur: Ochtendprogramma 
Welkomstwoord, enkele mededelingen en een interview met een ervaringsdeskundige, zodat je weet voor wie je in beweging komt.  

9:45 uur: Start wandeling 10 km
Geniet van de 10 of 20 km wandeltocht door de bosrijke omgeving van Appelscha!

13:00 - 14:00 uur: lunch
Na de wandeling kun je voldaan bijkomen onder het genot van een uitgebreide lunch

14:15 uur: Afsluiting
Met bekendmaking totaalopbrengst. Als dank voor je inzet krijg je een goodiebag mee naar huis.

Schrijf je in voor deze mooie dag!

Inschrijven Herfstwandeling Appelscha

Lees meer:

De herfstwandeling gaat door het bosrijke gebied rondom Appelscha. Het Friese dorp Appelscha ligt centraal gelegen op de grens van Zuidwest Drenthe en Zuidoost Friesland.  

Natuurgebieden 
Er zijn veel mooie natuurgebieden in Friesland, maar als je van prachtig bosgebied houdt, dan moet je zeker in de regio rondom Appelscha zijn. Het Friese Landschap in het zuidoosten van de provincie bestaat voor een groot gedeelte uit natuurgebieden met bos, maar ook met mooie zandgronden, zoals de Kale Duinen. Ook zijn er twee officiële Nationale Parken: het Drents-Friese Wold en het Fochteloërveen. Allebei prachtige natuurgebieden waar het heerlijk wandelen is.

Drents-Friese Wold
De wandeling van 10 of 20 kilometer voert met name door het Drents-Friese Wold, een prachtige bosrijke omgeving met hoge zandgronden. Het Nationaal Park Drents-Friese Wold is één van de grootste natuurgebieden van Nederland. In het jaar 2000 werd ruim 6.000 hectare bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden aangewezen als Nationaal Park. Het Drents-Friese Wold behoort tot de mooiste en belangrijkste natuurgebieden van Europa  en is daarom aangewezen als Natura2000 gebied. Lees meer op: https://www.nationaalpark-drents-friese-wold.nl/

Een deel van de wandeling is onverhard dus trek goede wandelschoenen aan en neem droge sokken mee!

Kom ook in beweging!
Kom ook genieten van de natuur, de rust en de ruimte die het Drents-Friese Wold te bieden heeft! Ontdek en ervaar het zelf op 12 oktober en schrijf je in voor deze afwisselende wandeling:

Inschrijven Herfstwandeling Appelscha

Lees meer:

Omdat we de giften volledig aan de projecten willen besteden, dragen we de kosten voor de wandeltochten met elkaar. Hiervoor vragen we je € 20 aan inschrijfkosten. Wat krijg je voor dit bedrag?

  • Een super leuke en gezellige dag
  • Een goed georganiseerde wandeltocht: gratis parkeren en een mooie route
  • Na afloop staat er een heerlijke en uitgebreide lunch voor je klaar bij Restaurant 't Scha.
  • Een heel goed gevoel. Want dankzij jouw sportieve prestatie kunnen we kwetsbare vrouwen helpen een nieuwe start te maken
  • Een indrukwekkend levensverhaal van één van onze cliënten, zodat je weet voor wie je in beweging bent gekomen

Inschrijven als team of individu
Het inschrijfgeld betaal je direct bij je digitale inschrijving. Na betaling is je inschrijving definitief.
Je kunt kiezen of je individueel of in teamverband wilt deelnemen aan een wandeltocht. Ga jij voor heerlijk alleen of gezellig met een team?

Geld ophalen voor het goede doel
Tijdens de Herfstwandeling in Appelscha ga je de uitdaging aan om 10 of 20 kilometer te wandelen. Een tweede uitdaging is het inzamelen van giften. We wandelen voor vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille.
Meer informatie

 

Iedere deelneemster haalt vóór de start van de wandeltocht een giftbedrag op van minimaal € 50 voor De Hoop en Terwille. Voor sommige vrouwen is het ophalen van sponsorgeld een drempel om mee te doen. Wij kunnen je uit ervaring vertellen dat het echt reuze meevalt. Als er bijvoorbeeld vijf mensen in je vriendenkring je een donatie geven van € 10, dan ben je er al! Maar we gaan natuurlijk voor meer dan € 50. Want hoe meer geld we met elkaar ophalen, hoe meer kwetsbare vrouwen in nood we kunnen helpen! 

Ideeën nodig? Wij helpen je graag op weg met deze tips!

Kom ook in beweging!
Doe ook mee met de Herfstwandeling Appelscha en schrijf je in via deze link:

Inschrijven Herfstwandeling Appelscha

Lees meer:

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!