Wat een mooie wandeling in het rivierengebied van Boven-Hardinxveld. Een prachtige en afwisselende route langs de Merwede, weilanden en dwars door het natuurgebied Avelingen.

De wandeling is ongeveer 10 km en start in Boven-Hardinxveld.

Schrijf je in voor deze tocht!

Let op: er kunnen maximaal 30 deelnemers aan deze tocht meedoen.

 

Genieten van de natuur én een welverdiende lunch.

Geniet van een heerlijk dagje uit. Lekker buiten in beweging zijn en al het moois ontdekken wat groeit en bloeit in dit  jaargetijde. Tijdens de tocht kun je genieten van het boerenleven, de lunch wordt verzorgt op een boerderij in de buurt van Schelluinen. 

Kom ook in beweging!

Wandel je ook mee? Je bent van harte welkom! Gun jezelf deze mooie dag en wandel gezellig samen met je vriendinnen, zussen, buurvrouw of wandelmaatjes!

Inschrijfgeld: €20,-  (Voor de tocht) Lees meer.
Sponsorgeld: minimaal €50,- (voor vrouwen die geholpen worden bij De Hoop en Terwille) Lees meer. 

 

Ik wil mij inschrijven

 

Deze tocht voldoet aan de corona-maatregelen

We hopen van harte dat de tocht ‘gewoon’ door kan gaan. Natuurlijk houden we rekening met de dan geldende maatregelen vanuit de overheid. Dat betekent dat we voorbereid zijn op verschillende scenario’s.

Samen starten? Schrijf je in als team!

LET OP: Vanwege maatregelen m.b.t. het corona-virus bestaat de mogelijkheid dat we de deelnemers verdelen in kleine startgroepen. Wil je samen starten met één of meerdere personen? Schrijf je dan in als team! 

Lees hoe we rekening houden met de regelgeving van de overheid.

 

Lees meer over de tocht in Hardinxveld

19/07/202113:28 uur
€ 15

Anoniem

Aan: In beweging voor vrouwen in nood!
15/07/202121:39 uur
€ 250

Anoniem

30/06/202121:53 uur
€ 25

Arja

Aan: In beweging voor vrouwen in nood! Roos, heel veel zegen toegewenst in het bewogen zijn met de ander. God zal je er voor belonen! Liefs Arja
23/06/202122:36 uur
€ 50

Anoniem

Aan: In beweging voor vrouwen in nood!
22/06/202122:30 uur
€ 10

Danielle

Aan: In beweging voor vrouwen in nood!

Locatie:

De startlocatie is: "het kerkcentrum" Paulus Potter straat 20, Boven-Hardinxveld. 

Programma
Dit programma is o.v.b. van de coronamaatregels die gelden op het moment van de tocht. 

Van te voren

Luisteren en lezen | In de week voor de tocht ontvang je een Voorproefje in je e-mailbox, met jouw starttijd, tips en inspiratie! Hierin kun je ook kijken naar het aangrijpende verhaal van Wilma, één van de vrouwen waarvoor je loopt. Ontdek hoe belangrijk jouw steun is voor haar!


Zoek sponsors voor het goede doel | Vaak heb je het bedrag van 50 euro al binnen na 1 appjes naar vrienden en familie. Bekijk nog meer tips.


Leg je outfit klaar | de dresscode is natuurlijk ROZE :-)

Zaterdag 19 juni

De tocht start in Boven-Hardinxveld en halverwege de route kun je genieten van het boerenleven; de lunch wordt verzorgt op een boerderij in de buurt van Schelluinen. Daarna loop je de route verder voor de tweede helft. 


Deel je ervaringen! | Deel jouw foto’s en filmpjes van je tocht op Facebook en Instagram! Bekijk hier de tips.
Bekijk de foto's | Na de tocht sturen we je een leuke terugblikemail met het fotoalbum van deze mooie dag. Hierin wordt ook de opbrengst van de tocht bekend gemaakt. Dankzij onze sponsors wint degene die het meeste sponsorgeld heeft opgehaald een mooie prijs! 

 

 

Ja, ik wil meedoen!

 

Lees meer over de tocht in Hardinxveld

De route in Hardinxveld is een mooie en afwisselende route.

De Avelingen is een Nederlands natuurgebied tussen Gorinchem en Boven Hardinxveld van ongeveer 100 ha. Het gebied ligt ingeklemd tussen de Boven Merwede en het Kanaal van Steenenhoek. Het industrieterrein dat aan dit kanaal is ontstaan, heet ook "De Avelingen" Door de getijdenbeweging is hier een natuurgebied ontstaan met riet- en hooilanden, grienden en open water. 

Natuurgebied Avelingen

Ja, ik wil meedoen! 

Lees meer over de tocht in Hardinxveld

Sponsors zoeken voor kwetsbare vrouwen

We wandelen voor vrouwen dakloos zijn, vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen ontvangen hulp bij De Hoop en Terwille, bij projecten die afhankelijk zijn van giften.

Je houdt van gezellig wandelen en doet graag mee met een tocht voor het goede doel. Aarzel je om je in te schrijven omdat je er tegenop ziet om giften te vragen in je omgeving? Wees gerust, deze gedachte is herkenbaar voor veel deelneemsters. En zij kunnen je uit eigen ervaring vertellen dat het uiteindelijk reuze meevalt! Meestal is een appje in een paar app-groepen al genoeg om het gewensde bedrag van 50 euro op te halen. En veel sneller dan je denkt!  Daarnaast is het ontzettend leuk om te ontdekken dat vrienden en familie jou graag steunen.

Wat kan jou helpen?

  • Stuur een appje aan familie, vrienden of collega's. Als vijf mensen uit jouw netwerk 10 euro geven ben je er al!
  • Het kan helpen om iets in ruil te geven. Verkoop bijvoorbeeld taarten of doe een klusje voor de ander.
  • Het helpt om te bedenken dat je de gift niet voor jezelf vraagt, maar voor vrouwen die hard hulp nodig hebben.
  • Wij helpen je graag op weg met deze tips!

 

Ja, ik doe mee

Lees meer over de tocht in Hardinxveld

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!