€ 131 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Nog 2 maanden te gaan Startdatum: 25-05-2019
1% Start Finish
€ 0
€ 10.000

Op 25 mei maken we samen met Lansigt accountants en belastingadviseurs voor het eerst een wandeling in het Groene HART! We starten vanaf het kantoor van Lansigt in Alphen aan den Rijn en gaan de prachtige, groene omgeving verkennen. En dit alles omdat we een HART hebben voor kwetsbare vrouwen! Loop jij met ons mee?

10 of 15 km
Je kunt kiezen uit twee afstanden: 10 of 15 kilometer. Voor welke uitdaging ga jij? Na afloop van de wandeling kun je voldaan bijkomen en genieten van een heerlijke lunch!

HARTelijk dank Lansigt!
De tocht wordt georganiseerd door onze sponsor Lansigt, een accountantskantoor met 150 medewerkers en vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda en Ridderkerk. Met elkaar gaan we verschil maken door in beweging te komen voor kwetsbare vrouwen die geholpen worden bij De Hoop en Terwille.


Kom ook in beweging!

Wandel je ook mee op zaterdag 25 mei? Je bent van harte welkom! Gun jezelf deze mooie dag en wandel gezellig samen met je vriendinnen, zussen, buurvrouw of wandelmaatjes! Laat je HART spreken en doe mee op 25 mei!

Ontvangst voor 15 km is om 09.30 uur, ontvangst voor 10 km is om 10.30 uur.

Schrijf je in:

Inschrijven Groene Hart wandeling met Lansigt


Lees meer:

 

19/03/201919:24 uur
€ 50

Jeannette

Aan: Dochter van Eva
14/03/201910:41 uur
€ 50

Eline

Aan: Lopen voor Hoop!
13/03/201914:41 uur
€ 6

Mirjam

Aan: Hopeful and joyful Heel veel succes mama!💖💝kusjes Suus
13/03/201906:32 uur
€ 10

Angelique

Aan: Hopeful and joyful
12/03/201922:17 uur
€ 15

Mirjam

Aan: Hopeful and joyful

Locatie
Het start- en eindpunt van de tocht is bij Lansigt Accountants, aan de Herenweg 113, 2402 ND in Alphen aan den Rijn. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig. 

Programma
Zodra er meer bekend is plaatsen we het programma op de site.

Schrijf je in voor deze mooie dag!: 

Inschrijven Groene Hart wandeling met Lansigt


Lees meer:

 

 

Zodra er meer bekend is over het wandelgebied dan plaatsen we het op de site.

Schrijf je in voor deze mooie dag!: 

Inschrijven Groene Hart wandeling met Lansigt


Lees meer:


 

Omdat we de giften volledig aan de projecten willen besteden, dragen we de kosten voor de wandeltochten met elkaar. Hiervoor vragen we je € 20 aan inschrijfkosten. Wat krijg je voor dit bedrag?

  • Een super leuke en gezellige dag
  • Een goed georganiseerde wandeltocht: gratis parkeren, een mooie route
  • Na afloop staat er een heerlijke high tea voor je klaar.
  • Een heel goed gevoel. Want dankzij jouw sportieve prestatie kunnen we kwetsbare vrouwen helpen een nieuwe start te maken
  • Een indrukwekkend levensverhaal van één van onze cliënten, zodat je weet voor wie je in beweging bent gekomen
  • Als dank voor jouw inzet krijg je een bedankje mee naar huis.


Inschrijven als team of individu

Het inschrijfgeld betaal je direct bij je digitale inschrijving. Na betaling is je inschrijving definitief.
Je kunt kiezen of je individueel of in teamverband wilt deelnemen aan een wandeltocht. Ga jij voor heerlijk alleen of gezellig met een team?


Geld ophalen voor het goede doel
Tijdens de Groene Hart wandeling met Lansigt ga je de uitdaging aan om 10 of 15 kilometer te wandelen. Een tweede uitdaging is het inzamelen van giften. We wandelen voor vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Meer informatie

 

Iedere deelneemster haalt vóór de start van de wandeltocht een giftbedrag op van minimaal € 50 voor De Hoop en Terwille. Voor sommige vrouwen is het ophalen van sponsorgeld een drempel om mee te doen. Wij kunnen je uit ervaring vertellen dat het echt reuze meevalt. Als er bijvoorbeeld vijf mensen in je vriendenkring je een donatie geven van € 10, dan ben je er al! Maar we gaan natuurlijk voor meer dan € 50. Want hoe meer geld we met elkaar ophalen, hoe meer kwetsbare vrouwen in nood we kunnen helpen! 

Ideeën nodig? Wij helpen je graag op weg met deze tips!


Kom ook in beweging!

Doe ook mee met de Groene Hart wandeling met Lansigt en schrijf je in via deze link:

Inschrijven Groene Hart wandeling met Lansigt


Lees meer:

 

 

 

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!