€ 0 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Nog 3 maanden te gaan Startdatum: 18-04-2020
0% Start Finish
€ 0
€ 15.000

Zaterdag 18 april wordt de eerste Vrouwen lopen voor Vrouwen tocht van 2020 gehouden! En wel bij De Hoop in Dordrecht. De route wordt heel anders dan voorgaande jaren, want we gaan de prachtige Dordtse Biesbosch verkennen! Je kunt kiezen uit twee afstanden: 12of 23 kilometer. Voor welke uitdaging ga jij?! 

I'll carry you
Het thema van de wandeltocht is I'll carry you. We sluiten hierbij aan bij het thema van de Ladiesnight op 30 januari met Marije van den Berg en Elise Mannah. Een thema wat ook héél goed past bij deze wandeling. We komen mét elkaar in beweging voor al die kwetsbare vrouwen om hen te laten ervaren dat ze gedragen worden door God! 

High tea
Voordat we lekker aan de wandel gaan luisteren we met elkaar eerst naar een indrukwekkend getuigenis van een vrouw die hulp heeft gehad bij De Hoop. Vervolgens kun je in eigen tempo de route lopen en genieten van de Biesbosch. Na afloop kun je voldaan bijkomen en nagenieten tijdens een heerlijke high tea. Klinkt goed toch?!

Kom ook in beweging!
Wandel je ook mee op zaterdag 18 april? Je bent van harte welkom! Gun jezelf deze mooie dag en wandel gezellig samen met je vriendinnen, zussen, buurvrouw of wandelmaatjes! Tip: ken je iemand die veel lasten te dragen heeft en wel een ontspannen dagje uit kan gebruiken? Nodig haar dan ook uit om met je mee te lopen! I'll carry you!

Schrijf je in via deze link:

Inschrijven wandeltocht Dordrecht


Lees meer:

 

Locatie
Het start- en eindpunt van de tocht is op Dorp De Hoop, aan de Provincialeweg 70 in Dordrecht. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig. Zorg je dat je uiterlijk 9:00 uur aanwezig bent?

Programma  (nog onder voorbehoud)

8:45 uur              Zaal open, inloop met koffie / thee
9:00 uur              Ontvangst deelneemsters. 
9:15 uur              Ochtendprogramma met het thema I'll carry you,
                               en een indrukwekkend getuigenis van een oud-cliënte van De Hoop en een warming up.

10:00 uur            Start wandeling van 12 of 23 km
                               Tijdens de route zijn er een paar tussenstops waarbij je koffie, thee en fruit kunt krijgen. 

De 12 km deelneemsters kunnen tussen 12:00 en 13.00 finishen bij de startlocatie. Er staat een heerlijke high tea voor je klaar.

De wandelaars van de 23 km route verwachten we tussen 14:00 en 15:00 weer terug bij de startlocatie. Ook voor jullie staat er een heerlijke high tea klaar.   

Als je naar huis gaat ontvang je een leuk presentje als dank voor je inzet. 

Kom ook in beweging!
Schrijf je in via deze link:

Inschrijven wandeltocht Dordrecht


Lees meer:

 

Nationaal Park de Biesbosch is geen bos, maar een prachtig polderlandschap wat vorig jaar helemaal is vernieuwd. Wandelen door De Biesbosch is een belevenis! Draag stevige schoenen want de tocht gaat deels door de grienden en over onverharde paden. Vergeet vooral je verrekijker en camera niet mee te nemen: in de Biesbosch valt namelijk altijd iets moois te spotten.


De 23 km route:
We starten op Dorp De Hoop, de plek waar veel cliënten van De Hoop knokken voor een nieuw leven. Vervolgens wandelen we richting het Eiland van Dordrecht met uitzicht op de Louisa- en Cannemanspolder. Het is een groen en waterrijk gebied. Zo passeren we onder andere het Zeehondengat, de Elzen en de Tongplaat. Via de Nieuwe Biesbosch lopen we vervolgens weer terug richting het startpunt.

De 12 km route:
We starten op Dorp De Hoop, de plek waar veel cliënten van De Hoop knokken voor een nieuw leven. vervolgens lopen we door de polders van Dordrecht. Via de Nieuwe Biesbosch en de Kop van 't Land lopen we vervolgens weer terug richting het startpunt.

Wandel mee!
Kom het met eigen ogen zien op 18 april! Schrijf je in voor deze mooie tocht via deze link:

Inschrijven wandeltocht Dordrecht


Lees meer:

 

 

 

Omdat we de giften volledig aan de projecten willen besteden, dragen we de kosten voor de wandeltochten met elkaar. Hiervoor vragen we je € 20 aan inschrijfkosten. Wat krijg je voor dit bedrag?

  • Een super leuke en gezellige dag!
  • Een goed georganiseerde wandeltocht: gratis parkeren, een mooie route.
  • Na afloop van de wandeltocht staat er een heerlijke high tea voor je klaar.
  • Een heel goed gevoel. Want dankzij jouw sportieve prestatie kunnen we kwetsbare vrouwen helpen een nieuwe start te maken.
  • Een indrukwekkend levensverhaal van één van onze cliënten, zodat je weet voor wie je in beweging bent gekomen
  • Als dank voor jouw inzet krijg je een bedankje mee naar huis.


Inschrijven als team of individu

Het inschrijfgeld betaal je direct bij je digitale inschrijving. Na betaling is je inschrijving definitief.
Je kunt kiezen of je individueel of in teamverband wilt deelnemen aan een wandeltocht. Ga jij voor heerlijk alleen of gezellig met een team?


Geld ophalen voor het goede doel
Tijdens de Biesboschwandeling Dordtse ga je de uitdaging aan om 10 of 23 kilometer te wandelen. Een tweede uitdaging is het inzamelen van giften. We wandelen voor vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Meer informatie

Iedere deelneemster haalt vóór de start van de wandeltocht een giftbedrag op van minimaal € 50 voor De Hoop en Terwille. Voor sommige vrouwen is het ophalen van sponsorgeld een drempel om mee te doen. Wij kunnen je uit ervaring vertellen dat het echt reuze meevalt. Als er bijvoorbeeld vijf mensen in je vriendenkring je een donatie geven van € 10, dan ben je er al! Maar we gaan natuurlijk voor meer dan € 50. Want hoe meer geld we met elkaar ophalen, hoe meer kwetsbare vrouwen in nood we kunnen helpen! Ideeën nodig? Wij helpen je graag op weg met deze tips!

Kom ook in beweging!
Schrijf je in via deze link:

Inschrijven wandeltocht Dordrecht


Lees meer:

 

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!