€ 3.362 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Ongeveer 2 maanden te gaan Startdatum: 18-04-2020
22% Start Finish
€ 0
€ 15.000

Op zaterdag 18 april wandel je dwars door de Nieuwe Dordtse Biesbosch. Terwijl de vogels volop fluiten en de natuur langzaam tot bloei komt, is de eerste wandeltocht van 2020 door dit prachtige (en vaak onontdekt!) natuurgebied.

Met jouw deelname maak je een groot verschil voor kwetsbare vrouwen. Je kunt kiezen uit twee afstanden: 12 of 23 kilometer. Voor welke uitdaging ga jij? Inschrijven voor deze wandeltocht.

Weidse uitzichten en high tea

Naast de 12 km hebben we dit jaar een tocht om je tanden in te zetten: de 23 km (zo'n 5 uur wandelen!). Kies wat bij jou past en geniet van de weidse uitzichten in de Nieuwe Dordste Biesbosch. Na afloop staat een heerlijke high tea voor je klaar. 

Kom ook in beweging!

Wandel je ook mee op zaterdag 18 april? Je bent van harte welkom! Gun jezelf deze mooie dag en wandel gezellig samen met je vriendinnen, zussen, buurvrouw of wandelmaatjes! 

Ik wil mij inschrijven

Lees meer:

I'll carry you

Met deze tocht halen we geld op voor kwetsbare vrouwen. Bijvoorbeeld vrouwen die dakloos zijn, verslaafd of uit de prostitutie willen stappen. Ons jaarthema is I'll carry you. We sluiten hiermee aan bij de Ladiesnight van januari. We komen mét elkaar in beweging voor al die kwetsbare vrouwen om hen te laten ervaren dat ze gedragen worden door God! Tip: ken je iemand die veel lasten te dragen heeft en wel een ontspannen dagje uit kan gebruiken? Nodig haar dan ook uit om met je mee te lopen! I'll carry you! 

28/02/202014:08 uur
€ 10

Anoniem

Aan: Hoop!
28/02/202011:30 uur
€ 15

Anoniem

Aan: Bestuurssecretariaat De Hoop Heel veel succes en plezier. En dank ook voor jullie vrolijkheid en inzet en al het inpakpapier.... :-)
28/02/202009:43 uur
€ 15

Aline

Aan: Lopen voor vrouwen door vrouwen Jannineeee! Je kunt het!! Een euro voor iedere kilometer... :-)
27/02/202023:04 uur
€ 10

Heleen

Aan: Lopen voor vrouwen door vrouwen Heel veel succes
27/02/202022:41 uur
€ 25

Jannine

Aan: Lopen voor vrouwen door vrouwen

Locatie

Het start- en eindpunt van de tocht is op Dorp De Hoop, aan de Provincialeweg 70 in Dordrecht. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig. Zorg je dat je uiterlijk 8:45 uur aanwezig bent?

Programma  (nog onder voorbehoud)

8:30 uur              Inschrijven, koffie / thee
9:00 uur              Start programma met warming up en een indrukwekkend getuigenis van een oud-cliënte van De Hoop.
9:30 uur            Start wandeling van 12 of 23 km
                          Tijdens de route zijn er één of twee tussenstops (afhankelijk van de je route) waarbij je koffie, thee en fruit kunt krijgen. 

Na afloop staat een heerlijke high tea klaar. 

Ik wil mij inschrijven!

 

Inschrijfgeld

Bij jouw aanmelding betaal je online het inschrijfgeld van 20 euro. We willen graag dat er zoveel mogelijk geld naar de hulp aan kwetsbare vrouwen gaat. Daarom worden de onkosten van de wandeltocht helemaal betaald met het inschrijfgeld. 

Wat krijg je voor jouw inschrijving?

 - Een gezellig dagje uit waarbij je de organisatie volledig uit handen kan geven
- Gratis parkeren en een mooie route
- Een heerlijke high tea na afloop van de wandeltocht
- Een indrukwekkend levensverhaal van één van onze cliënten
- Een goodiebag als bedankje

Lees meer:

 

Nationaal Park de Nieuwe Dordtse Biesbosch een prachtig polderlandschap wat vorig jaar helemaal is vernieuwd. Wandelen door De Nieuwe Biesbosch is een belevenis! Draag stevige schoenen want de tocht gaat deels door modderige paden. Vergeet vooral je verrekijker en camera niet mee te nemen: in de NIeuwe Dordtse Biesbosch valt namelijk altijd iets moois te spotten.


De 23 km route:
We starten op Dorp De Hoop, de plek waar veel cliënten van De Hoop knokken voor een nieuw leven. Vervolgens wandelen we richting het Eiland van Dordrecht met uitzicht op de Louisa- en Cannemanspolder. Het is een groen en waterrijk gebied. Zo passeren we onder andere het Zeehondengat, de Elzen en de Tongplaat. Via de Nieuwe Biesbosch lopen we vervolgens weer terug richting het startpunt.

De 12 km route:
We starten op Dorp De Hoop, de plek waar veel cliënten van De Hoop knokken voor een nieuw leven. vervolgens lopen we door de polders van Dordrecht. Via de Nieuwe Biesbosch en de Kop van 't Land lopen we vervolgens weer terug richting het startpunt.

Wandel mee!
Kom het met eigen ogen zien op 18 april!
Ik wil mij inschrijven voor de wandeltocht Dordrecht

 

Lees meer:

 

 

Giften voor kwetsbare vrouwen

Je houdt van gezellig wandelen en doet graag mee met een tocht voor het goede doel. Toch aarzel je om je in te schrijven. Je ziet er tegenop om giften te vragen in je omgeving en bent bang dat je het gewenste bedrag van 50 euro niet gaat halen. Wees gerust, deze gedachte is herkenbaar voor veel deelneemsters. Gelukkig kunnen we je – ook uit hun ervaring – vertellen dat het uiteindelijk reuze meevalt.

Wat kan jou helpen?

  • Stuur een appje aan familie, vrienden of collega's. Als vijf mensen uit jouw netwerk 10 euro geven ben je er al!
  • Het kan helpen om iets in ruil te geven. Verkoop bijvoorbeeld taarten of doe een klusje voor de ander.
  • Het helpt om te bedenken dat je de gift niet voor jezelf vraagt, maar voor vrouwen die hard hulp nodig hebben.
  • Wij helpen je graag op weg met deze tips!

We wandelen voor vrouwen dakloos zijn, vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen ontvangen hulp bij De Hoop en Terwille, bij projecten die afhankelijk zijn van giften.

 


Ik wil mij inschrijven voor deze tocht!

Lees meer:

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!