Wandeltocht Dordrecht | Thuiseditie

Zaterdag 10 oktober kleurde Nederland op allerlei plekken roze en liepen jullie in je eigen omgeving voor kwetsbare vrouwen. Van Drenthe en het Bergse Bos tot bij Schoonhoven en Kinderdijk!  Ondertussen hebben we met de Thuiseditie een prachtig bedrag opgehaald. Top gedaan! 

Het was ontzettend leuk jullie berichtjes, routes op Strava, foto's en filmpjes te ontvangen. We hebben er een mooie compilatie van gemaakt. Proef de sfeer en bekijk deze aftermovie! Ook kun je op facebook het fotoalbum bekijken. Naar het fotoalbum. 

Mooie natuur en een goede sfeer!
Wat gaaf om te horen hoe jullie je tocht zaterdag hebben beleefd! Jullie liepen bijvoorbeeld in Drenthe, het Bergse Bos, Ridderkerk, bij Kinderdijk, het Arkelpad, Alblasserdam, Dordrecht, Woudrichem, rondom de Pannenhoef, Schoonhoven en de Drunense duinen. De één liep door de regen en de modder, de ander in het stralende zonnetje. Jullie genoten van de mooie natuur, oude stadjes én van lekkernijen uit een rugzak of bij een restaurant. Want genieten hoort natuurlijk bij een Vrouwen lopen voor Vrouwen-tocht! Lees hier een aantal reacties van deelnemers aan de Thuiseditie.

Dwars door de Nieuwe Dordtse Biesbosch
Op deze pagina kun je de routes van de 12 en 23 km bekijken die we eigenlijk hadden ingepland. Zo kun je op eigen gelegenheid genieten van dit mooie natuurgebied! Download de routes.

Winnaars
Rhodé haalde € 4434,- euro op en won daarmee de eerste prijs voor degene met de hoogste opbrengst! Zij wint een complete Makeover bij “Makeovers by Young”  Andere winnaars zijn Matthanja en Juliana, zij wonnen de tweede en derde prijs bij de hoogste opbrengst. Goed gedaan en gefeliciteerd!

Foto's en filmpjes
Het was ontzettend moeilijk om uit al jullie mooie, lieve en grappige inzendingen een aantal winaars te kiezen! Allereerst: iedereen hartelijk bedankt dat we zo met elkaar konden meeleven! De winnaars zijn: 
Trijnie en Cora - voor hun vrolijke finishfoto en leuke fillmpjes.
Team Cappuccino Café - voor hun grappige filmpje 'Wie heeft op mijn kop gepoept?'
Team Ladies' Circle, don't stop us now! – voor hun mooie reportage. Bekijk hun film.
Yvonne – voor haar mooie route in Strava in Engelse miles.

Goed gedaan allemaal! Dankzij onze sponsors kunnen we jullie allemaal een leuk prijsje toezenden: Makeover by Young, Albert Heijn, Joy & Fashion, Kippie Dordrecht en Simon Lévelt Dordrecht. 

Luister naar het verhaal van Renate
Heb je de podcast van Renate al gehoord? Haar getuigenis kun je terugluisteren op deze pagina: Podcast van Renate.

 

Bid mee
De situatie rondom het coronavirus heeft ernstige gevolgen voor de kwetsbare vrouwen waarvoor wij lopen. Bid je mee voor alle zorgmedewerkers en cliënten van De Hoop en Terwille in deze lastige tijd? Lees meer.

 

14/10/202022:03 uur
€ 10

Adrie

Aan: Ik loop mee en sponsor mee
14/10/202021:56 uur
€ 10

Willie

Aan: Zorg dragen voor elkaar!
14/10/202016:30 uur
€ 100

Simon

Aan: Wandelen voor anderen De rest is al via Col gestort
12/10/202018:54 uur
€ 10

Anoniem

Aan: Help je mee?
12/10/202011:04 uur
€ 25

Henk en Ria

Aan: Happy Feet

Sponsors zoeken voor kwetsbare vrouwen

Je houdt van gezellig wandelen en doet graag mee met een tocht voor het goede doel. Toch aarzel je om je in te schrijven. Je ziet er tegenop om giften te vragen in je omgeving en bent bang dat je het gewenste bedrag van 50 euro niet gaat halen. Wees gerust, deze gedachte is herkenbaar voor veel deelneemsters. Gelukkig kunnen we je – ook uit hun ervaring – vertellen dat het uiteindelijk reuze meevalt.

Wat kan jou helpen?

  • Stuur een appje aan familie, vrienden of collega's. Als vijf mensen uit jouw netwerk 10 euro geven ben je er al!
  • Het kan helpen om iets in ruil te geven. Verkoop bijvoorbeeld taarten of doe een klusje voor de ander.
  • Het helpt om te bedenken dat je de gift niet voor jezelf vraagt, maar voor vrouwen die hard hulp nodig hebben.
  • Wij helpen je graag op weg met deze tips!

We wandelen voor vrouwen dakloos zijn, vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen ontvangen hulp bij De Hoop en Terwille, bij projecten die afhankelijk zijn van giften.

 Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!