€ 6.403 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
85% Start Finish
€ 0
€ 7.500

De tweede wandeltocht van 2021 is gelijk ook een nieuwkomer! We gaan namelijk wandelen door verschillende natuurgebieden bij Barendrecht. Een mooie en afwisselende route langs rietvelden, bloeiend grasland, bosstroken en de rivier de Oude Maas.

De wandeling is ongeveer 15 km en start in Barendrecht.

 

Let op: De tocht is vol. Er kunnen maximaal 30 deelnemers aan deze tocht meedoen.

 

Genieten van de natuur én een welverdiende high tea

Geniet van een heerlijk dagje uit. Lekker buiten in beweging zijn en al het moois ontdekken wat groeit en bloeit in dit  jaargetijde. Bij terugkomst staat een een heerlijke welverdiende high tea voor je klaar.

Kom ook in beweging!

Wandel je ook mee? Je bent van harte welkom! Gun jezelf deze mooie dag en wandel gezellig samen met je vriendinnen, zussen, buurvrouw of wandelmaatjes!

Inschrijfgeld: €20,-  (Voor de tocht) Lees meer.
Sponsorgeld: minimaal €50,- (voor vrouwen die geholpen worden bij De Hoop en Terwille) Lees meer.  

Deze tocht voldoet aan de corona-maatregelen

We hopen van harte dat de tocht ‘gewoon’ door kan gaan. Natuurlijk houden we rekening met de dan geldende maatregelen vanuit de overheid. Dat betekent dat we voorbereid zijn op verschillende scenario’s.

Samen starten? Schrijf je in als team!

LET OP: Vanwege maatregelen m.b.t. het corona-virus verdelen we de deelnemers in kleine startgroepen. Wil je samen starten met één of meerdere personen? Schrijf je dan in als team! 

Lees hoe we rekening houden met de regelgeving van de overheid.

 

Lees meer over de tocht in Barendrecht

Doneer nu Inschrijven
06/06/202115:44 uur
€ 10

Glasjes

Aan: In beweging voor vrouwen in nood! Succes Paula
30/05/202116:27 uur
€ 15

Marit

Aan: Wandelen voor vrouwen in nood.
30/05/202112:11 uur
€ 45

VlvV

Opbrengst verkoop tocht Batendrecht
29/05/202122:03 uur
€ 15

Heidi

29/05/202120:25 uur

Locatie

Triomfatorkerk, Gebroken Meeldijk 150, 2991 CH Barendrecht

Programma

Dit programma is o.v.b. van de coronamaatregels die gelden op het moment van de tocht. 

Van te voren

Luisteren en lezen | In de week voor de tocht ontvang je een Voorproefje in je e-mailbox, met jouw starttijd, tips en inspiratie! Hierin kun je ook kijken naar het aangrijpende verhaal van Wilma, één van de vrouwen waarvoor je loopt. Ontdek hoe belangrijk jouw steun is voor haar!
Zoek sponsors voor het goede doel | Vaak heb je het bedrag van 50 euro al binnen na 1 appjes naar vrienden en familie. Degene met de hoogste sponsoropbrengst wint een mooie prijs. Een fotoshoot twv 250,- Zeker de moeite waard om na te gaan wie jou nog meer wil steunen.  Bekijk de tips.
Leg je outfit klaar | de dresscode is natuurlijk ROZE :-)

Zaterdag 29 mei

09:00 uur | De koffie staat klaar! Tussen 9.00 en 10.00 uur starten de deelnemers in verschillende startgroepen, zodat iedereen onderling voldoende afstand kan houden. Een paar dagen voor de tocht krijg je jouw starttijd toegestuurd.
13:00-14:30 | Het is nog te vroeg voor een gezamenlijke high tea. Maar onderweg wordt je lekker verwend met heerlijke hapjes. Na afloop krijgt iedereen als bedankje een goedgevulde goodiebag mee naar huis. 
Deel je ervaringen! | Deel jouw foto’s en filmpjes van je tocht op facebook en instagram! Bekijk hier de tips

Bekijk de foto's

Na de tocht sturen we je een leuke terugblikemail met het fotoalbum over deze mooie dag. Hierin wordt ook de opbrengst van de tocht bekend gemaakt. Dankzij onze sponsor Ineke Linssen Fotografie wint degene die het meeste sponsorgeld heeft opgehaald een fotoshoot!

 

 

Lees meer over de tocht in Barendrecht

De route in Barendrecht is een mooie en afwisselende route

Meerdere natuurgebieden liggen aaneengeschakeld te wachten om ontdekt te worden. De Zuidpolder is een belangrijk verbindingsroute die verschillende gebieden met elkaar verbindt. Zo ziet je op korte afstand een bosstrook, bloeiend grasland, rietvelden als een soort coulissen landschap. Tegelijkertijd is het ook  een ecologische verbindingsroute waar flora en fauna gebruik van kunnen maken. Dwars door de polder loopt een historische watergang die in het oosten de Kleine Duiker wordt genoemd. Vanuit de Zuidpolder loop je makkelijk naar de Oude Maas. Wandelend over de voetpaden heb je een mooi uitzicht over de Oude Maas waar altijd genoeg te zien en te beleven is. 

 

Lees meer over de tocht in Barendrecht

Sponsors zoeken voor kwetsbare vrouwen

We wandelen voor vrouwen dakloos zijn, vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen ontvangen hulp bij De Hoop en Terwille, bij projecten die afhankelijk zijn van giften.

Je houdt van gezellig wandelen en doet graag mee met een tocht voor het goede doel. Aarzel je om je in te schrijven omdat je er tegenop ziet om giften te vragen in je omgeving? Wees gerust, deze gedachte is herkenbaar voor veel deelneemsters. En zij kunnen je uit eigen ervaring vertellen dat het uiteindelijk reuze meevalt! Meestal is een appje in een paar app-groepen al genoeg om het gewensde bedrag van 50 euro op te halen. En veel sneller dan je denkt!  Daarnaast is het ontzettend leuk om te ontdekken dat vrienden en familie jou graag steunen.

Wat kan jou helpen?

  • Stuur een appje aan familie, vrienden of collega's. Als vijf mensen uit jouw netwerk 10 euro geven ben je er al!
  • Het kan helpen om iets in ruil te geven. Verkoop bijvoorbeeld taarten of doe een klusje voor de ander.
  • Het helpt om te bedenken dat je de gift niet voor jezelf vraagt, maar voor vrouwen die hard hulp nodig hebben.
  • Wij helpen je graag op weg met deze tips!

 

Lees meer over de tocht in Barendrecht

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!