Uit de prostitutie stappen dankzij hulp van Terwille

Samen op weg naar vrijheid en veiligheid

Voor vrouwen die verstrikt zijn geraakt in de prostitutie kan het heel beangstigend zijn om er uit te stappen. Terwille begeleidt vrouwen en slachtoffers van loverboys hierin. Op een geheime plek in Noord-Nederland kunnen ze snel en veilig in een crisisopvang terecht.


Losraken van verstikkend netwerk
Aansluitend kunnen ze voor drie maanden naar Terwilles opvangboerderij in Frankrijk. In deze rustige en veilige omgeving kunnen ze op adem komen en losraken van hun verstikkende netwerk. Daarna werken ze onder begeleiding van Terwille in Nederland verder aan een nieuw leven.


Opvangplekken
Het begeleidingstraject wordt gefinancierd door de overheid, maar de opvangplekken niet. Dankzij bijdragen uit Vrouwen lopen voor Vrouwen kunnen deze opvangplekken toch blijven bestaan!


“Na 3 maanden Frankrijk heb ik eindelijk een normaal leven. Ik ben sterker qua persoonlijkheid en heb geen alcohol of drugs meer nodig om te kunnen genieten van het leven. In de prostitutie liet ik me als vuil behandelen, nu zie ik mezelf als een parel in Gods hand. Ik heb mijn leven terug.”
Sanne, oud-cliënt Terwille


Meer lezen:


De verhalen laten zien dat een nieuwe toekomst hard nodig is, maar niet altijd eenvoudig. Daarom kunnen ze niet zonder hulp. Door jouw deelname of steun aan Vrouwen lopen voor vrouwen kunnen we deze hulp blijven bieden! Dank je wel dat je in beweging komt tégen onrecht en vóór een nieuwe kans voor deze vrouwen!