Uit de prostitutie stappen dankzij hulp van Terwille

Samen op weg naar vrijheid en veiligheid

Voor vrouwen die verstrikt zijn geraakt in de prostitutie kan het heel beangstigend zijn om er uit te stappen. Terwille begeleidt vrouwen en slachtoffers van loverboys hierin. Op een geheime plek in Noord-Nederland kunnen ze snel en veilig in een crisisopvang terecht.

Losraken van verstikkend netwerk
Aansluitend kunnen de vrouwen voor drie maanden naar Terwilles opvangboerderij in Frankrijk. In deze rustige en veilige omgeving kunnen ze op adem komen en losraken van hun verstikkende netwerk. Daarna werken ze onder begeleiding van Terwille in Nederland verder aan een nieuw leven.


Opvangplekken
Het begeleidingstraject wordt gefinancierd door de overheid, maar de opvangplekken niet. Dankzij bijdragen uit Vrouwen lopen voor Vrouwen kunnen deze opvangplekken toch blijven bestaan!

“Na 3 maanden Frankrijk heb ik eindelijk een normaal leven. Ik ben sterker qua persoonlijkheid en heb geen alcohol of drugs meer nodig om te kunnen genieten van het leven. In de prostitutie liet ik me als vuil behandelen, nu zie ik mezelf als een parel in Gods hand. Ik heb mijn leven terug.” Sanne, oud-cliënt Terwille

Uitbreiding hulp aan prostituees 
Mooi nieuws: ook in Twente gaat Terwille hulp bieden aan vrouwen in de prostitutie en slachtoffers van loverboys. Samen met de gemeente Enschede en het Meldpunt Loverboyproblematiek zijn ze het uitstapprogramma Perspectief+ gestart, voor vrouwen die een ander leven willen starten. In het regionale dagblad Tubantia verscheen onlangs een interview. Lees het hier.Meer lezen:


De verhalen laten zien dat een nieuwe toekomst hard nodig is, maar niet altijd eenvoudig. Door jouw deelname of steun aan Vrouwen lopen voor vrouwen kunnen we deze hulp blijven bieden! 

Steun ons met een gift!
Wil je de projecten van Vrouwen lopen voor Vrouwen steunen met een gift? Dit kan heel eenvoudig via een online donatie

Zelf een gift overmaken kan ook:
Rekeningnummer (IBan): NL06INGB0000383838
T.n.v. Stichting Vrienden van De Hoop
o.v.v. Vrouwen lopen voor Vrouwen

Dank je wel dat je in beweging komt tégen onrecht en vóór een nieuwe kans voor deze vrouwen!