Terugblik | Bekijk de ZOMERAVOND 2020

Wat hebben we genoten van ons allereerste online event op 24 juni! Het was prachtig weer en de sfeer zat er goed in. Van velen van jullie hoorden we dat jullie meekeken vanuit de tuin, het terras of relaxt op de bank . Marijke Koers sprak over het thema 'Geen paniek' en Gerald Troost gaf een prachtig optreden, samen met Jannica van Barneveld. Een bijzonder moment was het getuigenis van Henriëtte, cliënt van De Hoop. Bekijk het fotoalbum op facebook.   

Terugkijken

Wil je nagenieten? Of heb je de uitzending gemist? Bekijk de Zomeravond op YouTube! De stream begint 10 minuten voor de uitzending, dus deze kun je bij het terugkijken eenvoudig doorspoelen. Kruip achter je laptop of tablet, open je raam en bekijk de zomerse uitzending vol gezelligheid, verdieping en inspiratie!

Bekijk hier de uitzending!

De uitzending start na 10 minuten aftellen, deze kun je eenvoudig doorspoelen.

BEMOEDIGEN
Spreker Marijke Koers vertelt  in de uitzending over het thema 'GEEN PANIEK!' Perspectief in een onzekere tijd. Soms is het moeilijk als dingen anders lopen dan verwacht. Hoe ga je hier ontspannen mee om en houd je zicht op God? 

MUZIEK
Bekende zanger en songwriter Gerald Troost verzorgt een muzikale bijdrage, samen met Jannica van Barneveld.

INSPIREREN
Henriëtte maakte veel mee. Ze vertelt jou haar inspirerende verhaal over vallen en opstaan. Ook delen we onze plannen voor het najaar. We hopen met een aangepast programma weer heerlijk te kunnen wandelen en rennen voor vrouwen zoals Henriëtte!

 

Shopping
Zomerse recepten
Spreker | Marijke Koers
Muziek | Gerald Troost en Jannica van Barneveld
Waarom een Zomeravond?