Terugblik Ladiesruns 2019

In 2019 was er een Ladiesrun in Groningen én in Dordrecht. Hier lees je een terugblik:

11 mei – Ladiesrun Groningen

Wat een prachtige ochtend hebben we gehad tijdens de ladiesrun op 11 mei in Groningen! De 64 deelneemsters genoten van het heerlijke, zonnige weer en renden 5 of 10 km langs de Kardingeplas. Met elkaar haalden ze bijna 11.000 euro op voor de veilige opvangplekken van Terwille. Bedankt voor jullie inzet, we hebben van jullie genoten!

De deelneemsters kregen allemaal een unieke medaille met hun voornaam erin gegraveerd.

Wil je nog even nagenieten? Via deze link kun je het fotoalbum bekijken.
Credits foto's: Frédérique Regtop.

In de uitslagenlijst kun je zien welke tijd de deelneemsters hebben neergezet.

 

 

5 oktober – Ladiesrun Dordrecht

Wat hebben we een topdag gehad tijdens de vierde ‘Ren voor haar leven!’ ladiesrun in Dordrecht! Proef nog even de sfeer via het foto-album, de aftermovie en het verslag.

Foto's
Via het foto-album kun je nog even nagenieten.
Met dank aan sportfotograaf Rob van Efferen voor de prachtige foto's!

Filmpje
RTV Dordrecht heeft een leuke aftermovie gemaakt! Via deze link kun je de aftermovie bekijken.

Verslag
Op zaterdagmorgen 5 oktober kwamen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving of uit de prostitutie willen stappen. De week voorafgaand aan het evenement regende het pijpenstelen, op 5 oktober was het koud, maar gelukkig wel de hele dag droog.

Voordat de hardloopsters de benen uit hun lijf renden vertelden Marieke en Maartje hun indrukwekkende getuigenis. Beide hebben ze hulp gehad bij De Hoop en renden ze nu mee met de Ladiesrun.

De 70 deelneemsters konden kiezen uit een afstand van 5 of 10 km, beide routes waren door de mooie groene polder van Dordrecht. Na afloop werden de prijzen uitgereikt en een cheque met daarop het fantastische bedrag dat is opgehaald voor de vrouwen die we helpen bij De Hoop: ruim € 10.000,-. Deelneemsters, vrijwilligers en sponsors, enorm bedankt!