€ 50 opgehaald

Ik wil in dit team Doneer direct
Nog 2 maanden te gaan Startdatum: 25-05-2019
2% Start Finish
€ 0
€ 2.500

Elke deelnemer kan zich aansluiten bij dit team. Met twee teams (Groene Hart 15 km en Groene Hart 10 km) proberen we de groepsgrootte per afstand te meten. Join us! De starttijd voor 10 km is 09.30 uur, locatie kantoor Lansigt, Herenweg 113 in Alphen aan den Rijn.

Wij geloven dat elke vrouw waardevol is en vrijheid nodig heeft. Niet elke vrouw heeft die vrijheid. Sommigen zijn gebonden aan een verslaving. Anderen zijn verstrikt in het netwerk van de prostitutie. Door deze wandeling willen we zoveel mogelijk geld ophalen en zo vrouwen, die met verslaving of prostitutie te maken hebben, steunen.

14/03/201910:41 uur
€ 50

Eline

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!