Sponsoring door bedrijven

Voor Vrouwen lopen voor Vrouwen 2020 zoeken we bedrijven die als sponsor of hoofdsponsor een deel van de promotiekosten van de sponsorwandeltochten of hardloopevents willen dragen. Wilt u overwegen wat uw organisatie kan bijdragen, bijvoorbeeld in geld, tijd of materialen?


Waarom sponsor worden?

  • Met sponsoring geeft u een zichtbare invulling van uw maatschappelijke betrokkenheid.
  • De organisatiekosten van Vrouwen lopen voor Vrouwen worden volledig gedragen door de inschrijfgelden van de deelneemsters. Voor promotiekosten om de bekendheid van Vrouwen lopen voor Vrouwen te vergroten zijn we afhankelijk van sponsoring door bedrijven. Hoe meer vrouwen er vanaf weten en zich aanmelden om mee toen hoe meer we geld we kunnen ophalen voor de projecten waarvoor we in beweging komen
  • Giften aan Vrouwen lopen voor Vrouwen zijn van de belasting aftrekbaar, omdat Stichting Vrienden van De Hoop, organisator van dit evenement, in bezit is van het CBF- Keur en door de Belastingdienst erkend is als ANBI.


Mogelijkheden
Als onderneming kunt u op de volgende manieren bijdragen aan Vrouwen lopen voor Vrouwen: 

  • Sponsor de promotietiekosten van Vrouwen lopen voor Vrouwen. Als dank voor uw hulp, bieden wij u een aantrekkelijk sponsorpakket aan.
  • Doneer online of maak een gift over naar giro 38.38.38 (NL06INGB0000383838) t.n.v. Stichting Vrienden van De Hoop, o.v.v. ‘Vrouwen lopen voor Vrouwen’.
  • Besteed aandacht aan Vrouwen lopen voor Vrouwen onder uw medewerksters en enthousiasmeer hen om mee te wandelen of rennen met één van de tochten! Wij voorzien u graag van gratis materialen.
  • Meer informatie over Vrouwen lopen voor Vrouwen? Nodig ons uit! Eén van onze medewerkers komt graag bij u langs voor een presentatie.


Contact
Overweegt u om sponsor te worden van Vrouwen lopen voor Vrouwen of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met Froukje Swinkels, via info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl of bel 078 - 6111355.


Verder lezen: