Organiseer het zelf!

Heb jij een hart voor kwetsbare vrouwen? En wil je net een stapje extra zetten? Organiseer dan samen met ons een wandeltocht of ladiesrun! 

We zoeken jou!
Vind je het leuk om een mooi evenement voor vrouwen te organiseren? Dan zijn we op zoek naar jou! Door een wandeltocht of ladiesrun te organiseren bij jou in de regio draag jij er concreet aan bij dat kwetsbare vrouwen in Nederland geholpen kunnen worden!

Voor welke goede doelen zet je je in?
De opbrengst van jouw Vrouwen lopen voor Vrouwen sponsortocht komt ten goede aan de hulp en opvang van kwetsbare vrouwen en hun kinderen bij Stichting De Hoop en Terwille. Door jouw inzet voor Vrouwen lopen voor Vrouwen maak je het mogelijk dat zij een nieuwe start kunnen maken en kunnen leven in vrijheid!

Do it yourself
Zelf een Vrouwen lopen voor Vrouwen tocht organiseren is dankbaar werk. Je draagt bij aan een bijzonder evenement met een dubbele opbrengst: een gezellig en sportief samenzijn terwijl er geld wordt ingezameld voor een mooi doel! Lijkt het je leuk om zelf, met je kerk, met je vrouwenclub of met vriendinnen in jouw regio een eigen Vrouwen lopen voor Vrouwen tocht te organiseren? Lees dan snel verder!