Organiseer het zelf!

Wij geloven dat elke vrouw waardevol is. Dat elke vrouw recht heeft op de vrijheid om te genieten, te doen, te leven. Niet elke vrouw heeft die vrijheid. Sommige zijn gebonden aan een verslaving. Anderen zijn verstrikt in het netwerk van de prostitutie. De vrijheid waar jij van geniet, willen wij aan álle vrouwen schenken. Vind jij dit ook belangrijk en wil je je hier wel voor inzetten? Organiseer dan samen met ons een wandeltocht of ladiesrun! 

Wie zoeken we?
Heb jij een hart voor kwetsbare vrouwen?  En vind je het leuk om een mooi evenement voor vrouwen te organiseren? Dan zijn we op zoek naar jou! Door een wandeltocht of ladiesrun te organiseren bij jou in de regio draag jij er concreet aan bij dat kwetsbare vrouwen in Nederland geholpen kunnen worden!

Voor welke goede doelen zet je je in?
De opbrengst van jouw Vrouwen lopen voor Vrouwen sponsortocht komt ten goede aan de hulp en opvang van kwetsbare vrouwen én hun kinderen bij Stichting De Hoop en Terwille. Door jouw inzet voor Vrouwen lopen voor Vrouwen maak je het mogelijk dat kwetsbare vrouwen een nieuwe start kunnen maken!

Do it yourself
Zelf een Vrouwen lopen voor Vrouwen tocht organiseren is dankbaar werk. Je draagt bij aan een bijzonder evenement met een dubbele opbrengst: een gezellig en sportief samenzijn terwijl er geld wordt ingezameld voor kwetsbare vrouwen ! Lijkt het je leuk om zelf, met je kerk, met je vrouwenclub of met vriendinnen in jouw regio een eigen Vrouwen lopen voor Vrouwen tocht te organiseren? Lees dan snel verder!