Organiseer een wandeltocht

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een wandelevenement waar we omzien naar elkaar combineren met gezelligheid. Door met elkaar te wandelen staan we samen op voor kwetsbare vrouwen en zamelen we geld in voor hulp aan hen, zodat ze een nieuwe start kunnen maken. Heb jij een hart voor kwetsbare vrouwen en lijkt het je leuk als er ook een wandeltocht komt bij jou in de regio? Organiseer het dan zelf! 


Dankbaar werk

Verschillende groepen vrouwen zijn je al voorgegaan en organiseerden hun eigen Vrouwen lopen voor Vrouwen wandeltocht bij hen in de regio. Het werden stuk voor stuk bijzondere evenementen! Zelf een Vrouwen lopen voor Vrouwen wandeltocht organiseren is dankbaar werk.
Lijkt het je leuk om zelf, met je kerk, met je vrouwenclub of met vriendinnen in jouw regio een eigen Vrouwen lopen voor Vrouwen sponsorwandeltocht te organiseren? Dan komen we graag in contact met jou!

Wat vragen we van je?
We vragen je om, samen met anderen, zelf een wandeltocht te organiseren. Zet een mooie wandelroute van 10 tot 20 km uit bij jou in de regio. Of maak gebruik van een bestaande wandelroute (bijv. van de ANWB). Na afloop van het wandelen zorg je dat de deelneemsters kunnen genieten van een welverdiende lunch of high tea. Met een groepje van 3 tot 7 personen kom je een paar keer bij elkaar om de tocht voor te bereiden. Per persoon kost het je zo'n 4 tot 8 uur per maand aan voorbereidingstijd. 

Wij helpen je graag op weg!
Graag geven we je de tools in handen om op een eenvoudige manier je eigen Vrouwen lopen voor Vrouwen wandeltocht te organiseren. Zo hebben we bijv. een draaiboek voor je klaarliggen. Dit kun je aanvragen via info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl. Het draaiboek kun je gebruiken en zelf aanpassen zodat het precies aansluit bij jouw actie. Wij helpen je graag op weg!


Verder lezen:

Heb je een vraag of wil je aanvullende informatie? Download hieronder de '10 meest gestelde vragen' of mail naar info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl. Bellen kan ook: 078 - 6111355.