Organiseer een wandeltocht

Een bijzonder evenement
Vrouwen lopen voor Vrouwen is een wandelevenement waar we omzien naar elkaar combineren met gezelligheid. Door met elkaar te wandelen staan we samen op voor kwetsbare vrouwen en zamelen we geld in voor hulp aan hen, zodat ze een nieuwe start kunnen maken.

Verschillende groepen vrouwen organiseerden reeds hun eigen Vrouwen lopen voor Vrouwen wandeltocht bij hen in de regio. Het werden stuk voor stuk bijzondere evenementen!


Dankbaar werk
Zelf een Vrouwen lopen voor Vrouwen wandeltocht organiseren is dankbaar werk. Je draagt bij aan een bijzonder evenement met een dubbele opbrengst: een gezellig en sportief samenzijn terwijl er geld wordt ingezameld voor kwetsbare vrouwen! Lijkt het je leuk om zelf, met je kerk, met je vrouwenclub of met vriendinnen in jouw regio een eigen Vrouwen lopen voor Vrouwen sponsorwandeltocht te organiseren? Dan komen we graag in contact met jou!

Wat vragen we van je?
We vragen je om, samen met anderen, zelf een sponsorwandeltocht te organiseren. Zet een mooie wandelroute van 10 tot 20 km uit bij jou in de regio. Of maak gebruik van een bestaande wandelroute (bijv. van de ANWB). Na afloop van het wandelen zorg je dat de deelneemsters kunnen genieten van een welverdiende lunch of high tea.

Wij helpen je graag op weg!
Graag geven we je de tools in handen om op een eenvoudige manier je eigen Vrouwen lopen voor Vrouwen wandeltocht te organiseren. Zo hebben we bijv. een draaiboek voor je klaarliggen. Dit kun je aanvragen via info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl. Het draaiboek kun je gebruiken en zelf aanpassen zodat het precies aansluit bij jouw actie. Wij helpen je graag op weg!


Verder lezen:

Heb je een vraag of wil je aanvullende informatie? Download hieronder de '10 meest gestelde vragen' of mail naar info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl. Bellen kan ook: 078 - 6111355.