Do it yourself: organiseer een 'Ren voor haar leven!' ladiesrun

Al drie jaar op rij worden er Vrouwen lopen voor Vrouwen ladiesruns gehouden. Ook in 2020 gaan we rennen voor haar leven!: op 20 mei in Groningen en op 10 oktober in Dordrecht. Heb jij een hart voor kwetsbare vrouwen en lijkt het je leuk als er ook een 'Ren voor haar leven!' ladiesrun komt bij jou in de regio? Organiseer het dan zelf! 


'Ren voor haar leven!' bij jou in de regio

Zelf een 'Ren voor haar leven!' organiseren is super gaaf om te doen én dankbaar werk. Je draagt concreet bij aan een bijzonder evenement met een dubbele opbrengst: een gezellig en sportief samenzijn terwijl er geld wordt ingezameld voor kwetsbare vrouwen in Nederland die graag een nieuwe start willen maken! Lijkt het je leuk om dit bij jou in de regio - bijv. samen met je sportclub, met je kerk, of met vriendinnen - te organiseren? Dan komen we graag in contact met jou!

Wat vragen we van je?
We vragen je om, samen met anderen, zelf een 'Ren voor haar leven!' te organiseren. Zet een mooi parcours uit van 5 en 10 km bij jou in de regio. Na de finish zorg je dat de deelneemsters kunnen genieten van een heerlijke, welverdiende smoothie. Met een groepje van 3 tot 7 personen kom je een paar keer bij elkaar om de run voor te bereiden. Per persoon kost het je zo'n 4 tot 8 uur per maand aan voorbereidingstijd. 


Voor welke goede doelen zet je je in?
De opbrengst van jouw Vrouwen lopen voor Vrouwen ladiesrun komt ten goede aan de hulp en opvang van kwetsbare vrouwen bij Stichting De Hoop en Terwille. Door jouw inzet voor Vrouwen lopen voor Vrouwen maak je het mogelijk dat kwetsbare vrouwen een nieuwe start kunnen maken. Samen een hart voor prostituees!
Lees meer over de projecten


Verder lezen:
Wil je aanvullende informatie? Lees dan onderstaande downloads, zoals de '10 meest gestelde vragen'.


Contact:
Graag geven we je de tools in handen om op een eenvoudige manier je eigen 'Ren voor haar leven!' te organiseren. We hebben bijv. een draaiboek voor je klaarliggen. Heb je nog vragen of wil je het draaiboek ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl of 078 - 6 11 13 55.